A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 1 octombrie 2013

Ce avem noi aici !!!

  Ce avem noi aici? Vorba marilor nostri actori Dem Radulescu, Toma Caragiu, Puiu Calinescu, Asadar, ce avem noi aici? Un sondaj de opinie, din care ce constatam?    Cititorii nostrii au votat, stim noi cum, insa acesta este un subiect pe care o sa-l atingem altadata.
  La prima vedere al sodajului observam cateva lucruri foarte importante si anume :
Daca luam sondajul individual dr. Teodoru are individual 9 voturi, fata de 7 voturi ale Ing. Negru, 6 ale dr. Tudor,  sa nu uitam insa ca in general persoanele care sunt in posesia unei functii de conducere in acel moment nu se prea bucura de voturi in acel moment., iar din cate se aude, dr. Teodoru, are cateva dosare nerezolvate, asadar nu ar putea in mod legal sa ocupe funtia de director al spitalului. In alta ordine de idei, 17 !!! dintre cititori au votat o alta persoana din spital, este foarte mult, intrucat reprezinta 34% dintre voturi.
    Practic nimeni nu ar putea conduce spitalul individual dupa dorintele celor care au votat intrucat nu poti pune director o persoana care a primit doar 18% (dr. Teodoru) sau 14% (ing.Negru) .
    Sa incercam o alianta intre cele 18% ale lui dr. Teodoru su cele 34 % obtinute de “o alta persoana din spital” 18+34 = 52% !!!Asadar alianta Teodoru + “ o alta persoana” din spital ar putea conduce spitalul. Cui am putea acorda cele 34 de procente??? Oricui inafara de cei care au fost nominalizati la sondaj! Oricum este ipotetic intrucat dr. Teodoru nu ar putea primi acesta funtie cum am mai spus pana nu-si rezolva problemele cu dosarele  despre care se vorbeste.
DACA incercam sa citim si invers sondajul, iata :
Cati nu-l vor pe dr. Teodoru.?  82% nu il vor.
Cati nu-l vor pe ing. Negru? 86% nu il vor.
Cati nu vor o alta persoana din spital?66% !!!! Foarte aproape din jumatate!!!!
Un lucru este foarte clar !!!100% din cititori care au votat au hotarat ca dr. Daniela Mircea nu este dorita la conducerea spitalului, si totusi detine functia de director medical. No comment!

  Asteptam comentariile si sugestiile dvs.


Cine credeti ca ar fi cel mai potrivit pentru functia de director al Spitalului Municipal Tecuci?

Dr. Eugenia Nistor
  1 (2%)
 
Ec. Mioara Tocu
  4 (8%)
 
Dr. Dragos Teodoru
  9 (18%)
 
Dr. Daniela Cristea
  2 (4%)
 
Dr. Simona Tudor
  6 (12%)
 
Dr. Mircea Daniela
  0 (0%)
Ing. Teodor Negru
  7 (14%)
 
Atla persoana din spital
  17 (34%)
 
Alta persoana din afara spitalului
  3 (6%)
 

Voturi până acum: 49
Sondaj încheiat 

22 de comentarii:

  1. Dar nu-i nici o mirare ca a strans Teodoru 9 voturi. Ia ganditi-va numai. Cam cate calculatoare sa aiba acasa Teodoru + familia Sima + Barbalata? Vreo 2 de familie probabil, deci 6 cu aproximatie. Hai sa zicem 5, tinand cont de faptul ca, mai nou, Barbalata e celibatar.
    Apoi, sa nu uitam ca haita de odiosi dispunea de calculatoare si la serviciu. Avea si Teodoru un calculator in sectie, si Sima fotomodela avea in biroul unul, tot asa si Sima - baronul - de - la - magazie si bineinteles Barbalata. In total 4 calculatoare.
    Si acum ia sa facem un calcul simplu. Cat fac 5 + 4 ? Taman 9 calculatoare , adica 9 voturi. Concluzia logica: pe Teodoru l-a votat gasca lui de plosnite cu limba lata.
    Si acum la final, o intrebare: Cum Teodorule, n-ai putut tu sa obtii nici macar un vot pe bune, macar de la vreo asistenta, vreo practicanta ceva? Imi pare rau… ia sa-l fi trecut administratorul blogului pe dr. Zara in locul tau, sa vezi atunci voturi…

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasazica dr. Mircea nici un vot ???? Pai e frumos? Macar Teodoru trebuia sa fi stricat un vot pe ea, acolo… sa nu ramana saraca cu onoarea nereperata… Ei doi, care si-au dat functii RECIPORC… pardon RECIPROC, stiti gura pacatosului…
    CUM O FI SA STAI PE O FUNCTIE CAND NIMENI DIN SPITAL NU TE VREA?
    Domnu` Negru, poate intr-una din zile rezolvati dvs. si problema asta si daca imi permiteti va dau si o sugestie: cand veti avea un alt director medical, transferati-o dom`le pe dr. Mircea la chirurgie, dati-i un birou acolo, ceva, ca sa poata sta toata ziua nas in nas cu prietenul ei Teodoru! Sa-i poata face de cate ori vrea ea rapoarte, note informative, temenele si alte suflari… Ca mult mai jeleste saraca, vremurile cand era Dragos director!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie toata lumea cat il regreta dr. Mircea pe Teodoru. Toata ziua o auzi spunand: “Pe timpu` lu` Dragos era asa…”, “In vremea lu` Dragos nu era…”, “Sa mai fi fost Dragos nu se intampla…”. Sa-ti facem o urare doamna dr. : “PUPA-L-ATI PE DRAGOS IN…..VREMEA LUI NEGRU!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mircea e ultima "iscoada" a lui Teodoru, care vad ca s-a mai mentinut pana astazi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faci Teodorule? Te-ai intors de la Bucuresti? Cred ca te-a costat ceva excursia. Scump, scump, … vremuri grele, ce sa-i faci… Oare vizita asta ti-a modificat declaratia de avere? Noi credem ca da. Nu stii cum se spune ca distractia costa??? Ca si prostia. Si tu te-ai “distrat” nu gluma, vreo sase anisori, cu mana pana la cot!

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate vad, Teodoru nu prea mai are de lucru. Lumea din oras a ajuns sa-l cunoasca ca pe un cal breaz. Oamenii nu-s nebuni sa vina la el sa-i macelaresca. Pe de alta parte, nici el nu prea mai are curaj sa opereze ceva, pentru ca acum, cand nu mai are in spate PDL-ul si pe fostul primar Finchelstain ca sa puna la nevoie batista pe tambal, stie ca orice pas gresit s-ar putea sa-l coste. Vreau sa spun ca nu mai e ca inainte, cand in fiecare saptamana ii murea cate un pacient in mod dubios si nu-i zicea nimeni nici “da-te mai incolo”. Acum, orice pacient hacuit si orice sesizare (reclamatie) a oamenilor nemultumiti s-ar putea sa-si urmeze cursul firesc, adica sa urmeze cercetari amanuntite.
    In situatia asta nefericita, lipsit si de pacienti si de ciubuc, Teodoru se uita plin de invidie si ura, in ograda colegului de la ortopedie. Ciuda si oftica lui sunt normale pana la un punct, doar stiti cum se zice: nimic nu-i mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia si nu-i usor sa vezi cum la colegul tau se inghesuie pacientii si la tine fluiera vantul pe coridoare.
    Poate, daca Teodoru ar reusi sa inteleaga diferenta dintre el si dr. Zara, ar pricepe si ca n-o sa-i ajute la nimic sa-si infiga la nasfarsit dintii in fundul lui. Cel mult, ar putea sa crape otravit cu propriul venin, ca sarpele din fabula, care a murit pentru ca si-a muscat coada.
    Vorba poeziei: “Daca nu poti sa urci, macar sa manjesti si sa spurci.”

    RăspundețiȘtergere
  7. In legatura cu furaciunile lui Teodoru: Daca tot faci un lucru, ar fi bine sa-l faci cu cap. La o adica si daca te apuci sa furi, tot iti trebuie ceva minte. Dar daca ai un dovleac in loc de cap, numai ca sa nu te ploua in gat, mai bine te lasi de escrocherii, pe principiul “Daca esti prost, stai acasa”.
    Nu-mi vine sa cred, cum au functionat ani de zile in spital, Teodoru si Barbalata, cum se dadeau in barci pe banii statului si se minunau ce tari sunt ei si cum nu-i vede nimeni ce fac. Se fuduleau cu spagile lor ca cioara in lat, se ascundeau precum strutul, cu capul in nisip si dosul la vedere si nu realizau ca puteau a escroci de departe, numai cat dadea omul cu ochii de ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. PACATELE VECHI ARUNCA UMBRE LUNGI

    Plin de infractiuni si de fapte de coruptie ca de bube dulci, Teodoru este cel care mai ieri, alaltaieri, manca rahat despre altii cu mare apetit: Daca nu-i placea fata ta, daca i se parea ca-i ameninti pozitia de director, incepea sa te injure, sa-ti caute noduri in papura, raspandea despre tine ba ca ai pagubit spitalul, ba ca o sa umpli puscaria, ba isi mai punea si acolitii sa te umple de flegme si sa te imbranceasca, (la propriu), cand dadeai sa intri pe usa…
    Cel mai ingretosator era cum incerca Teodoru sa nascoceasca tot soiul de vinovatii si sa le puna in carca dusmanilor, in conditiile in care el insusi era primul escroc al spitalului, paianjenul umflat si veninos care sugea zdravan din banul statului!
    Oare unde mai este acum aplombul si tupeul lui Teodoru? Acum umbla prin spital cu ochii in pamant, cu o mutra de om tavalit rau de tot, abia isi taraste bocancii, probabil fiindca simte funia cum se strange la par.
    Amicitia cu Barbalata si Sima, cu care se afisa la petreceri, la revelioane, in excursii, s-a dovedit a fi o cardaseala scarboasa, o coterie de escroci paraziti, cladita pe ideea “dar mie ce imi iese?” Astazi, nu numai ca a murit prietenia cu beneficii a celor trei, dar isi mai si dau vartos la gioale prin dosare, dau unii in altii si unii pe altii, fiecare nadejduind sa iasa el deasupra.
    Si ceea ce se intampla acum este doar inceputul. Inceputul sfarsitului, daca vreti. Mai urmeaza un sir luuuung de dosare, pentru care escrocul ex-manager va trebui sa raspunda. Cum are un trecut plin doldora de pacate, ne putem astepta sa i se pregateasca un viitor pe masura. Vorba ceea: La trecutu-ti mare, mare viitor”. Adica un viitor indelungat, cu masa si casa gratuite, in intretinerea statului, ca tot i-a placut lui toata viata sa se lafaie pe banul public!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat a fost director, lui Teodoru ii crescusera un jeep Honda, un BMW si o casa, facuta, in mare parte, pe banii spitalului. Acum nu mai are nimic pe numele lui, din motive de sechestru, dar asta e o alta poveste. Vorba e, cum o duceam noi si cum o ducea el: noi Dacii, el BMW, noi apartament la bloc, el vila, noi concedii la Lepsa, el in Austria, iar acum, dupa cum se aude, noi, pe la casele noastre, iar el… SAPTE ANI DUPA FILEU, C-ASA-I IN TENIS!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu te supara Teodorule, asta-i regula jocului! Nu ziceai tu? Unii pierd…altii castiga… Tre` sa stii sa mai si incasezi! Unde ai vazut tu jucator sa nu plateasca niciodata?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eheiiiii..... ce fericit ar fi Teodoru daca s-ar putea scoate, macar cu o suspendare! S-ar chema ca s-a rezolvat cumva. Numai ca chestia asta n-o sa se intample, normal, pentru ca el e prea disperat !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. O alianta intre cele 18% ale lui dr. Teodoru su cele 34 % obtinute de “o alta persoana din spital” 18+34 = 52% !!!Asadar alianta Teodoru + “ o alta persoana” din spital ar putea conduce spitalul. Cui am putea acorda cele 34 de procente??? Daca va spun o sa fac deranj mare in spital..... Ce zice-ti de alianta Teodoru + Ginghina ?

    RăspundețiȘtergere
  13. DOMNULE PRIMAR...CE FACI DOMLE CU STRAZILE DIN ORAS? LE-AI SPART SA SCHIMBI TEVILE DE GAZ SA NE SCOTI OCHII, ASTA AM INTELES, AI CUMPARAT MASINI LA PRIMARIE, SI ASTA AM INTELES, DAR CAND REPARI BRE CE AI SPART CA NOI PLATIM IMPOZIT BRE? DE CE NU SPELI STRAZILE DE NOROI ? SINCER DUMITALE ITI PLACE CUM ARATA ORASUL? SAU VREI SA ARATE CA IN BATATURA LA TEPU? TOTUSI E MUNICIPIU BRE? FA CEVA BRE CA VINE IAR IARNA SI AR NU FACI NIMIC SA DAI ZAPADA, SI RAMAN STRAZILE SPARTE PANA IN APRILIE - MAI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Alianta Teodoru - Ginghina pare desprinsa din visele urate. Din cosmarurile lui Teodoru, ori din ale doctoritei. Nu cred ca Teodoru are fantasme cu asa ceva nici macar cand "trage" adanc aerul pe nas. El, cand are noaptea cosmaruri, cred ca se viseaza la Rahova. Iar, doctorita Ginghina, pe de alta parte, nu cred ca ar raspunde nici daca ar chema-o Teodoru la "Iarta-ma", cu lacrimi in ochi si cu un buchetel de trandafiri in mana...
    Parca il si vad pe canapeua de la "Iarta-ma", privind cu ochii aposi si rugatori spre usa si strigand: "D-na doctooor!!!"

    RăspundețiȘtergere
  15. O baba aflase ca o cauta moartea pe-acasa. Asa ca, ce s-a gandit ea? Ia sa ma duc eu sa ma ascund la gradinita printre copii, poate acolo nu ma gaseste!
    Asta mi-a vanit in minte cand am aflat ca, mai nou, Teodoru se da bolnav, in speranta ca daca se ascunde in varful patului, n-o sa-l mai ajunga “bratul lung al legii”.
    De fapt, noi stim de mult ca pe Teodoru nu-l duce capu` cine stie ce. Acum, cand se simte in corzi, singura chestie la care l-a dus mintea, a fost sa-si traga un concediu medical. Exact aceeasi treaba au incercat-o, la vremea lor, si Sima si Barbalata. Astia fugisera in concediu ca sa nu-i ajunga concedierea. Teodoru sta in concediu sa nu-l ajunga mandatul DNA.
    Ce este curios, e ca Teodoru n-avea nici o suferinta pe vremea cand el si Barbalata se dadeau in lanturi pe banii spitalului, se imbatau, topaiau pe mese, astazi in restaurant la Parc, maine la schi in Austria si poimaine la plaja in Egipt. Atunci erau foarte bine mersi, nu-i durea nimic. Nici capu`, nici ficatul…
    Acum in schimb, au inceput sa-l doara toate cele, si in primul rand a inceput sa-l doara mana de atatea declaratii, sau poate de la bagat mana prea des si prea adanc. Asa ca si-a luat inima in dintii si s-a dus sa ciocaneasca umil din usa in usa, la cabinetele colegilor, sa se roage cu caciula in mana, pentru un concediu medical, fictiv bineinteles. De parca nu era el individul ranchiunos si al dracului, care mai ieri ii teroriza, si ii ponegrea pe ceilalti doctori. De parca nu era el ala care te ameninta ca te arunca in afara spitalului daca nu-i dadeai partea lui din ce castigai. Necazul e ca mutra lui buhaita si miloaga nu mai induiosa pe nimeni si doctorii nu aveau chef sa se trezesca amestecati in marsaviile lui Teodoru. Oamenii nu-i uitasera deloc golaniile de pe vremea cand era sef, asa ca, a trebuit sa-si indoaie spinarea pe la mai multe usi, pana sa capete cateva zile amarate de concediu medical.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule director Negru. Verificati va rugam ce comisie infintasera Dragos Teodoru pentru ai verifica pe cei aflati in concediu medical. Ii verifica bineinteles numai pe cei pe care dorea dumnealui. Credem ca nu ar fi ilegal sa folositi comisia respectiva pentru al verifica la adresa anuntata pe domnul Teodoru Dragos. Va recomnandam totusi sa schimbati membri comisiei din motive lesne de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  17. P.S. Am uitat sa-i uram totusi insanatosire grabnica lui Dragos Teodoru, si sa stea la adresa anuntata, poate cine stie, vine comisia.Ne aducem aminte de un proverb invatat in copilarie, lectie, la care cu siguranta dr.Teodoru a lipsit. Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.....

    RăspundețiȘtergere
  18. MILOGUL S.A.

    Asta cu concediul medical nu-i nimic. Ar fi trebuit sa-l vedeti pe Teodoru prin policlinica, cum alerga dupa aia care stia ca or sa fie martori in dosarul lui. Ii lua in cate un colt de birou, ii peria, ii mangaia pe crestet, le povestea cat i-a iubit el pe cand era director, cum nu a vrut sa le faca rau si in final se milogea sa nu zica nasoale de el la DNA. Cat de scarbaos, cat de jegos si de milog a ajuns sa fie Teodoru!
    Ca sa ii taiem pofta de-a mai fugari martorii, il invitam pe Teodoru sa caute pe net codul penal. Sau si mai simplu, ii citam noi un mic articol, asa, pentru luare aminte.
    Art. 272 - Influenţarea declaraţiilor
    Încercarea de a determina sau determinarea unei persoane, indiferent de calitatea acesteia, prin corupere, prin constrângere ori prin altă faptă cu efect vădit intimidant, săvârşită asupra sa, să nu sesizeze organele de urmărire penală, să nu dea declaraţii, să îşi retragă declaraţiile, să dea declaraţii mincinoase ori să nu prezinte probe, într-o cauză penală, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

    P.S. Poate Teodoru nu are habar, dar au fost destui infractori mici si rai, care au fost arestati, in cursul unei anchete, pentru incercarile de influentare a martorilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai mare jeg, om de nimic, cu....(AICI TEXT CENZURAT), unul care a jefuit pur si simplu spitalul din Tecuci este dr. Theodoru Dragos. Daca ar primi 50 de ani de inchisoare si confiscarea averii (mare parte e pe alte nume, rude), ar fi putin. Cum a putut suporata tecuceinii un asemenea specimen? Ce au facut organele statului de a fost posibil un jaf atat de mare si a fost de durata

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum a fost posibil??? Pai numirea sau destituirea lui Teodoru depindeau de fostul primar Finchelstain, care era bagat pana-n gat in afaceri cu Teodoru, afaceri golanesti, paguboase pentru spital si profitabile pentru ei. De fiecare data cand Teodoru era amenintat ca o s-o patesca pentru escrocheriile lui se lauda cam asa: “ Sa vad cine o sa ma dea afara, ca i-am cumparat pe toti”. Cu banii spitalului, bineinteles, banii bolnavilor, la care le dadea la pranz o singura sarma si aia de post. A trebuit sa se schimbe primarul ca sa-i dea lui Teodoru un sut in dosul lui mare, sa se care naibii de pe functie si inceteze jaful.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar ce, Teodoru era singur la furat? Erau un adevarat grup infractional: Teodoru, tartorul care-i coordona; el lua partea cea mai mare. Barbalata agata clientii si-i ducea la Teodoru la negociere si cucoana Sima aviza totul, in calitatea ei de maaaare contabila (si la propriu si la figurat). Nici unul nu facea golaniile gratis, ca nu erau atat de idioti. Fiecare avea partea lui din prajitura. Cand venea furnizorul sa vinda medicamente expirate fiecare avea partea lui, cand medicamentele din farmacia spitalului “faceau picioare” si dispareau, iarasi avea fiecare partea lui, cand venea Consproiect, Majestic, Sanomed si cati si mai cati sa incheie contracte, iarasi avea fiecare partea lui! Asa ca, mi se pare logic, ca si acum sa aiba fiecare "partea lui" din tocana pe care le-o pregateste DNA-ul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce bine ar fi daca fiecare si.ar vedea de treaba lui! Chiar nu se poate folosi un vocabular decent,chiar fiecare are dreptul sa jigneasca dupa bunul plac ,chiar nu va puteti comporta ca niste oameni? Ce pretentii aveti la altii cand dv.aveti o astfel de atitudine? Incercati macar sa va raspundeti macar propriei persoane la aceasta intrebare!

    RăspundețiȘtergere