A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

duminică, 22 decembrie 2013

MESAJE DE CRĂCIUN, SMS-URI DE CRĂCIUN, URĂRI DE CRĂCIUN.


Craciunul este un prilej de a ne bucura impreuna cu cei dragi de Nasterea Domnului, de a ii ajuta pe cei nevoiasi si de a transmite ganduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului. Alege sa aduci zambete si emotie pe chipurile persoanelor speciale din viata ta prin urarile de Craciun propuse de noi!

=====================================

"Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, 
Cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, 
Cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, 
Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, 
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, 
Sanatate, belsug si impliniri!
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi!"


"Sarbatorile cand vin, 
Sa va fie cosul plin, 
Sa aveti pe saturate, 
Casa plina, sanatate, 
Punga sa geama de bani,
Mult noroc si La multi ani!"

=====================================================


* “Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!”

* “De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.”

* “Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri.
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.”

* “Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!”

* “Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!”

* “Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!”

* “Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor! “

* “Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!”

* “Sarbatori fericite, pline de bucurii si un an mai bun.”

* “Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si …multa dragoste!”

* “Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va umple de bucurie si pace. Craciun fericit!”

* “Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!”

* “Sarbatori Fericite, La multi Ani! Sa va aduca anul nou multe realizari si indeplinirea tuturor dorintelor.”

* “La cumpana dintre ani ne gandim mereu la cei care ne sunt dragi si cu care am dori sa petrecem clipe de neuitat.”

* “E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!”

* “In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!”

* “Sa aveti parte de toate, spor la bani si sanatate!”

* “Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!”

* “Un bradulet pt. tine, daca cauti sub el o sa gasesti un pupic, cadoul meu pt. tine!”

* “Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si… o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug… Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!”

Seara de craciun!
“Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun
Ca-i mai Sfanta decat toate
La multi ani cu sanatate!”

* “Sarbatorile de iarna sa-ti aduca in suflet multe bucurii si fericire!”

* “Fie ca sarbatorile de iarna sa ne gaseasca mai buni si mai aproape de Dumnezeu.”

* “Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!”

* “Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.”

* “Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu’ si La multi ani!”

* “Cand ultimele zile cad, Din miile de calendare, Se-aprind stelute-n crengi de brad, Ca semn de mare sarbatoare, Cand toti ureaza celor dragi, Cuvinte de iubire, La fel va urez si eu acum: MULT NOROC SI FERICIRE!”

* “Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !”

* “Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!”

* “Sa fie un Craciun al bucuriei si sa-ti aduca Mosul ce stie el ca iti trebuie mai mult!”

* “Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel,spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!”

* “Sa-ti fie viata sub semnul protector al ingerului pe care ti-l trimit prin intermediul acestui mesaj si sa te ajute in cele mai grele momente. La multi ani si multe realizari!”

* “Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii.”

* “Iti doresc sa ai parte de un Mos cat mai darnic si sa gasesti sub brad cel mai frumos cadou! O seara minunata cu colinde si clopotei!…”

* “Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost.”

* “Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, acum si-n anii urmatori!”

* “Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”

* “De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!”

* “Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii. CRACIUN FERICIT!”

* “Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si …multa dragoste!”

* “Mosule, anul acesta iti cer un singur lucru: sa am iubirea langa mine!”

“Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista, devenim mai buni! Craciunul este inceputul anului psihologic, asa cum este Revelionul inceputul anului cronologic! Fii bun! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata mai buna, intreaga lume va fi mai frumoasa!”

“Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!“




13 comentarii:

  1. O, CE VESTE MINUNATA !!!

    In buna traditie a sarbatorilor, fiecare trebuie sa primesca cate un cadou de Craciun. Cei care au fost cuminti peste an, primesc jucarii, cei care au fost obraznici, primesc o varguta…
    Fiindca a fost obraznic vreo 6 ani cat a fost managerul spitalului, fiindca s-a jucat cu Barbalata si cu Sima de-a “luarea de mita”, de-a “inselaciunea”, de-a “contractele capusa” si alte joculete nevinovate cu falsuri, spagi, abuzuri si alte cele, Teodoru a primit drept cadou un proces penal, mai exact o trimitere in judecata.
    Noi stiam de mult, ca Teodoru este un penal si un puscariabil si ca urma sa-i vina plata pentru faptele si ispravile savarsite in timpul mandatului. Dar, vedeti, mai erau unii care nu credeau, sau se faceau ca nu cred, sau aveau interes sa nu creada. Apropiatii lui, amicii, cei din familie, lingaii, locotenentii, turnatorii lui, cei angajati de el, (contra-cost, bineinteles), nulitatile numite de el pe diverse functii in spital, “contribuabilii” lui intr-un cuvant, cei tinuti in brate de el pe cand era director, scursurile de prin chirurgie pe care el le proteja, toti astia strambau din nas cand se vorbea de dosarele lui Teodoru si se prefaceau ca nu-i adevarat.
    Pe toti astia ii invitam sa merga la Judecatorie, vineri, 10 ianuarie, pe la 9 dimineata, sa se aseze frumos intr-o bancuta si sa priveasca. Sau, daca stiu sa citesca sa se uite pe usa salii de judecata si or sa vada acolo: DOSARUL PENAL NR. 5321/324/2013 – INCULPAT DRAGOS TEODORU – INFRACTIUNI DE CORUPTIE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci asa. Pana la urma a venit scadenta pentru Teodoru. Inculpatul Teodoru Dragos. Imi place cum suna. Va mai amintiti ce greata si ce tupeu avea pe vremnea cand era managerul Dragos Teodoru? N-a trecut prea mult de atunci, si iata ca astazi este inculpatul Teodoru! Dar parca ar suna si mai frumos condamnatul Teodoru Dragos. In conditiile astea, imi face o mare placere sa-i urez: “LA MULTI ANI, TEODORULE!!!”

    RăspundețiȘtergere
  3. De-asta e asa daramat in ultima vreme. Il vad mereu prin sectie, botit rau de tot. Lasa Dragos, ca venim la usa tribunalului si te sustinem, iti facem galarie, asa cum urlai tu ca n-ai luat salariul.

    RăspundețiȘtergere
  4. TEODORU, NU MAI PLANGE
    SASE ANI, CA MAINE TREC!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domle" , eu, sincer NU ma bucur de problemele lui Teodoru, nu este de ras, omul e la ananghie, nu e de ras....SERIOS. este tot atat de adevarat ca si-a facut-o cu mana lui, insa eu as avea o alta intrebare si nu catre Dragos Teodoru.
    Cu el nu am nimic. Intrebarea este catre toti nenorociti din spital care nu credeau ca Teodoru poate avea probleme cu legea ca Teodoru e corect, Ca Teodoru nu face excrocerii...Ca Teodoru merita sa fie director, Ca Teodoru nu a mintit in declaratie ca are sau nu dosar penal....Va intreb acum pe voi cei care va stiti....daca cei care spuneau ca Dragos Teodoru Nu are dosare si ca cei care vorbeau despre el ii vor raul, inventeaza si sunt nebuni.....I

    NTREBARE...Politisti care ancheteaza cazul sunt nebuni?Procurorii sunt nebuni? Cei de la DNA-ul sunt nebuni? Judecatorii sunt nebuni? Toti astia mint si sunt nebuni?

    HEI voi apropiatii lui, prietenii, familia, lingaii, locotenentii, turnatorii lui, ciocistii lui, cei care sunt angajati de el, nulitatile numite de el pe diverse functii in spital, “contribuabilii” lui , cei tinuti in brate de el pe cand era director, scursurile de prin chirurgie pe care el le proteja ce mai spuneti acum.....Hei voi vreti sa va strig pe nume?Acum spuneti ceva? De ce a mintit si a zis ca nu are dosar penal? De ce il credeati pe el? De ce ? UNDE SUNTETI? Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  6. DOSARUL PENAL NR. 5321/324/2013...UPS....!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut ca s-a pomenit aici, cum ca Teodoru are interdictie de-a parasi tara. Sa va spun altceva. Intamplator, am urmarit inregistrarile facute la protestele din spital si mi-a atras atentia un fragment din declaratiile facute de Camelia Secara in zilele cu protestele. Zice cam asa: ” Mie ce poate sa mi se intample? Mai limitata libertate decat am acum, nu se poate! Nu putem sa plecam din oras ca….asa…”. Asta e fragmentul pe care l-am reluat iar si iar, pt ca nu-mi venea sa cred ca intr-adevar “gura pacatosului adevar graieste”.
    Asa deci, stimata doamna! Nu puteti pleca din oras pentru ca…. asa….
    Aici cam greseste, pentru ca EA poate pleca oriunde ii pofteste inima, TEODORU, in schimb, cred ca nu poate pleca. Este normal ca, dupa sechestru si perchezitie, sa se ia si masura asta, vreau sa spun ca procurorul sa-i interzica sa se mai fluture incoace si incolo, de teama sa nu le zboare din mana “porumbelul cel penal”.
    In al doilea rand, in locul lor, n-as spune ca “mai limitata libertate de-atata nu se poate”. Mai bine zi ca evreul: “Fereasca Dumnezeu de mai rau!”. Pentru ca se mai pot intampla multe! Se poate intampla o condamnare, de exemplu, sau se poate intampla ceva ce se cheama “arest preventiv”. Si ma intreb, cat de vocala o sa mai fie cucoana cu pricina, daca judecatorul sau procurorul au sa decida ca locul “porumbelului” ei este in “colivie”.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asculta cucoana,nu te mai plinge de limitarea libertatii de miscare numai pentru ca pestisorul tau nu mai poate parasi localitatea.Sa vezi mataluta limitare atunci cind nu va mai putea iesi din spatele gratiilor.O sa ai atunci tot timpul sa te plingi si sa-l plingi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce "porumbel" fratilor, ca Teodoru e ditamai cioroiul!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu cat i-a priit lui Teodoru intrarea in 2014, dar se observa la el niste schimbari uimitoare. A inceput sa-si vada de pacienti, a inceput sa-si completeze la zi foile de observatie, (singur), mai sa nu-ti vina sa crezi! Treburile astea ar fi trebuit sa le faca mereu, ca doctor, doar ca in nesimtirea si in tupeul lui nemarginit i se rupea de reguli, de program, de disciplina in munca… alea erau numai pentru fraieri…
    In sfarsit, dupa vreun an si jumatate de cand i-a fugit de sub cur scaunul de director, a inceput sa realizeze ca este un simplu salariat al spitalului si nimic mai mult. Dupa multe drumuri la politie, parchet, DNA etc., a inteles ca, ce sa vezi, nu este mai presus de lege, asa ca i-a intrat frica in oase si s-a gandit sa intre cat de cat in rand la serviciu.
    Si mai are un motiv s-o faca pe corectul: el stie foarte bine cat de ticalos si abject s-a purtat cu anumiti oameni, pe vremea cand era sef, si acum i-e frica ca se intoarce roata. Mintea lui jegoasa, de individ razbunator si ordinar, nu poate concepe ca nu toti sunt ca el. Acum se asteapta sa fie pandit si tracasat asa cum facea el, se asteapta ca actele lui sa fie controlate si pe muchie in cautarea unei greseli, se asteapta fie turnat de lingaii care veneau nu demult cu fitile la el, se asteapta sa i se ceara note explicative de dimineata pana seara, intr-un cuvant, se asteapta sa fie bagat cu nasul in propiul lui rahat! Pentru ca, pana si mintea lui deranjata intuieste ca asta ar merita!
    Stii Teodorule, este o carte foarte frumoasa, pe care tu oricum n-ai deschis-o niciodata, unde zice cam asa:
    „Asa sa starpesti raul din mijlocul tau; Sa nu-l crute ochiul tau, ci sa ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Cu raul pe care il va face cineva aproapelui sau, cu acela trebuie sa i se plateasca.”

    RăspundețiȘtergere
  11. 10 ianuarie 2014 – azi a fost primul termen la procesul micului infractor Teodoru Dragos. Ca un ghiocel, Teodoru, a cerut timp sa-si angajeze un avocat, care sa-i apere nevinovatia si inocenta lezate de institutiile statului. Mai mult timp pentru ce? N-o fi stiut omu` ca are dosar, poate chestia asta l-a luat prin surprindere??? Sau te pomenesti ca n-a avut bani sa-si angajeze un avocat pana acum!?!
    Daca-i asa, nici o problema, punem mana de la mana, deschidem o lista de subscriptie in spital, facem o campanie umanitara sub titlul: “Un leu pentru libertatea lui Teodoru”, sau “La MILOGU` S.A.”, sau poate prefera Teodoru sa iasa in fata chirurgiei, cu o pancarta de gat, cu textul “Miluiti un om sarman”. Mergem cu lista din cabinet in cabinet, pe la toti cei care au fost si sunt prietenii/ pupincuristii/ curlingaii/ sugatorii ( de ciorapi), ai lui Teodoru si strangem pana la urma banii de avocat.
    De exemplu, ar putea sa-l ajute sindicatele cu ceva fonduri, ca nu cred sa fi cheltuit toti banii pe-o garoafa si-o bomboana la 8 Martie… si apoi, intre Teodoru si sindicate a fost mereu amor mare, ceva de genul: “Hai baieti, ne facem ca ne judecam cu Teodoru, sa vada fraierii, iar prin spate ne innodam cozile pe sub masa”.
    Ar putea contribui cu o suma frumoasa si Viorel, daca renunta sa mai bea bere o vreme, ca doar nu vrea sa ramana fara Teodoru si sa n-aiba cine-l injura la vara? (Si cate un sut in cur bonus).
    Si dr. Mircea ar putea sa se simta si sa bage mana in buzunar pentru prietenul ei, ca si el, saracu, a promovat-o pe vremea cand ea numara paduchii si plosnitele de prin cabinetele spitalului…
    Oricum, oameni buni aveti timp de gandire pana pe 7 februarie, cand iubitul vostru Teodoru va trebui sa apara, cu avocatul de manuta, in fata judecatorului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asteptam cu interes data de 7 februarie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule director Negru, am simtit aer proaspat de schimbare in spital. Tineti-o tot asa. Va asteptam in toate sectiile.

    RăspundețiȘtergere