A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

vineri, 6 decembrie 2013

Control dispus de Ministerul Sănătăţii la spitalul din Tecuci

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a dispus, joi, un control la Spitalul "Anton Cincu" din Tecuci, judeţul Galaţi, unde mai multe cadre medicale au protestat, în cursul dimineţii, faţă de neplata salariilor, ei reclamând blocarea conturilor unităţii din cauza datoriilor către un laborator.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul "Anton Cincu" din Tecuci, judeţul Galaţi, au refuzat, joi dimineaţă, să intre la lucru, în cabinete, în semn de protest faţă de neplata salariilor, ei asigurând totuşi urgenţele medicale şi tratând bolnavii internaţi în unitatea spitalicească.

Preşedintele Sanitas Galaţi, Paraschiv Sălăvăstru, a declarat că acţiunea de protest a fost una spontană şi că angajaţii spitalului au decis să-şi exprime astfel nemulţumirea după ce plata salarilor le-a fost întâziată mai multe zile.

"Deşi li s-a promis la începutul săptămânii că astăzi (n.r. - joi) îşi vor primi drepturile salariale, acest lucru nu s-a întâmplat şi au ieşit în curtea spitalului. Noi am făcut demersuri la Direcţia de Sănătate Publică, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Ministerul Sănătăţii şi Prefectura Galaţi pentru rezolvarea acestei situaţii. Până acum nu s-a rezolvat nimic", a declarat Paraschiv Sălăvăstru.

Medicii spitalului din Tecuci susţin că s-a ajuns în această situaţie după ce spitalul nu a putut achita contravaloarea serviciilor pentru un laborator privat de analize medicale. În acest caz, societatea care făcea analizele medicale a obţinut blocarea conturilor pentru o datorie de aproximativ 1.600.000 de lei, iar pentru fiecare zi de întârziere a plăţilor se aplică penalizări.

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat, joi seară, că, urmare a informaţiilor privind posibile nereguli la SpitaluluMunicipal din Tecuci, Eugen Nicolăescu a dispus începerea de urgenţă a unei anchete la această unitate sanitară.

Echipa de control va fi formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi şi un reprezentant al Consiliului Local Tecuci, autoritate în subordinea căreia se află spitalul.

Ministrul Sănătăţii a mai dispus ca până 10 decembrie 2013 să fie înaintate concluziile raportului de control.

Societatea Sanomed SRL arată, într-un comunicat de presă, că nu este în niciun fel responsabilă pentru neachitarea salariilor către angajaţii unităţii spitaliceşti din Tecuci şi că s-a adresat instanţei pentru recuperarea datoriilor, proces pe care l-a câştigat.

"Executarea silită a fost pornită în iulie 2013 şi până în 25 noiembrie nu am primit nici o solicitare de negociere a unei eşalonări a debitului din partea Spitalului sau a Primăriei. În data de 25 noiemrbie, la insistenţele CAS Galaţi, am participat la o întâlnire cu managerul spitalului în vederea găsirii unei soluţii pentru a asigura plată salariilor. Deşi am acceptat suma propusă de spital ca rată lunară şi am comunicat acest lucru în scris către Spitalul Anton Cincu, Primărie, CAS Galaţi şi Sindicatul Sanitas, până în prezent nu am primit niciun răspuns. Avocaţii societăţii noastre au înaintat executorului judecătoresc documentele negociate încă din 26 noiembrie, însă acestea sunt în continuare nesemnate fără a există un punct de vedere din partea unităţii sanitare.", se arată în comunicatul Sanomed.

Articolul original il puteti gasi la adresa :


Multumim pe acesta cale site-ului  MEDIAFAX.ro

8 comentarii:

  1. CE-SI FACE OMUL CU MANA LUI…
    Este o vorba care zice ca, atunci cand vin apele tulburi, primele care ies la suprafata sunt gunoiele. Acum, cand cu scandalul din spital, cine iesise in fata sa protesteze? Teodoru, cel mai corupt, cel mai patat personaj din spital, vinovatul principal pentru lipsa acuta de bani in care se zbate spitalul. Si odata cu el (si pusa in prastie de el), iesise sa faca scandal si „tovarasa de viata”, isterica si latratoare, la fel de lipsita de creier ca si el, din moment ce nu s-au gandit la consecintele magariei faptuite de ei.
    Nu s-au gandit, in timp ce urlau ca din gura de sarpe, ca o sa vina o comisie de control care o sa le cerceteze activitatea. In prostia si inconstienta lui, orbit de ura impotriva actualului manager, Teodoru credea ca din toata povestea asta o s-o incurce directorul Negru. Nu s-a gandit deloc, ca era plin de pacate ca de bube dulci si ca avea un ditamai scheletul ascuns in dulap, sub forma unui contract capusa cu Sanomed. Mintea lui de doi lei, nu a putut sa prevada ca echipa de control o sa intrebe cum a ajuns spitalul in situatia asta si ca or sa ia toate contractele si hartoagele la puricat.
    Intr-un final, Teodoru a realizat ca treaba groasa era la fundul lui, altfel spus a vazut rahatul dupa ce-a calcat in el. Si ce s-a gandit? Ca ar putea indrepta lucrurile daca isi cere iertare pentru odioseniile pe care le pusese la cale. Zis si facut: a cautat un intermediar, pe care l-a rugat sa-i ceara iertare, in numele lui, directorului Negru, ceea ce ne arata ca Teodoru nu numai ca n-are creier, dar n-are nici puterea de-asi asuma propriile ticalosii. Ar fi vrut sa se umilesca altul in locul lui, pentru ca, vezi Doamne, nu era de demnitatea lui sa se tarasca ca sarpele in fata managerului Negru sau sa linga pamantul dinaintea primarului ca sa-l ierte.
    Nu cred ca o sa faca nimeni greseala de-al ierta pe Teodoru. Individul asta odios, este in stare, cum am zis, sa se tarasca ca un sarpe in fata omului, astazi, cand este incoltit si la ananghie, dar maine, daca o sa i se para, ca are, fie si o sansa la o mie, o sa sara din nou la cap sa muste.
    Cel mai probabil, Teodoru o sa se inece in mizeria generata de el insusi, inghitit de raul pe care el l-a clocit: contractul fraudulos cu Sanomed, dosarul penal Sanomed, si concluziile controlului, venit in spital in urma scandalului mesterit chiar de Teodoru si lingaii lui. Pentru ca, nu-i asa, CE-SI FACE OMUL CU MANA LUI, NICI DRACU NU DESFACE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati observat ca Teodoru este sustinut permanent si cu multa tenacitate de "Smochinica" lui??? A facut multe pentru el... A amenintat ca-si da demisia din sefia de sectie (de parca ar plange cineva dupa ea), a asmutit lumea sa iasa in strada, a facut spume la gura la proteste, de ziceai ca are 4 clase si 7 copii flamanzi acasa... Devotata, nu gluma, Smochinica! Ce sa-i faci! Se straduieste si ea sa-si pastreze pestisorul, doar stie bine ca e ultimul !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare pentru toti lingaii lui Teodoru, toti sclavii lui personali, care ii lingeau bocancii, alde Viorel, Cornel, Adrian si altii, care se stiu ei: De ce nu va da Teodoru salariul mai pupatorilor in dos ce sunteti? Nu la el mergeati cu spaga, cu raportul, cu fitilele? Nu el va proteja, bai erori genetice? Pai acuma mergeti la el sa va dea bani! O sa va dea sa frecati "Pufulica".

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Negru, daca vreodata veti vrea sa aveti o lista completa cu toate slugile lui Teodoru, foste si actuale, luati inregistrarea de la asa-zisul protest. Notati-i pe cei care se dadeau mai tare cu cururile de pamant si gata lista. Va garantez ca e fara gres.
    Ii aveti acolo pe aceia care isi schimbau turele cand si cum vroia muschiul lor, asistentii impertinenti si ciubucari care sareau la bataie la pacienti ba si la unii doctori, fiindca se stiau protejati, aia pe care vara nu-i mai prindeai la serviciu cate o luna, fiindca ei se tineau de agricultura pe tarla, vindeau rosii si pepeni, dar erau trecuti bine mersi in pontaje la spital si luau leafa in timpul asta, pe aia care faceau vreo doua concedii in fiecare an fara sa mai faca si cerere pentru asta, pe cei care au lucrat din greu la casa lui Teodoru, si in compensatie, stiau ca aveau dreptul sa se imbete pe la uzina de cate ori voiau si puteau, pe cei care isi fac programul prin piata, pe strada mare, pe la pravaliile lor, la “Penny”, la “Lidl”, la coafor si foarte putin spre deloc prin birourile lor. Isi permiteau toate astea pentru ca se aveau bine cu fosta stapanire.
    Toti oamenii astia au dus-o a dracului de bine pe vremea lui Teodoru. Sporuri mari, salarii de merit, betii, chiulangeala, fitile, turnatorie, tupeu fata de ceilalti cat cuprinde… cum vreti sa nu-l regrete pe “penalul” lor? Astia sunt oamenii care au iesit sa urle cu spume la gura, cu speranta ca au sa scape de dv. Astia faceau liste si umblau prin tot spitalul sa convinga lumea sa semneze plangeri si alte jalbe. Stiu ca-i stiti deja si am incredere ca nu-i veti uita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Teodoru este turbat de draci si de ura impotriva directorului Negru. Cred ca-i ies bube numai cat il vede. Cine stie, poate o mai fi fost chemat la vreo ancheta noua intr-un dosar mai proaspat si acuma se zvarcoleste-n chinuri si se intreaba ce rau i-ar putea face el managerului...
    Eu zic asa: din moment ce banii se dau si i s-a taiat macaroana cu grevele si protestele si cu urletele penibile pe la tv., poate vrea sa incerce alte modalitati de sicanare: poate sa puna de exemplu rahat pe clanta directorului, sau pioneze pe scaunul managerului, sau poate sa sune la usa si sa fuga, sa dea cu pietre in geam, poate sa scoata limba prin curte in spatele d-lui. Negru… Ca sa zic asa, are multiple posibilitati si toate la nivelul lui...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce faci Teodorule? Ai dormit bine noaptea trecuta? Vezi ca azi e Ignatul si traditia spune ca in noaptea asta porcii viseaza cutitul. Tu ce-ai visat??? Un cutit sau un bisturiu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Zilele astea, Teodoru avea iar chef de scandal, (de fapt, cand nu are?), asa ca, s-a gandit el sa o puna de un protest, pe chestia ca nu luase salariul pe noiembrie. Zis si facut, incepuse din nou sa atate spiritele si sa bage batul prin gard la salariatii din chirurgie, pe care ii indemna sa iasa din nou in curte, sa cheme televiziunea si asa mai de departe…
    Ghinionul lui – s-a aflat ca banii sunt in Trezorerie si vor intra cat de curand, asa ca Teodoru a ramas si de data asta cu pantalonii in mana, nesatisfacut si frustrat… De, asa se intampla cand iti mor “initiativele” inainte de-a incepe “actiunea”.
    P.S. Gurile rele spun ca, de la prea multa bautura, Teodoru este familiarizat de ani de zile cu “Greva Spontana” din nadragii lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curios, daca de sarbatori, Teodoru o sa se mai duca la ski in Austria sau la plaja prin tarile calde, sa stea cu burta la soare. Parca as pune pariu ca nu. Si ia ghiciti pentru care motiv: ori nu mai are Smochinica bani sa-l plimbe, ori are un alt motiv, mult mai serios, sa nu plece din Romania. Ceva care se cheama: „Interdictia de-a parasi tara”.

    RăspundețiȘtergere