A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 30 ianuarie 2014

Ce faci atunci când ninge? Depinde de naţie....

Ce faci atunci când ninge? Depinde de naţie. Pentru că dacă eşti..

         
  american, stai la televizor, beleşti ochii la reality show-uri şi razi câteva găletuşe de aripioare de pui. Dar musai bei cola dietetică, să nu te îngraşi.

scandinav, scoţi schiurile şi te antrenezi pentru Cupa Mondială.

  austriac, te bucuri că le iei banii fraierilor care vin să se dea uţa prin zăpadă.                                                   



eschimos, profiţi că ai material de construcţie proaspăt şi repari tencuiala de la iglu.


    rus, faci o plajă, razi o vodcă şi bagi o băiţă la copcă.
.   

sudanez, îi chemi pe ăia de la National Geographic să vadă minunea.
 
englez, bei un ceai şi dai vina pe emigranţii din est.



 japonez, te înghesui cu ceilalţi conaţionali să faci poze la greu.   


 chinez, aduni zăpada, o topeşti şi exporţi apa rezultată drept medicament tradiţional chinezesc.

 turc, ridici preţul la kebab şi îi mulţumeşti lui Allah că ţi-ai adus nevasta şi familia la Berlin.

canadian, râzi de americani.



 italian, suni neamurile rămase la Napoli să le povesteşti ce porcării fac ăştia din Nord.



român.. stai ca prostul,  îngheţi în zăpadă şi îi înjuri pe nesimţiţii din guvern, că iar au uitat că "iarna nu-i ca vara". 
                 

  

2 comentarii:

  1. Am vazut ca Dragos Teodoru nu mai vine la servici si am intrebat si eu ce este cu el, unde este? Se zice ca ar fi facut o cerere ca ar merge la un curs, dar ca nu a asteptat aprobarea acestei cereri si a plecat. INTREBARE....Cand Dragos Teodoru era director puteai sa pleci in concediu , in libere, sau la vre-un curs fara sa astepti aprobarea cererii ?ce s-ar fi intamplat daca plecai fara sa astepti aprobarea ? Va spun eu.....se facea o simulare de ancheta disciplinara, dupa care te dadea afara, daca nu dadeai din urechi. Domnule director Negru, legea este aceeiasi pentru toti. Va rugam frumos sa aplicati legea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, numai ca situatia este si mai grava. Teodoru nu a facut nici o cerere de concediu, el pur si simplu A PLECAT CA DE LA GARD, dupa care a rugat pe cineva sa-i faca, asa, in scarba, o cerere. Spun asta, pentru ca cererea nu este scrisa de mana lui si nici nu este semnata de Teodoru.
    Care alt salariat din spital ar mai fi avut tupeul si nesimtirea sa plece vreo 6 saptamani, fara sa spuna nimic nimanui, fara sa faca o cerere, fara sa astepte aprobarea sefului... Se vede ca pentru Teodoru spitalul e un fel de sat fara caini.

    RăspundețiȘtergere