A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 6 iunie 2013

Citez "anonim" care spunea "Niciodata nu am scris pe acest blog..."

Am primit acest comentariu initial pe blog. Dupa publicare am primit pe e-mail rugamintea autorului/autoarei sa cosmetizam acest articol. Am considerat comentariul foarte bine scris si pus in "pagina" de "anonim", asa ca o sa ne permitem sa-l invioram cu cateva imagini. 


Anonim 6 iunie 2013, 22:18
Niciodata nu am scris pe acest blog. Astazi scriu prima data. Cu siguranta nu va fi ultima. Da, cu siguranta tot ce ni se intampla, ni se intampla cu un motiv bine, dar foarte bine intemeiat. Doar ca, din pacate, uneori, il aflam mai tarziu…Unele lucruri ni se intampla ca sa vedem cine ne sustine in momentele critice si cine ne intoarce spatele. Cine ne sunt prietenii, oamenii pe care ne putem baza si cine sunt doar “cunostintele”.

Sunt deasemenea lucruri care ni se intampla pentru a realiza ce vrem cu adevarat de la noi, care ne este scopul in viata.
Sunt lucruri care se intampla pentru a ne gasi calea, pentru a ne redescoperi. Cu siguranta uneori pare ca toate lucrurile rele ni se intampla doar noua, ca doar noi suntem cei mai ghinionisti oameni din lumea asta, dar de fapt, prin toate greutatile care ni se lasa pe umeri devenim puternici. Mai puternici decat credeam ca suntem. Mai puternici decat speram vreodata ca putem fi.
Cumva, atunci cand toate relele vin deodata, gasim in noi forta de a ne ridica. Dupa ce varsam toate lacrimile pe care nu stiam ca le avem, dupa ce ochii sunt atat de umflati ca abia mai vedem, dupa ce zacem atat cat e nevoie pentru fiecare, ne ridicam frumos din pat, ne aranjam, ne imbracam frumos si luam iarasi viata in piept.
Nu, nu-i usor deloc… dar absolut deloc. E poate cel mai greu lucru la care este supus un om. Sa o ia de la zero. Sa inceapa iarasi dintr-un punct mort si sa-i dea viata.
Dar cine a spus ca e usor sa te iei la tranta cu viata? Cu oamenii? Oamenii… atat de… diferiti. Atat de...… complicati. Ca sa ma exprim civilizat, pentru ca diferenta intre noi este uriasa. V-am urmarit si v-am citit ce scriati si cum scriati. Jalnic. Frustrari, complexe de inferioritate, superficialitate, etc. Sunteti mai slabi decat v-am crezut. Stiu ca nu este bine sa subestimezi, insa am observat o supraevaluare. 

Si oricat de mult am vrea la un moment dat sa ne intoarcem inapoi, sa avem genunchi juliti si nu inimi frante de durere, nu se mai poate. Asa ca, oricat de tare ar durea, trebuie sa fim adulti. Sa fim maturi. Sa luam decizii. Sa ne asumam consecinte. Sa suportam umilinte. Sa mergem mai departe orice ar fi.
Asa ca, orice ar fi, voi privi inainte si voi fi eu, cea/cel cu un zambet de rezerva ascuns undeva prin buzunare. Si, intr-o zi, am certitudinea ca soarele va straluci cu putere si pe straduta mea intunecata pana nu demult. Se vede rasaritul. Da… si va face si caldura pentru mine! Si pentru ca cel mai simplu e sa renunti, eu nu voi alege calea cea mai simpla… e timpul meu! Un timp care, uneori, nu ma asteapta, care nu ma amana si care curge uneori in defavoarea mea. Asa ca nu. Nu o sa il mai irosesc. O sa il folosesc! Voi reveni cu amanunte, si atentie, nu numai....Mai puternic/a decat speram vreodata ca pot fi. Eu.

Citez anonim care spunea"Ai dreptate domle", chiar nimic nu s-a schimbat in spital..."

Anonim3 iunie 2013, 21:23

Ai dreptate domle", chiar nimic nu s-a schimbat in spital. Doar numele directorului. Nu se pricepe la nimic ce inseamna sanatate. Legea cere sa ai cursuri de management pentru a ocupa functia de manager. De ce la spital se poate domnule primar. Daca va dati cetateni ce respectati legea de ce nu o faceti? Domnul Negru a mers sa-si faca cursuri de management dupa numire. Directorul medical este acelasi de pe timpul lui Teodoru. Nici macar nu are o specialitate cum ar fi internist, chirurg, ginecolog sau macar pediatru. Sefii de sectie sunt aceeasi, asistentii sefi la fel. Ati adus o jurista cu o stare emotionala indoielnica si a bagat spitalul in boala cu celebrul process. Pana si secretara este tot aceeasi. Barbalata e la locul lui. Ma intreb ce la-ti schimbat frate pe Teodoru? Macar cu el stiam cum stam. Ca si cu Ceausescu . L-au impuscat ca sa il regrete lumea acum? Daca nu era buna munca la canal, acum de ce vor sa redeschida munca la canal? Inseamna ca Ceausescu nu era asa de rau. Avea lumea servici, avea lumea casa, butelie, chiar si bani. Inseamna ca nici Teodoru nu era asa rau. Propun administratorilor blogului sa faca un sondaj de curiozitate. Il vreti pe Teodoru inapoi sa nu?