A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 12 decembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anomin spunea....

Am vazut pe Realitatea ce idee le-a venit guvernantilor in legatura cu garzile doctorilor. Cica sa faca garda de acasa, cu conditia sa raspunda la apelurile telefonice si sa se deplaseza la spital, atunci cand este solicitat. Pai, ia imaginati-va o noapte grea la chirurgie. Vreo doua accidente si vreo 3-4 betivani cu sangale curgand siroaie. Si asa sant unii doctori care fac "degustari" pe la camera de garda si sunt aproape imposibil de deranjat cand e o urgenta. Ce-ar fi sa trebuiasca sa-l chemi de acasa, de vreo 4 ori intr-o noapte, pe unul care si cand e in spital vine impleticindu-se pe picioare, in cazul in care asistenta a reusit sa-l scoata din barlog. Pai mai intai sa raspunda la tel., dupa aia sa ia o aspirina sau dracu mai stie ce, ca sa se trezeasca, apoi sa se urce in masina si sa nimeresca sa bage cheile in contact, ca nici asta nu-i usor. Apoi, stai sa vezi daca nimereste poarta ca sa iasa, poate intra cu jeep-ul in stalpul portii, ca doar s-a mai intamplat. Si cand in fine ajunge la spital, de unde poti sa fii sigur daca nu vede doi pacienti in loc de unul? In afara de asta, ce smecherie mai e si asta, sa dormi acasa, langa nevasta? Searbad de tot. Pai, sa nu mai faci tu cate un ocol pe la triaj, mai pui un scaun in usa, te mai duci pe la radiologie, sa controlezi daca fata de acolo are sutienul pe ea, mai vii inapoi pe la registratura, o rogi pe tipa de serviciu sa verifice daca esti incheiat bine la pantaloni... Nu-i asta frumusetea muncii de doctor? Sa fii implicat, sa fii in mijlocul evenimentelor, permanent gata de treaba? Ei, asta-i cam greu, cu bautura asta, bat-o s-o bata, dar orisicat...

12.12.2011

Ştiaţi că....

Toti bebelusii se nasc cu ochii albastri. Dupa cateva ore de la nastere, culoarea se poate schimba. Majoritatea oamenilor ajung pana la urma sa aiba ochi de alta culoare.

Organismul uman contine aproximativ cinci litri de sange.

Atunci cand v-ati nascut aveati 350 de oase, iar dupa terminarea copilariei 144 dintre ele s-au unit intre ele.

Cresterea creierului se opreste in jurul varstei de 15 ani. Creierul continua sa transmita semnale sub forma de impulsuri electrice timp de aproximativ 37 de ore dupa moarte.

O persoana sub 30 de ani inhaleaza de doua ori mai mult oxigen decat una de peste 80 de ani.

O persoana obisnuita respira cam 74 de milioane de litri de aer de-a lungul vietii.

Muschiul ochiului este cel mai rapid din organism. El se contracta in mai putin de o sutime de secunda.

Unghia degetului mijlociu creste cel mai repede. O unghie ajunge la lungimea normala cam in 150 de zile.

Inima pompeaza mai mult de 3.500 de litri de sange in timp de o ora. De-a lungul vietii inima bate de aproximativ 2.700.000.000 de ori. In corpul nostru sunt mai mult de 12.00 de km de vase de sange.

Un barbat obisnuit mananca in jur de 50 de tone de alimente de-a lungul vietii pentru a mentine o greutate de 80 de kg.


In momentul primei respiratii un nou nascut trebuie sa inspire cam de cincizeci de ori mai puternic decat un adult.

Omul are aproximativ 76 000 de fire de par pe cap.

Atunci cand tesuturile si organele sunt private de oxigen, sangele capata culoarea albastra

Sunt necesare aproximativ 200.000 de incruntari pentru aparitia unui rid permanent deasupra sprancenelor.

Inima femeii bate mai repede decat cea a barbatului.

O persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi.

Dintii unui om sunt tari aproape ca piatra.

Copilul pana sa se nasca viseaza aproape tot timpul. Copii nascuti prematur vor visa mai mult la maturitate decat ceilalti.