A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

vineri, 30 noiembrie 2012

Citez anonim care spunea..."Sa va povestesc un nou episod din faptele si vitejiile lui Teodoru...."


Sa va povestesc un nou episod din faptele si vitejiile lui Teodoru. Mi-a fost relatat fidel de un om care a fost martor la intamplare.
Acum vreo trei saptamani a fost internat la spital, la chirurgie. Era pe coridor, cauta un doctor, cand a auzit o discutie la cabinetul medicilor. 
Erau acolo Teodoru si inca vreo trei doctori. Teodoru le zicea cam asa: “Bai, voi toti, ia de acum incolo sa-mi dati in fiecare luna 15% din ciubucul vostru”. 
Pe moment, oamenii au ramas interzisi. Se uitau la el si nu stiau cum sa reactioneze. Poate se intrebau daca vorbea serios.
Ei, ce parere aveti? Am sa va spun ce gandesc eu:
Cunoscandu-l pe Teodoru, nu ma indoiesc nici un moment ca vorbea cat se poate de serios. Acum, ca nu mai este director, veniturile trebuie sa-i fi scazut drastic si, asa cum este si normal, omul nostru cauta febril sa gasesca alte surse.
O varianta ar fi sa traiasca din munca, adica din ce opereaza el. Dar, cum la el nu mai vine nici dracu sa se opereze, i s-a rasculat ideea de-a scoate profit si din functia de sef de sectie.
Trebuie sa recunoasteti si voi, ca dupa vreo 6 ani in care ai boierit-o cu angajari, achizitii, medicamente vandute prin oras si multe, multe altele… dupa ce ai fost cum va ziceam sef si iti venea spaga din nu stiu cate locuri, nu se poate sa nu-ti puta munca… Adica il cam ia cu hai sictir, cand e vorba sa puna mana pe bisturiu sa-si castige existenta. De altfel, nici nu cred ca ar sti ce sa faca cu bisturiul.
Eu, dupa umila mea parere, le-as da un sfat doctorilor care lucreaza la chirurgie si de la care el pretinde sa-i plateasca tribut, sau zeciuiala, sau cum s-o mai fi chemand: 
Oameni buni, daca intr-o zi vine la voi un pacient mai nervos, mai recalcitrant si se intampla sa faca scandal sau sa va dea o palma, un pumn sau un sut in partile dorsale, ei bine, in cazul asta special, va rog foarte mult, sa mergeti repede la Teodoru si sa-I dati negresit partea lui. Puteti sa-I dati chiar 100%. Nu va fie teama. Merita din plin. 
Anonim29 noiembrie 2012, 21:46