A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

vineri, 9 decembrie 2011

Stiati ca.....

Din Anuarul Statistic al Romaniei, Directia Generala de Evidenta, iata cateva nume de familie printre care.....


> * Curca (4.796 de persoane),
> * Buca (2.996),
> * Flocea (1.728),
> * Pasarica (1.669 ),
> * Laba (880),
> * Nebunu (850),
> * Bou negru (611),
> * Mortu (581),
> * Blegu (515),
> * Belibou (507),
> * Galeata (276),
> * Sarcina (255),
> * Putica (244),
> * Muia (233),
> * Bucila (228),
> * Pipi (226),
> * Betivu (219),
> * Sula (193),
> * Slabutu (193),
> * Slanina (186),
> * Roadevin (173),
> * Bou batrin (119),
> * Oase negre (109),
> * Jegu (95),
> * Buba (87),
> * Stricatu (80),
> * Nespalatu (70),
> * Gainat (61),
> * Pisu (54),
> * Bot de rata (48),
> * gunoi (41),
> * Muc (29),
> * Regulatu (27),
> * Castron (25),
> * Pierde vara (23),
> * Bat mindru (21),
> * Sfirc (16),
> * Usa inchisa (10),
> * Pirtan (9),
> * Bulan (7),
> * Pizdelea (7),
> * Curu (6),
> * Acru (6),
> * Bula (5),
> * Boroboata (5),
> * Coi (3),
> * Caca (2),
> * Prostu (1),
> * Hitler (1),
> * Muci (1)


Astfel de nume exista in Romania dupa cum atesta Directia Generala
de Evidenta Informatizata a Persoanei. Conform listei centralizate exista si prenume ca:


> Strugurel (192 de persoane),
> Portocala (65 de persoane),
> Ministru (22),
> Lamiia (18),
> Politia (3),
> Justitia (2),
> Semafor (1).



Referitor la  prenumele cele mai comune sunt: Maria ocupa prima pozitie in topul romanilor cu 876.690 de persoane inregistrate, urmat de Gheorghe cu 511.721, Elena si Ioan.
Popa este cel mai folosit nume de familie, cu 191.938 de persoane, urmat de Popescu cu 147.784.

In ceea ce priveste cele mai folosite prenume :

Top 10 nume de fete
1. Ana-Maria
2. Maria
3. Andreea
4. Alexandra
5. Ioana
6. Elena
7. Maria Alexandra
8. Denisa
9. Bianca Maria
10. Georgiana

Top 10 nume de baieti

1. Andrei
2. Alexandru
3. Stefan
4. David
5. Mihai
6. Ionut
7. Florin
8. Daniel
9. Gabriel
10. Matei

Intr-un top cu cele mai haioase nume romanesti. Bataia pentru primul loc s-a dat intre "Strut Modest" si "Randunel Pisica". Pana la urma, ambele nume au fost declarate castigatoare. Iata celelalte nume aflate in top 20: 
dl. Carmen Stamatescu, 
Supplexa Memoranda Onac, 
Intuneric Steluta Luminita, 
Ramurel Pastrama, 
Geniloni Sfecla, 
Gigel Potrivitu, 
Rudolf Pufulete, 
William Branza, 
Andaluzia Posirca, 
Renato Lacrima, 
Tuduce Dorule Dicusara, 
Trita Fanita, 
Raiu Viorica Speranta, 
Roxana Grivei, 
Artaxerxe Bubulac, 
Exacustodian Pausescu, 
Amorel Vatamanescu
Marcelon Bunica.

Va informam ca schimbarea numelui de familie in Romania se poate face numai daca ai motive bine intemeiate, legea care reglementeaza acest lucru fiind Ordonanta 41/2003. 



Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...


Anonim spunea....

Anul trecut, prin septembrie-octombrie, se adunasera atatea reclamatii si jalbe din partea oamenilor angajati in spital,la adresa lui Teodoru, incat primarul a fost nevoit pana la urma sa se faca ca face ceva si a convocat la o sedinta la sala primariei, pe consilierii locali, consiliul de administratie al spitalului si pe capabilul Teodoru, bineinteles. Cum sedinta era publica, la ea puteau participa si angajatii spitalului care aveau chef sa vina. Ideea era ca Teodoru sa dea explicatii la toate acuzatiile care i se aduceau de catre salariati: purtare abuziva, insulte, amenintari, bautura, licitatii aranjate si muuuulte altele... Dar nu vrem sa relatam aici cum s-a desfasurat sedinta. Vrem doar sa va povestim care a fost atitudinea lui Teodoru, la acuzatiile care i s-au adus: imaginati-va sala primariei, cea cu scaune de plus rosu, cu un culoar la mijloc, ca un cinematograf. In fata, in prezidiu, ca sa zic asa, stau primarul si consilierii si de acolo vad pe toata lumea. In public, stau cei din consiliul de administratie al spitalului, asistente care au venit la sedinta si diversi alti cetateni. In momentul in care mai multe persoane se ridica si il acuza pe Teodoru de consum de alcool, de atitudine agresiva, de coruptie si mai stiu eu ce, ghiciti ce face Dragos Teodoru in momentul acela????? Se apleaca, se face mic intre doua siruri de scaune, pana ajunge cu fundul in sus si cu capul deasupra spaturului de la scaunul din fata, incepe sa se maimutareasca in toate felurile, chipurile incercand sa-i strambe pe cei care il acuza... Scotea limba, isi dadea ochii peste cap, ce mai ,facea un adevarat spectacol. Asistentele prezente la sedinta radeau pe infundate iar primarul si consilierii din prezidiu, mai se uitau la el cu coada ochiului, mai intoceau capul, de frica sa nu ii umfle rasul in sedinta, in fata "poporului". Asta facea directorul spitalului, om trecut de 40 de ani, la o sedinta a primariei, unde era vorba de purtarea lui urata si de coruptia lui.Cine stie, poate asa intelegea el sa dea o dovada de comportament demn si sanatate mintala. Sa vada si primarul saracu, ce director a pus la spital. Poate vrea Dragos Teodoru sa ne explice sensul unor expresii: "dus cu sorcova", "sisi la scufita" sau "tra-la-la la cap"

09.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

Dar Teodoru asta, tot interimar e? Asta e interimarul de serviciu. Am auzit ca rad doctorii in spital de el. Un doctor i-a zis zilele trecute in fata: "-Da, ce faci ma, tot interimar esti?" Ca ala care tot dadea bacu` in fiecare an, si nu-l lua niciodata. Da lasa, ca ajunge functia de interimar, pentru unul care acum vreo doi ani a fost dat afara ca "incompetent". Dar tot se poarta reevaluarile, asa ca primarul , l-a luat, l-a scuturat de praf, la periat, l-a lustruit si l-a gasit bun. De, o fi fost bun la contributii la partid, la sponsorizari pentru campanie, ca doar asta conteaza, nu?

09.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

pentru cine nu stie locul ala unde au fost vazuti adik parc zoo este de concesionat poate pun la cale constructia unei mini clinici medicale din cate se tot aude sunt sigur ca se aflau acolo cu un scop din cate ii stiu eu pe amandoi nu se duceau ei sa vada locul decat daca sunt direct interesati de aceea locatie

08.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

SPITALUL IN CARE PLATESTI SA ITI IEI O CONDAMNARE LA MOARTE!!!! Acum 5 ani intr-o seara mi s-a facut rau, asa intr-o doara, nu prea am bagat in seama. A doua zi am mers la med. de familie care m-a trimis la spital cu diagnosticul Dispepsie gastrica. Aici dupa 2 ore de stat la coada (mai bine zis intr-un scaun cu rotile care era pe hol, pt. ca nu mai puteam sta in picioare) am fost primit dupa toti cei care veneau cu diverse asistente si infirmiere( asa zise relatii). Doctorita de serviciu care momentan nu o sai ii dau numele imi zice ca am mancat ceva care nu mi-a priit si imi schimba tratamentul indicat de medicul de familie apoi imi da drumul acasa . Am plecat din spital pe brate purtat de 2 prieteni si vomitand de la usa urgentelor pana la masina. Ajuns acasa, ma hotarasc printr-un concurs de imprejurari, sa plec la Spitalul Municipal Braila unde ca sa scurtez am ajuns la 7 fara 10 seara si la 10 minute eram pe masa de operatie cu diagnosticul PERITONITA GANGRENOASA GENERALIZATA, dupa care am stat 10 zile la reanimare inviind din morti. Oare chiar cei de la spitalul fantoma Tecuci nu au putut sa identifice o peritonita desi le-am pus la fiecare in buzunar cate ceva. Acesta este primul episod din care am scapat cu viata! In luna mai anul curent am suferit o mica operatie in acelasi spital iar dupa 2 luni am fost diagnosticat cu hepatita B din care se pare ca nu mai scap.Ce e de facut oare? Cati oameni trebuie condamnati pe banii lor si pe nervii lor in timp ce angajatii spitalului te trateaza inuman. Mentionez ca la momentul operatie aveam analizele facuta de 1 saptamana si erau perfecte. Apoi dupa operatie la 2 luni mi s-a facut rau si dupa indelungi examinari ale diversilor doctori din spital am fost trimis la Bucuresti unde mi s-a pus acest diagnostic din cauza ca ei nu au stiut ce am. Marii snapani ai acestui spital au stiut doar sa imi ia banii si sa ma condamne. Multumesc ca m-ati tratat cu responsabilitate doar la capitolul spaga domnule dr. Sandica, dr. Cristea,dr. de la chirurgie imi scapa numele un moldovean, pana si o amarata de asistenta de la triaj mi-a solicitat spaga una gradinariu parca. Multumesc pentru tot si multumesc statului roman ca platesc 2 milioane lunar CAS pentru acest tratament preferential.

08.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

nu cred ca tu ai avt ceva cu hagiu ala e un nespalat de-i tii palma sau esti mai p.....(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim).....ca el

08.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea.....

De cate ori se vorbeste in spital sau in oras despre comportamentul lui Teodoru sau despre coruptia lui si a gastii lui, stiti care e intrebarea cea mai frecventa pe care si-o pun oamenii? "- Bine, domnule, dar primarul nu-l vede ce face???? Ca doar primarul e seful lui acum!" S-ar zice ca oamenii sunt nelamuriti daca primarul orasului stie sau nu cu cine are de-a face, daca stie adica de "COMOARA" de om a pus director la spital. Ca sa fiti pe deplin lamuriti cum stau lucrurile in realitate, va promit ca am sa revin cu o povestioara comica si graitoare in acelasi timp, despre cat de bine a avut ocazia primarul sa-l vada si sa-l cunoasca pe Teodoru, in toata splendoarea lui. Si inca il vrea.

07.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

Si eu am vazut masinile. Ii cunosc si pe Teodoru de la spital si pe Manoliu. Discutau ceva. Chiar m-am gandit ce naiba fac amandoi de vorba prin pustietatea aia. Si iarna. Ca doar nu s-or fi dus sa hraneasca porumbeii si caprioarele.

06.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

Ia uite, cineva care zice ca mai bine am face si noi ca Teodoru, adica sa citim o carte... Pai da, oameni buni, are dreptate, ca saracu Dragos e un cititor impatimit. Toata ziua il intalnesti, cu amicii lui, pe la toate "bibliotecile" din oras, cand la Andra, cand la Parc, cand la Noblesse. Studiaza indelung, adeseori pana la ora inchiderii, cand vine "bibliotecarul" sa-l scoata afara sau il muta cu cartea pe terasa. Cred ca conspecteaza cu studiosul Barbalata, subliniaza, scot ideile principale. Munca grea dom`le. Si, dupa cate stim noi, Dragos nu se lasa pana nu ajunge la ultimul rand si ii plac mai ales editiile vechi. L-am vazut mai alaltaieri la Lidl, fostul Plus. Era cu consoarta si se oprisera la raftul cu carti. Le lasa gura apa la amandoi, la titlurile alea din clasici renumiti: J&B, Teacher`s, Ardbeg, Jack Daniels, stiti voi. Am asteptat in zadar sa-i vad plecand de la raftul cu carti, dar degeaba, ar fi trebuit o dalta sa-l desprinzi pe Dragos de acolo. Grea patima asta a "cititului"...

 06.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

Personal nu ma intereseaza povestile voastre, nu sunt implicata, insa este adevarat si eu am vazut bmw-ul dr. teodoru parcat paralel cu o alta masina la parcul zoo. prima masina spre oras era a domnului director, pe cealalta nu o cunosc. erau scoase din carosabil cu botul catre lacul de agrement vizavi de peco din zona zoo. Domnul director purta ochelari de soare si era de vorba cu un alt barbat pe care nu il cunosc.locuiesc in zona.

06.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...


poi sa plece daca e prea bun sa se duca acolo de unde a venit ca nu plange nimeni dupa el ne ajunge un p....(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim).... de teodoru in spital.

06.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....


Toti discutati de rau pe toti.de ce? ptr.ca altceva nu va duce capul,facetoi voi ce fac ei,puteti?NUUUUUUU, de ce?mai bine ati citi o carte sau ati invat sa scrieti corect gramatical caci totusi...sunteti jalnici.Sunteti voi in masura sa judecati pe cineva,indiferent cine ar fi acel cineva..NUUUUU!de ce?ptr.ca sunteti simpli muritori,ca si ei pana la urma.Bravo lor!Invidia din voi vorbeste!!!


06.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...


nu este adevarat ca dm teodorul era pan parcul fostului zooo ca pe la amiaza era in sala de operatie asa ca nu mai mancati ciuperci rusine sa va fie celor care va place sa vorbiti aiurea si sa bagati stranbe


05.12.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

INTALNIRE DE TAINA Poate ca sunt unii care ar vrea sa mai afle cate ceva despre activitatile lui Dragos Teodoru, managerul cel sarac si cinstit. Asadar, putem sa va spunem ca vineri, 2 decembrie, pe la amiaza, Teodoru se plimba pe o alee a fostului parc zoo, la brat cu notarul Codrut Manoliu. Si pe vremea asta minunata de decembrie, Teodoru avea si ochelarii de soare pe nas. Deci nu voiau sa fie vazuti si recunoscuti. Dar cum nu credem sa fi fost vorba de o intalnire romantica, ia ghiciti ce altceva putea fi? De obicei, daca esti om cinstit, nu ai nevoie sa te ascunzi iarna prin tufisuri si pe coclauri ca sa vorbesti cu un prieten. Nu esti nevoit sa-ti "uiti" telefonul in masina sau sa-ti scoti bateria de la telefon cand ai de purtat o discutie. Se vede ca subiectul discutiei era atat de "delicat", incat nu putea fi tratat la lumina zilei, nici in biroul lui Teodoru, nici la notariat, nici in masinile lor, nici la o masa intr-un restaurant. Parerea nostra e ca se intrebau cum sa-l induplece pe Mos Craciun sa le aduca de sarbatori cadoul pe care si-l doresc cu ardoare. Poate scriu o carte postala in Laponia si-i povestesc mosului cat de cuminti au fost ei tot anul. Cuminti si strasati. Si ingrijorati. Dar daca baietii vor o parere obiectiva, nu credem ca Craciunul sa le aduca implinirea dorintelor. Poate ar trebui sa-si mute nadejdile mai incolo, mai inspre Paste, la iepuras. Ce vreti, vremuri grele.Si scumpe rau. Acum, va lasam pe voi sa ghiciti ce au in comun cei doi parteneri de dialog. Desi noi avem niste idei mai precise despre ce anume ii leaga, o sa le respectam nevoia de confidentialitate. Pentru moment.

04.12.2011