A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 30 noiembrie 2011

Numai pentru cunoscatori......... despre onoare....despre curaj....

       Unii dintre dvs care veti citi aceste randuri si va veti gandi ca este ridicol, sa stiti ca acest articol nu e scris pentru voi. Sunteti mult prea"mici"si ignoranti  sa-l intelegeti. Insa, cei care se vor regasi in aceste randuri ce urmeaza au inca onoare si coloana vertebrala. Pentru aceia dintre dvs scriu acest articol, si sunt convinsa ca veti intelege.....

       Te uiti in spate.. Vezi un trecut. Taci. Esti usor amutit uneori. Speriat alte ori. In soc uneori. Zambesti alte ori. Ai trait atat de multe ca nici tu nu mai stii cum le-ai putut duce. Zambete, lacrimi, urlete, tipete, imbratisari, inghionteli, susoteli si jughineli.. Multe... Toate..

       Urci. Trepte. In fiecare zi a vietii tale. Uneori te opresti sa te odihnesti. Alte ori ca sa intelegi de ce le urci, si uneori ca sa intelegi in ce directie trebuie sa urci. Dar sa nu cobori niciuna, asta este curaj.
       Fiecare zi care trece te surprinde. Te surpinde prin neasteptat, prin dezvoltare completa, prin magie, prin drama. Ai zile in care iti doresti sa nu se mai termine lumina de pe cer, pt ca esti fericit/a. Multumit/a. Ai reusit atatea in acele ore. Si ai zile cand astepti cu disperare sa coboare cortina noptii. Caci te-au stors de putere acele ore. Caci te-a incercat viata pana la ultima picatura de anduranta, pana la ultima limita acceptata de tine. Dar pentru ca a doua zi te ridici din nou in picioare si esti gata sa deschizi ochii si sa infrunti zorii, asta e curaj.
       Deci esti puternic/a si poti duce zilele asa cum vin. Mergi mai departe. Apar evenimente neasteptate. Sentimente si trairi neprevazute. Unele te uimesc, altele te dor, unele iti deschid aripile spre zborul vietii tale, altele simti ca iti taie si ultimul elan. Experientele pe care le traiesti, le duci cu tine peste zile, saptamani, luni,ani. Dar ai invatat din ele. Te-au facut cine esti acum. Si daca esti mandru/a de ce ai construit, inseamna ca ai avut curaj.

       Cand te uiti spre cer, si tot ce reusesti sa faci este sa lasi capul pe spate si sa razi cu toata pofta si puterea plamanilor, inseamna ca ai curaj. Cand te uiti in urma si vezi ca pe unde ai trecut ai lasat o parte din tine, inseamna ca ai avut curaj.
       Cand te uiti insa si vezi ca nu te-au ingenunchiat furtunile, ca nu ai distrus oameni si vieti, ca ai dat din tine tot ce a fost mai bun, ca ai reusit sa vezi, sa te vezi, sa o vezi, sa ii vezi pe oameni, insemnana ca ti-a pasat si ai vazut in sufletele lor, atunci inseamna ca ti-ai dus viata cu onoare.
        Cand nu iti e rusine de ce lasi in urma, cand stai drept in fata mortii si surazi, cand primesti zambete, incurajari, imbratisari si un sarut imens de cald de la cea, sau cel care iti sta si iti va sta alaturi o viata,( indiferent ce), inseamna ca ai facut totul cu onoare. 
        Cand in cele din urma pamantul te va acoperi, si copii tai, copii copiilor tai, prietenii din copilarie sau cei mai noi, cel sau cea care ti-a stat alaturi o viata - daca mai sunt, desi simt ca li se rupe sufletul, zambind insa pt ca se simt mandrii si norocosi ca te-au avut in calatoria lor, inseamna ca ai facut totul cu curaj si onoare...

Pastila  pentru dezvoltarea Onoarei(numai pentru cunoscatori)
• Stabileste-ti 2-3 valori cardinale care te definesc si în cadrul carora doresti sa-ti traiesti viata; poti sa-ti nuantezi profilul valoric cu valori principale si secundare, dar cele cardinale sunt cheie!
• Întelege-le bine si aminteste-ti de ele (valorile cardinale) ca de propriul nume
• Asuma-le si implementeaza-le în tot ceea ce faci  (valorile cardinale); lasa-le sa-ti coloreze viata cotidiana
• Chiar daca beneficiul pe termen scurt al valorilor asumate nu pare clar uneori, pe termen mediul si lung vei fi protejat de ele; asadar, implementeaza-le chiar daca doare, cu Curaj!

Numai pentru cunoscatori, OANA