A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 9 noiembrie 2011

ÎNCREDERE SAU NEÂNCREDERE?


M-AM SĂTURAT DE NEÂNCREDERE!



M-am saturat de tipi, de diverse varste, care-i trateaza pe ceilalti cu superioritate si lipsa de respect pentru ca platesc un comision amarat pentru un serviciu si au pretentia sa fii sclavul lor.


M-am saturat de tipi care vad peste tot cum altii vor sa-l fure. Pentru ca asa sunt ei si asa ar face ei daca se pun in locul acelor oameni?


M-am saturat de oameni cu doua guri si o ureche, care vorbesc intr-una desi nu au nimic de spus, ca apoi, cand se lovesc cu capul de probleme sa se uite acuzator la mine si sa-mi reproseze ca nu le-am zis. Cand sa le spun? Si cine sa auda?


M-am saturat de lingai care pentru un avans se poarta ca niste mojici cu vanzatorii, ca si cum a venit si timpul lor si acum recupereaza aruncandu-si frustrarile acumulate in capul acelor oameni de buna credinta.


M-am saturat de cei care le stiu pe toate si nu stiu nimic pentru ca ceea ce stiu ei se intampla acum 10 sau 50 ani, cand au cumparat ei o casa. Cat mai este valabil acum din ce stiau ei? E ca si cum ai compara Dacia Sandero cu Dacia 1100. E tot Dacia, dar seamana?


M-am saturat de tipi care-mi platesc comisionul dar se consiliaza cu vecina de de peste drum(care are firma) sau cu unchiul de la Cocotatii din Deal care fac parte cu succes din categoria de mai sus. Apoi ma suna si, indiferent de ce le-as spune, nu cred. Eu cum sa-i fac sa creada?


M-am saturat de tipi care, dupa ce am stabilit, intr-o negociere, anumite conditii sa nu mai recunoasca si sa o luam de la inceput, fara respect pentru timpul, nervii si capacitatile intelectuale ale celorlalti.


NU POTI SA PRIMESTI INCREDERE SI SA OFERI NEINCREDERE. PENTRU CA VEI AJUNGE SA PRIMESTI NU CEEA CE MERITI, NU CEEA CE VREI, CI CEEA CE TE ASTEPTI SA PRIMESTI: NEINCREDERE!
NU M-AM SATURAT DE INCREDERE!


Nu ma pot satura de oameni care, ma intreaba ceva, ma lasa sa-i raspund, la obiect, cu respect fata de timpul si persoana lor, se uita in ochii mei – pentru ca ochii nu mint! – si intreaba mai departe. Apoi privesc cum fac cu mine echipa, si eu si el ne bazam unii pe altii, fara suspiciuni si o scoatem la capat obtinand ceea ce EI doresc, in conditiile avantajului reciproc.


Nu ma pot satura de oameni care, cu respect, te lasa sa inveti de la ei, pentru ca ai ce!, – de la toti invatam ceva daca suntem lasati sa vedem acel ceva. Invat, ma dezvolt odata cu ei si stiu si eu, si ei, ca impartasim aceleasi cunostinte si deprinderi.


Nu ma pot satura de oamenii care au convergenta intre vorba si fapta, congruenta intre ganduri, intre gandurile exprimate si faptele lor. Sunt oameni frumosi, de incredere!


Nu ma pot satura de persoane care-si imping limitele fara sa rapeasca din limitele altora, care construiesc si nu darama, care lauda si nu critica, care nu-si construiesc viata pe spatele si suferinta celorlalti.


Nu ma pot satura de oamenii verzi, care invata mereu, nu le stiu pe toate ca aceioameni copti si care incep sa putrezeasca.


NU POTI SA OFERI INCRERE SI SA PRIMEST LA NESFARSIT NEINCREDERE:PENTRU CA VEI AJUNGE SA PRIMESTI NU CEEA CE MERITI, NU CEEA CE VREI, CI CEEA CE TE ASTEPTI SA PRIMESTI: INCREDERE.


Oamenii iti ofera incredere: 80% din ei sunt bine intentionati. Pana la proba contrarie. Dupa aceea, chiar daca ei nu sunt asa, vor face tot ce se poate sa primesti acea neincredere sau incredere la care te astepti. Fara exceptii!

Intelegeti ce vreti de aici, iar cei ce au ochi sper sa inteleaga !!!!


Anonim spunea...
pe nem....ul asta de teodoru l-am vazut o singura data cind i-am si pus in vedere ca s-ar puta sa plateasca scup prostiile daca se intimpla ceva rau cu cine stiu eu ...ca tot nu putem da nume ,iar el nem....ul a spus ca nu e de competenta lui ca el e doar manager de k kt.norocul la salvat ca nu sa intimplat nimic ca altfel l-as fi trimis dupa cei care spune el ca nu mai au viata,si li se terminase zilele.Pe barbalata il cunosc de cind era la avis si facea infractiuni,apoi ca sa nu isi intrerupa activitatea de comerciant infractor a inceput sa aduca masini DIN GERMANIA SI DIN OLANDA SI SA FALSIFICE ACTELE CA SA PLATEASCA MAI PUTIN TAXA,ACUM E INFRACTOR LA SPITALUL MUNICIPAL ,OM GREU PRIETEN LA CATARAMA CU DIRECTORUL CA DOAR ASA FUNCTIONEAZA MAFIA :MERGI CU DIRECTORUL SA ISI IA MASINA ,IL INVETI CUM SE FAC MANEVRELE DUPA CARE NU MAI AI TREABA CU NIMENI LA LOCUL DE MUNCA.cE SA FACI INFRACTORUL ISI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA DAR NU ISI SCHIMBA NARAVUL.lUCRUL LA CARE EL SE PRICEPE CEL MAI BINE CIT SI IUBITA LUI NEVASTA, SUNT CORUPTIA LA TOATE NIVELELE, FALSIFICARILE ,TRAFICUL DE INFLUIENTA, ETC.e mare pacat ca un om relativ tinar care nu a fost comunist,are astfel de mentalitate bonlava,dar sper ca timpul va rezolva aceasta situatie iar organele competente isi vor face datoria.
6 noiembrie 2011, 13:47
"Acesta este un comentariu la articolul de mai jos referitor Scrisoare deschisa adresata domnului primar 
publicat la  25.07.2011 si semnat Un grup de medici "

 Anonim spunea...
un lucru e sigur si va garantez ca functioneaza:daca un parinte care isi pierde copilul,sau un copil care isi pierde parintele,sau pe cineva drag ,binenteles din vina unui doctor incompetent,alcolic,fiu de c...a in loc sa plinga in pumni s-ar duce si l-ar stringe de c...e pe incompetent si l-ar trimite linga decedat ,chiar daca a fi sa intre la pirnaie va asigur ca lucrurile s-ar schimba radical,doctorii ar face tot posibilul sa salveze vieti si in acelasi timp sa respecte oamenii simpli.Atit timp cit acest lucru nu se intimpla si i\diotii acestia isi fac de cap si trateaza lume de sus cu indiferenta crimele vor continua.Va rog sa va treziti la realitate si sa va cereti drepturile ca oricum nu mai aveti ce pierde,din mizerie nu iesiti altfel.
6 noiembrie 2011, 13:58
"Acesta este un comentariu la articolul de mai jos referitor Scrisoare deschisa adresata domnului primar 
publicat la  25.07.2011 si semnat Un grup de medici "
Completez si rog frumos pe cei care scriu articole sa scrie decent fara cuvinte jicnitoare, intrucat pe viitor imi voi rezerva dreptul de a nu mai publica astfel de articole Consider ca dvs, cei care scrieti sunteti mult superiori fata de unele persoane la care va referiti.Nu vreau sa cenzurez, pentru ca nu acesta este scopul blogului, insa sa incercam sa le fim superiori din toate punctele de vedere si la lasam frustrarile dumnealor sa iasa la iveala.. Momentan am corectat textul cu puncte.Multumesc pentru intelegere !

Scrisoare deschisa adresata domnului primar
Eduard Finchelstain



         Domnule primar, va scriem cu convingerea ca acesta reclamatie nu va aparea, nu-i veti permite dv. sa apara, asa cum n-ati permis sa apara atatea petitii anterioare care va patau imaginea. Dar o facem totusi, cu satisfacytia ca, inainte de-a o face sa dispara, dv. o veti citi.
      Astazi s-a consumat inca una din ispravile odioase ale doctorului Teodoru, un lucru care nu s-ar fi petrecut daca nu-i permiteati sa existe la conducerea spitalului, asa corupt si penal cum il cunoasteti. Astazi, inca unul din salariatii spitalului a fost silit sa-si dea demisia si sa plece din cauza comportamentului abuziv si a mizeriilor pe care i facea zilnic doctorul Teodoru - managerul dv. preferat. Nu va ingrijoreaza ca, rand pe rand, oameni onesti, capabili, competenti, parasesc unitatea din cauza unui alcoolic abuziv, hot si corupt, pe care dv. il ocrotiti cu consecventa?
       Salariatii buni parasesc spitalul, pentru ca, pe langa Teodoru nu incap decat hotii, borfasii si escrocii gen Florin Barbalata, adica cei de teapa lui. Se poate spune ca in locul unde calca Teodoru se usuca iarba.
       Cu ce v-a cumparat bunavointa, domnule primar, de nu reusisti sa-l mai scapati din brate?

Text publicat in data de
25.07.2011 Un grup de medici
al Spitalului Tecuci

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

Ceea ce nu ai aflat inca, Oana, este ca nu a ramas asa componenta comisiei. Brusc, nu stiu de ce, doctorita Dragomir s-a retras pentru a-i face loc "marelui" Ba cal ba sa. Nu vreau sa cred ca a fost fortata, pentru ca are baiatul la facultatea de medicina a lui Nechita, unde toata " valoarea medicala galateana", aleasa pe spranceana PSD-ista, are functie de prof. Nu, chiar nu pot sa cred. Asa ca un cuplu de succes a ajuns iar sa faca "dreptate" colegilor medici. Ma refer la duetul Baca-Firu. Traiasca ce numaram noi, nu ce votati voi!
De la Anonim despre Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu..., pe 08.11.2011
"Acesta este un comentariu la articolul de mai jos referitor la componenta Comisiei de disciplina la Colegiul Medicilor Galati  publicat la data de 01.11.2011"

Anonim spunea...

O stire pentru toti medicii Spitalului Tecuci: s-a schimbat componenta Comisiei de disciplina la Colegiul Medicilor Galati. Dam mai jos componenta noii comisii:
Dorel Firescu
Gabriela Dragomir
Sorin Ungurianu
Iulius Fulga
Paul Ichim
Dupa cum se vede, sunt persoane de mare calitate profesionala, medici cunoscuti in judet. Notam cu mare satisfactie faptul ca de data asta nu s-au mai strecurat in comisie, pe usa din dos, oameni care nu aveau ce cauta acolo. Adica unii carora numai dintr-o eroare li se spune "doctori".
E un mare castig, ca medicii din Tecuci or sa-si poata face linistiti treaba de zi cu zi, fara sa mai aiba parte de amenintari cu Colegiul Medicilor, tracasari si alte murdarii.
1 noiembrie 2011, 13:57