A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

duminică, 24 iulie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Zilele trecute m-am intalnit cu doctorita Ginghina in sectie la chirurgie. "Sunteti de garda doamna? Nu, nu sunt de garda, mi-a raspuns. Sunt in spital pt. ca aici e locul meu de munca si penttru ca m-am judecat cu spitalul si am castigat. Au fost siliti sa ma aduca inapoi in spital." Asta a fost discutia si stiam ca asta e si realitatea. 
Sa vedem acum si varianta managerului Teodoru. Cu vreo doua zile inainte de-a pleca in concediu, Teodoru se rastea la un coleg: "Nu-i adevarat, n-a castigat nici un proces, nu am adus-o inapoi in spital, e o minciuna"
Pai atunci, hai sa cercetam sa vedem cine spune adevarul si cine minte ca porcu`: 
Hai sa spunem ca-i adevarat ce zice Teodoru, ca el a schimbat programul la cabinetul de chirurgie din policlinica fiindca asa a vrut muschiul lui, nu ca l-au obligat judecatorii. Poate intr-adevar i se facuse dor de doctorita Ginghina si a vrut sa o aiba aproape de el,in fiecare zi in spital. 
Poate tot de placerea lui i-a facut si un act aditional la contractul de munca unde spune clar si raspicat ca locul doctoritei este in spital si nu in policlinica. Ma rog, poate a avut omul o criza de corectitudine si i-a placut lui sa faca actul asta.
Dar ce nu inteleg eu, este de ce naiba i-a mai platit doctoritei, in doua randuri cheltuieli de judecata cate 20.000 de lei, adica 40.000 lei in total. (40 de milioane in bani vechi). Oare tot pt. ca asa a vrut el? Pai cum asa, Dragos taticule, zici ca ai castigat si tot tu ai platit oalele sparte? Sau asa esti tu generos din fire?
Daca mai punem la socoteala si sumele pe care Teodoru le-a platit avocatului Ciocoiu in procesul cu pricina, adica de doua ori cate 20 de milioane, ies taman 40. Facem o mica socoteala si vedem ca 40+40 =80 de milioane.
Asta-i suma pe care capabilul manager a platit-o din banii spitalului, adica din banul public, ca sa se razboiasca cu doctorita Ginghina. Ii picase lui rau la ficati si nu mai voia sa o vada prin spital. Ei, acum, pe langa ca o vede zilnic, s-a mai scarpinat la buzunar si de 80 de milioane...
Ce sa-i faci, pe lumea asta prostia si rautatea costa! SI COSTA SCUMP DRAGOS BAIATULE !!!