A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

duminică, 12 ianuarie 2014

Citez anonim care spunea pe 12 ianuarie 2014, 19:01...."...aer proaspat de schimbare..."

Anonim12 ianuarie 2014, 19:01

Domnule director Negru, am simtit aer proaspat de schimbare in spital. Tineti-o tot asa. Va asteptam in toate sectiile.

9 comentarii:

  1. Am vorbit in decursul tipului cu multi oameni de diferite meserii, insa nimeni pana de curand nu s-a suparat cand i-am pronuntat calificarea. Cand vorbeam de un avocat spuneam de ex vine avocatul....cand vorrbeam de un profesor spuneam vine profesorul sau proful, cand vorbeam de un electrician spuneam vine electricianul,cand vorbeam de un director spuneam vine directorul, cand vorbeam de un doctor spuneam vine doctorul, uneori daca doctorul era ginecolog spuneam vine ginecologul, daca era chirurg spuneam vine chirurgul, dac vorbeam de un brancardier, spuneam vine brancardierul,daca era pediatru spuneam vine pediatrul, insa am trait s-o vad se pe asta....daca esti medic igienist si spun vine igienistul, de ce trebuie sa te superi? Oare de ce? Daca asta e meresia pe care o ai de medic igienist, ce este rau in asta?Este o meresie frumoasa, esti medic, care e problema?Sau....e vreo frustrare aici? ca esti doar medic igienist?si nu pediatru, chirurg, ginecolog, internist, radiolog, avocat, etc....

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine, doctor e ala care trateaza bolnavii, pacientii. Daca te doare ceva, te duci la doctor. Daca ai apendicita te duci la chirurg sa te opereze. Daca ti s-a umflat maseaua, te duci la dentist…ma rog, fiecare doctor cu pacientii lui si cu bolile lui. Dar igienistul, fratilor, el ce pacienti are?
    M-am uitat in Dex si am vazut acolo ca igienistul este doctorul specializat in igiena. Ala care-ti explica cum ca trebuie sa te speli pe maini dupa ce ai facut pipi, sa tragem apa la buda, sa n-avem paduchi si in general, sa nu putim! Cand aveam 7 ani, treburile astea mi le spunea mama si invatatoarea. N-as crede ca astazi, trebuie sa vina doctorul igienist sa-mi explice cum sa nu put.
    Intrebare intrebatoare: ce pacienti are igienistul? De ce boli ne trateaza el ??? De jeg, de negru pe sub unghii, de purici? Cum ar fi, ca intr-o zi, prin curtea spitalului, sa o opreasca cineva pe dr. Mircea si sa-i zica: „Stiti, am si eu o problema cu igiena doamna doctor, m-am ales cu niste paduchi lati, stiti dumneavoastra, n-ati vrea sa ma consultati putin???”

    RăspundețiȘtergere
  3. De cateva zile, Teodoru a disparut din sectie. Asta, in sine, nu este nimic rau, dimpotriva. Abia vad si oamenii din chirurgie cum e fara scandal, fara injuraturi si fara duhoare de bautura... dar, mai este si un aspect nasol si anume:
    Pe urma lui au ramas doua suflete nefericite si neconsolate, doua "domnite", una mai minunata decat cealalta: prima, (cunoscuta si sub numele de "Smochinica"), plangea vinerea trecuta la maternitate ca o Magdalena, cand mai degraba ar fi trebuit sa multumesca lui Dumnezeu ca i-a luat lipitoarea asta neagra de pe punga…
    Cea de-a doua e mimoza de la la triaj interne, care de ani de zile pandeste neobosita garzile lui Teodoru si face vesnic schimburi de tura ca sa fie noptile cu "zanul" din chirurgie... Chiar si in zilele bune are o mutra atat de acra si ostila, de se scorojeste vopseaua pe pereti, cand trece…
    Astea doua ar putea sa se imprieteneasca, acum ca au aceeasi suferinta… Ar putea plange una pe umarul celeilalte: „Unde te-ai dus Dragos? Cui ne lasi?”

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebare: Unde se afla de o saptamana inculpatul Teodoru Dragos? La serviciu sigur NU!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi cei care am primit comunicare prin posta acasa semnata de jurista si manager ca am fost scosi din lista de proces cu spitalul, insa tot primim plicuri de la judecatorie, ce putem face sa nu mai primim plicuri? Cine nu si-a facut treaba? Putem chema in judecata spitalul pentru hartuire? stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Donule director Negru, va rugam vorbiti cu d-nul primar sa bage domnle utilajele de dezapezire peste tot ca toti platim impozite !!!Multumim

    RăspundețiȘtergere
  7. CUI I-E FRICA DE BEAU-BEAU ?

    Ma intrebam deunazi, asa intr-o doara, de ce naiba o fi plecat Teodoru la acele cursuri fantoma si s-a facut nevazut din spital. As fi avut mai multe variante de raspuns, dar, cel mai probabil, a intins-o pentru ca a ajuns un NEICA NIMENI, pentru ca nu-l mai baga nimeni in seama si ranza lui rea nu poate suporta sa se tarasca pe holurile spitalului ca un gunoi cu damf de alcool, fara sa mai poata face rau la nimeni…
    Ia ganditi-va, ce mai reprezinta acum Teodoru? Ce mai simte omul cand il vede?
    Nu-l mai iubeste nimeni (in afara de zana lui expirata), nu-l mai pupa nimeni in cur, nu mai vine nimeni sa-i dea “partea lui”, nu-l mai cauta nici un pacient, nici macar de urat nu-l mai uraste aproape nimeni, pentru simplul motiv ca a ajuns un NIMENI PE LUME, pe care nu se face sa mai irosesti un sentiment; cel mult ti se face greata cand vezi acest buboi pe obrazul chirurgiei, mai ales daca se nimereste sa fii dupa masa, cu pranzul in stomac…
    Si cel mai important din toate, NU-I MAI ESTE NIMANUI FRICA DE EL!!!
    Ani de zile, Teodoru a fost cosmarul spitalului, un fel de Bau-Bau (pardon Beau-Beau) mare, agresiv, odios si corupt, un fel de boala rusinoasa de care spitalul nu mai scapa, o pata de noroi pe covor. Mult timp a apasat spitalul cu umbra lui puturoasa si cu puterea fricii. Te injura, doar daca i se parea ca te uiti la el, te ameninta daca nu faceai parte din haita lui, te imbrancea daca te intalnea in usa, ca sa intre el primul, te izgonea daca erai pacient si te plangeai ca te-a operat prost.
    Astazi, NIMIC. Azi il vedem redus la dimensiunile lui jalnice de betiv incompetent si scandalagiu, care din cand in cand, cand e nebaut si cu hartag, baga batul prin gard la colegi. Unul la care ii arati in treacat degetul. Stiti voi care.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine, bine, sunt de acord ca Smochinica lui este expirata. Dar el, fratilor, el vi se pare in termen??? Poate daca il bagam intr-un borcan cu alcool, s-ar putea sa vi se mai para "proaspat", numai bun de servit flambat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Autor: Tulburelu` si Secarica

    Da de ce nu pleaca Teodoru sa munceasca in afara, asa cum se laudau el si smochina lui ofilita? Ca daca o ascultai la proteste, ai fi zis ca are vreo 7 oferte: 2 in Germania, 3 in Elvetia, si vreo 3 prin Norvegia, da nu stie pe care s-o aleaga! Mai bine s-ar cara cei doi tuicari, daca tot zic ca se bate jumate de Europa pe ei sa-i angajeze?

    RăspundețiȘtergere