A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 20 decembrie 2012

Primele posibile divergente dintre Ponta și Antonescu: Liberalii cer garanții premierului privind atribuțiile miniștrilor delegați


Liberalii cer garanții premierului Victor Ponta cu privire la atribuțiile miniștilor delegați, după ce numărul celor propuși din partea PNL a crescut de la 6, câți au fost anunțat miercuri, la 9 miniștri.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat, joi seară, o şedinţă de urgenţă a conducerii partidului pentru a obţine mandat în vederea negocierilor cu premierul desemnat Victor Ponta, astfel încât atribuţiile miniştrilor delegaţi să fie stipulate separat în actul de organizare a viitorului Cabinet. 

Surse din conducerea PNL au declarat pentru Mediafax că liberalii sunt nemulţumiţi de modul în care ar fi urmat să fie prevăzute atribuţiile miniştrilor delegaţi.

Faţă de lista Guvernului anunţată miercuri de premier, în care erau 6 miniştri delegaţi, şi 3 dintre ceilalţi miniştri propuşi au această titulatură: Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Maria Grapini - ministrul delegat pentru Întreprinderi mici și mijlocii, Mediu de afaceri şi Turism, Constantin Niță - ministrul delegat pentru Energie.