A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Doru Dascalu spunea...

   "Am o mare necunoscută.Aş dori să ştiu, dacă atunci când s-a construit spitalul din Tecuci, am înţeles că e făcut din banii boierului Cincu, dacă acesta a avut aprobare de la minister şi ce norme metodologice a aplicat?! Păi logica îmi spune, că acest boier a construit acest spital pentru locuitorii cu probleme de sănătate din această zonă.Nu cred că a construit ministrului sănătăţii un spital.Pe parcursul timpului, văd că nişte băieţi şmecheri, comuniştii, şi-au trecut clădirea, cu forţa puterii în propria ogradă. După dispariţia lor, spitalul a fost preluat de alţi băieţi de factură capitalistă.Pentru neofiţi, sau pentru cei care sunt deja spălaţi pe creier de sistem, le aduc la cunoştinţă că în România cică s-a instalat democraţia.Păi cică la democraţie, puterea aparţine poporului, adică celor mulţi.Punctual aparţine cetăţenilor din Tecuci.Logic cetăţenii din Tecuci, trebuie să treacă spitalul în proprietatea locală şi organizarea tot la local. Inclusiv cheltuielile spitalului. Românii s-au cam învăţat, aspect şi întreţinut în mod intenţionat de cei interesaţi, ca să vină cineva să îi rezolve o problemă. Dacă se poate să se ocupe altcineva de problemele din comunitate. Sunt convins că această mentalitate o vom schimba după ce locuitorii oraşului vor alege edili din rândul lor, independenţi, nu servitori de la partide. Cetăţenii oraşului au capacitatea necesară să-şi întreţină un spital la cele mai înalte standarde, unde nu trebuie să dai şpagă, şi unde medicii să aibă salarii de 6.000 de lei. Ne aşteaptă după alegeri o muncă asiduă, pentru a crea din Tecuci, un oraş pentru mileniul III. Reprezentanţii partidelor prin felul cum conduc oraşul, l-au dus de la 42.000 de locuitori în 2002 la 29.560 în 2011. A venit momentul să ne preluăm oraşul din mâinile hoţilor şi să îl trecem în proprietatea noastră a cetăţenilor. Există tecuceni care sunt laşi şi fricoşi. Au impresia că ei sunt supuşii primăriei sau a guvernanţilor. Nu dragii mei! Ei sunt slugile cetăţenilor. Numai că voi aţi uitat sentimentul de stăpâni, şi s-a făcut sluga stăpân. Aşa că la alegerile din 2012, vom face ca Tecuciul să fie prima localitate din România, care va arunca la lada de gunoi a istoriei pe politicieni. Cetăţene, STĂPÂNUL eşti TU ! Şi nu uitaţi motto-ul campaniei noastre: JOS LABELE, DIN BUZUNARUL NOSTRU !"