A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea.....


Dragi prieteni, fiindca acest blog se ocupa de Spitalul Tecuci, haideti sa vedem care este calitatea serviciiilor in spital. Toti cei care ati fost internati, care ati avut parinti, copii, prieteni internati si care ati fost nemultumiti, tratati rau, operati prost, reoperati de alti doctori la alte spitale, cei carora vi s-au pretins bani, SPUNETI-VA POVESTEA. Atata vreme cat voi taceti, le permiteti unora si altora, sa va stoarca de bani, sa va macelareasca sanatosi fiind, sa va scurteze zilele voua, copiilor sau parintilor vostri. Asa ca nu mai stati pe ganduri, scrieti.

De la Anonim despre ...Numai pentru cunoscatori......... despre onoare......, pe 02.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

Ce va mirati de calitatea asistentilor? Daca dintr-un stalp de carciuma, mare amator de produse euforice, se poate face un doctor, normal ca se poate face asistent dintr-unul care a pus gresie prin Italia. Adica, de ce nu s-ar putea? Daca unul poate sa faca macelarie din spital, sa scoata morti pe banda rulanta si sa mai faca si bani din chestia asta, de ce nu poate asistentul s-o faca si el pe competentul cu stetoscopul de gat.

De la Anonim despre.... Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu..., la 03.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

intradevar domnul doctor zara isi merita toate laudele,astazi am asistat si eu la cateva tehnici ale doctorului,proteza de sold si altele,spitalul nu a mai intalnit un asa doctor priceput,,e prea bun pentru acest spital ! felicitari sincere domnului !

De la Anonim despre..... Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu....., pe 02.12.2011

Anonim spunea.....

haaaaaaaaaaaaaaa ha hai sa va zic ceva mai nou ca voi aveti grija cu cine si-o t...(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim).... TEODORU dar nu ati vazut faza de pe 1DECcand impreuna cu BARBALATA cind a depus coroana la statue para cineva ia luat pe goana a aruncato jos si a plecat linistiti ;ASTEA DA PATRIOTI'cine va gonit constinta banuiesc doar si voi 2 sunteti niste eroi ;TOM SI JERY'...(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim)

De la Anonim despre .....Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...., la 03.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Pe vremea cand doctorul Zara era inca director la Adjud, il invata pe confratele lui Teodoru, cum sa cumpere medicamente si alte alea in spital, fara sa faca licitatie. Se vede treaba, ca la vremea aia Zara avea deja licenta in Modalitati de Ocolire a Legii, iar prietenul lui, Dragos, abia invata. Nu avusese timp Barbalata sa-i predea tot manualul. Erau inca la treburi elementare. Abia apucase sa-i explice cum e cu comisioanele si cu angajarile. Acum, se pare ca s-au inversat rolurile. Invatacelul Teodoru si-a depasit maestrul si il mai si ocroteste la vremuri de restriste.
De la Anonim despre..... Numai pentru cunoscatori......... despre onoare......, pe 02.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

intradevar domnul doctor zara isi merita toate laudele,astazi am asistat si eu la cateva tehnici ale doctorului,proteza de sold si altele,spitalul nu a mai intalnit un asa doctor priceput,,e prea bun pentru acest spital ! felicitari sincere domnului !
De la Anonim despre .....Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu.., pe 02.12.2011