A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 21 iulie 2012

Barroso: Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei.

In Romania se intampla lucruri tot mai ciudate. Nu ar fi pentru prima oara. De aceasta data insa ele se combina intr-un mod atat de bizar in asa fel incat nimic nu mai pare ceea ce este in realitate. Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a precizat, miercuri ca "Romania s-a indepartat de la marginea prapastiei, insa a precizat ca este nevoie de continuarea monitorizarii. "Evenimentele din Romania din ultimele trei saptamani au fost motiv de ingrijorare pentru CE. In fiecare stat membru, avem nevoie de respect pentru institutiile democratice si statul de drept. Evenimentele din Romania ne-au zdruncinat increderea. Luptele politice nu justifica subminarea principiilor democratice", a declarat Barroso, intr-o declaratie de presa, inainte de citirea raportului MCV pentru Romania si Bulgaria. Un singur lucru le intrece insa pe toate. E panica oamenilor presedintelui suspendat in fata fraudarii rezultatului referendumului de catre dusmanii democratiei. A inceput cu o intrebare nevinovata dar eleganta a A. Pora si a continuat firesc pentru lumea lor cu un scenariu conspirationist aruncat in scena de I. Cristoiu. Simtind probabil ca Traian Basescu face figuratie si vorbeste in gol, oricat de mult ar aparea la televizor, pe ziare si site-uri, si nu reuseste sa recupereze mai nimic din prapastia cascata intre el si electorat, a fost lansat pe piata si ultimul colac de salvare - fraudarea Cand toate estimarile si sondajele indica un vot masiv pentru demitere si o prezenta destul de ridicata la urne, ultimii si cei mai fideli aparatori ai lui Traian Basescu raspandesc deja teoria care va arunca in mod sigur Romania nu cu 5 ani in urma, ci cu un deceniu sau chiar direct in evul mediu. E previzibil de pe acum ce urias taraboi si tiganeala se vor naste. Semnul ca odata cu presedintele suspendat este demis si intreg aparatul sau de lupta. Un taraboi care il va depasi cu siguranta pe cel din 2004, in urma caruia, totusi, nu a fost identificat niciun vinovat de frauda.