A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 29 mai 2012

Români. Vin alegerile, VACCINAŢI-VĂ !

     Cei care prognozau că anul 2012 va fi bulversat de cele două runde de alegeri, locale şi parlamentare, au deja mulţumirea pronosticului exact, după nici trei luni din anul în curs. Pentru politicieni, fiecare cetăţean al acestei ţări este doar viitorul votant şi nu cel care ar trebui să fie beneficiarul actului de guvernare; într-o Românie lăsată de izbelişte, ziarişti, analişti, comentatori se străduiesc din greu să se facă utili uneia sau alteia dintre tabere, din motive mult mai pragmatice decât cele afişate; îmi aduc aminte cum, nu cu mulţi ani în urmă, un om din mass-media spunea : ,,după locale, îmi iau maşină, după generale, sper să-mi termin casa…’’ Toată lumea e în campanie electorală, mai puţin PDL, care, aşa cum declara Elena Udrea, în urmă cu vreo doi ani, o face încă de la alegerile trecute…

    În nota bine cunoscută, preşedintele lansează periodic perdele de fum care, timp de o săptămână, fac agenda celor slabi de înger. Nu este greu de descifrat în acţiunile lui Traian Băsescu spaima pentru ce se va întâmpla cu el după alegerile din această toamnă; posibila convieţuire cu un guvern ostil şi un parlament în care nu va mai avea majoritatea, mereu pregătit să-i voteze suspendarea, îi provoacă coşmaruri noaptea şi ziua. Ieşirea , în care încerca să ne convingă că a ,,oferit’’ guvernarea lui Victor Ponta şi USL, seamănă cu un fel de ambuscadă în care şeful statului încearcă să-şi ia prin surprindere inamicii politici şi să-şi exerseze abilităţile de manipulare a spectatorului neavizat.



    Rămân la părerea pe care mi-am exprimat-o de mai multe ori: schimbarea actualei puteri nu mai e un moft democratic, nu mai este urmarea unei simple competiţii politice, ci o necesitate vitală pentru viitorul României. Continuarea cu acest regim care a adus incompetenţa, prostia, jaful la rang de politică de stat ar însemna şi pierderea ultimelor speranţe de redresare. Delirul de imaginaţie al liderilor PDL îi face insuportabili şi incapabili să înţeleagă o vorbă de duh care li se aplică perfect: ,,Dacă simţi că soarta îţi pregăteşte un şut în fund, nu încerca să te întorci: lovitura în testicule este mult mai dureroasă.’’


   Atentie la portocaliu. Mai nou, asa zisa alianta dintre PDL su UNPR sa transformat in APP de culoare verde !