A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 5 februarie 2014

Cod rosu de incompetenta in Romania !

   In ultimii 10 ani, 95 % din directorii din Romania ce conduc institutii de stat sunt de o incompetenta rar intalnita. , In Romania  95% din personal se  angajeaza la stat numai cu relatii si pile,desi sunt incompetenti, in parlament e la fel, in conducerea bancilor e la fel, la prefecturi procentul e acelasi, la primarii la fel, si lista ar putea continua.....

  Incompetenţa şi nepăsarea dvs., a unora dintre cei care conduceţi România,  ucid! Cel mai recent, pe data de 20 ianuarie 2014, au mai murit încă 2 oameni din cauza dvs. Aceşti oameni se adaugă mulţimii românilor morţi, cu zile, din cauza incompetenţei, corupţiei, hoţiei şi totalei dvs. nepăsări.

Din cauza dvs. a mai murit un pilot care a participat, prin misiunile de zbor pe care le-a executat, la salvarea multor vieţi. Un om care a lăsat în urma lui un băieţel de 7 ani care, din cauza dvs., nu-şi va mai vedea niciodată tatăl.

  Din cauza dvs. a murit o tânără de 23 de ani care, medic fiind, ar fi salvat de-a lungul vieţii sale vieţile a cel puţin câteva mii de oameni. Dvs., prin incompetenţa şi nepăsarea de care aţi dat şi continuaţi să daţi dovadă, ne-aţi văduvit pentru totdeauna de binele pe care această tânără l-ar fi adus în vieţile noastre şi aţi adus iadul în familia ei.
  O parte dintre dvs., care aţi avut grija (printre altele) să vă cumpăraţi din banii românilor un nou avion pentru a vă deplasa în siguranţă, aveţi pe mâini sângele oamenilor care au murit deoarece au fost obligaţi să zboare cu o rablă în loc să meargă cu un avion similar celui pe care l-aţi cumpărat pentru dvs. (dar pentru ei nu se găsesc bani la Buget!). Iar din această cauză au mai murit încă 2 oameni şi au fost la un pas de moarte încă alţi 5.

  Mor copiii noştri cu zile, ne mor copiii atunci când suferă o simplă fractură care degenerează într-o septicemie din cauza dezastrului uman şi financiar pe care l-aţi provocat în domeniul sănătăţii (cu repercusiuni directe asupra calităţii profesionale a unei părţi din corpul medical). Ne mor copiii din cauza lipsei dotărilor din spitalele care (încă) nu au fost închise de unii dintre dvs. în numele „eficientizării” şi „reducerii costurilor”. Ne mor copiii din cauza lipsei medicamentelor şi, mai ales, din cauza numărului insuficient de medici buni care (încă) mai rezistă în România şi care (încă) nu au ales calea pribegiei.

  Mor românii adulţi atunci când ajung, de nevoie, să apeleze la sistemul sanitar din România, un sistem pe care corupţia unora dintre dvs. şi a celor pe care i-aţi sprijinit (de-a lungul a peste 23 de ani) l-a distrus.

  Iar acum au ajuns să ne moară şi cei care, în ciuda „uscăturilor” existente în sistem, se numără (alături de alte profesii) printre EROII acestei ţări: medicii. Aceiaşi medici pe care unii dintre dvs. i-aţi umilit şi-i umiliţi supunându-i pauperizării (câte ore v-ar ajunge salariul lunar pe care Statul Român, parazitat de o parte dintre dvs., îl dă unui tânăr medic stagiar?). Aceiaşi medici cărora le-aţi „recomandat” să plece din România dacă nu le convine modul în care sunt trataţi şi sunt salarizaţi, aceiaşi medici care salvează zeci de mii de vieţi anual în această ţară.

  O parte dintre dvs. v-aţi dovedit şi continuaţi să vă dovediţi plaga României, o plagă mult mai nocivă decât plăgile care s-au abătut asupra Egiptului antic. Aţi reuşit să dezbinaţi poporul român, aţi reuşit să pauperizaţi, să abrutizaţi şi să aruncaţi într-o neagră depresie o mare parte din acest popor pe care, în mod incredibil, aveţi pretenţia să îl conduceţi din diferitele funcţii publice pe care aţi ajuns să le ocupaţi. Este adevărat, dvs. (încă) ne conduceţi, însă „drumul” pe care ne-aţi deturnat are drept punct terminus prăpastia!

  Când vă veţi opri din această demenţă care distruge această ţară şi acest popor? Ce trebuie să se întâmple cu poporul român ca să înţelegeţi odată pentru totdeauna că dvs., cei care ar fi trebuit să contribuiţi semnificativ la dezvoltarea cadrului economic şi legal necesar dezvoltării României, pur şi simplu ne distrugeţi vieţile şi viitorul? Ce trebuie să se mai întample pentru a înţelege că incompetenţa, nepăsarea şi corupţia dvs. ucid? Este necesar (ferească Dumnezeu!) un seism major care să ducă la sute de mii de oameni morţi cu zile pentru a înţelege cât de mult rău ne faceţi prin incompetenţa, corupţia şi nepăsarea de care daţi dovadă?

  Dvs. aţi reuşit, pe parcursul ultimilor 23 de ani, să distrugeţi două dintre sectoarele care sunt vitale supravieţuirii şi dezvoltării unui popor: Sănătatea şi Educaţia. Dvs., o parte dintre factorii decizionali de ieri şi de astăzi, aţi reuşit de asemenea, prin incompetenţă şi corupţie, să puneţi la pământ o parte semnificativă a economiei României şi să aduceţi disperarea şi iadul în vieţile a milioane de români.

  Sunteţi dispuşi în continuare să nenorociţi un întreg popor doar pentru a vă atinge obiectivele strict personale? În caz afirmativ dvs. reprezentaţi un pericol major la adresa securităţii naţionale a României şi, totodată, reprezentaţi un pericol major la adresa noastră, a poporului român.
  
  Vă rog, opriţi-vă! Opriţi-vă înainte de a fi prea târziu atât pentru noi, cât şi pentru dvs.

Iata mai jos schema pentru concedierea incopetentilor (clic pe imaginea de mai jos)


32 de comentarii:

  1. Teodoru si Smochina cea rasuflata, au facut o adevarata criza de isterie, pe chestia ca el nu mai este sef de sectie la chirurgie.
    Judecand dupa aceste reactii violente, cred ca Teodoru ajunsese sa creada pe bune ca locul ala i se cuvine. Cand se uita in oglinda, la fata lui vanata si buhaita, in fantasmele lui bahice, chiar se vedea destept si capabil si isi imagina ca o sa frece oamenii in urmatorii 50 de ani, macar in calitate de sef de sectie.
    Pai ia sa te luam noi la intrebari putin, bai Teodorule! De ce te dai tu atata cu curu` de pamant ca nu mai esti sef, de ce urli si te oftici tu atat, bai penalul spitalului, bai carpa imbibata in alcool??? Ai impresia ca nu ti se recunosc meritele?
    Hai sa vedem atunci, ce merite are Teodoru si de ce trebuia el musai sa fie sef:
    Ca doctor, a umplut cimitirul de cruci si un pacient trebuie sa se considere norocos daca l-a operat Teodoru si n-a plecat din spital cu picioarele inainte. Sa va fereasca Dumnezeu sa va trateze Teodoru, sau sa va dati vreodata parintii, nevasta sau copii pe mana lui… Garzile, le face beat ranga, dormind cu fundul in sus in pat, toropit de aburii de whisky, in timp ce pacientii se vaita prin triaj…
    Ca director, era sa ruineze definitiv spitalul, ajutat de gasca lui de escroci: Sima, Barbalata si altii, toti corupti ca si el, penali ca si el si putrezi pana in maduva oaselor. Daca a mai ramas ceva nefurat in spital, asta e pentru ca nu au mai avut timp. Stau marturie dosarele penale care falfaie la fundul lui, aducand o adiere de puscarie si zornait de catuse. Nu este saptamana sa nu-l caute politistii si parchetele, sa-l cheme la ancheta. Este asa de disputat de organele de cercetare, ca ar putea procurorii sa faca o lista de asteptare, sa vada care-l audiaza primul pe Teodoru, care maine si care peste o saptamana…
    Apropo, poate vrea careva sa mearga maine, 7 februarie la judecatorie sa vada ce se mai intampla la dosarul inculpatului Teodoru, cel capabil si cinstit.
    Si omul asta urla, zbiara si se plange la cine se mai uita-n gura lui ca este nedreptatit, ca lui i se cuvenea sa fie sef de sectie si nu i se recunosc meritele.
    Noi zicem asa: “Nu mai plange atata dupa functie, Teodorule tata, ca tu oricum nu mai ai mult de stat in spital. In curand ai sa ajungi intr-un loc foarte potrivit cu meritele tale si cu faptele tale! Si acolo n-ai decat sa te zbati sa te faca aia sef de camera, de dormitor, de palier, de ce-ai sa vrei tu… Daca ai noroc, poate te transfera la vara la Constanta, in regim semideschis, ca sa poti lucra la pavat trotuarul sau la greblat plaja, sa simti si tu briza marii! Si fii cuminte, nu ne mai supara, ca altfel, nu-ti mai dam nici sarmalele alea, de ti-am promis ca ti le aruncam cu prastia!!!”

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce se mai aude cu dosarul lui Teodoru? Nu stie nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  3. Autor: True Love

    Desi Teodoru lipseste cam de multisor de la munca, haideti sa-i uram " La multi ani, de BALLANTINE`S DAY!"
    Si cu ocazia asta, sa ne reinnoim si juramintele fata de el. Stai linistiti Dragos, noi nu te uitam si nu te scapam din ochi !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa raspund celui care a intrebat mai sus, ce se mai aude cu dosarul penal al lui Teodoru. Ala de la Judecatoria Tecuci. (Unul din multe altele).
    A fost trimis la Galati la tribunal. O fi considerat judecatorul ca asa un personaj ca Teodoru, merita sa fie judecat de o instanta superioara.
    Daca ma intrebati, mi se pare o chestie buna pentru noi, cei care asteptam sa se faca dreptate si Teodoru sa ajunga acolo unde ii e locul. Pana la Galati drumul e ceva mai lung, daca intelegeti ce vreau sa spun. Se ajunge mai greu. Mult mai greu. Si s-ar putea ca Teodoru sa-si cam toceasca pingelele alergand la tribunal. Sa si le tocesca degeaba, am vrut sa spun.
    P.S. Va mai aduceti aminte de vremea cand Teodoru zicea ca "face pipi pe lege". ca sa ma exprim elegant???
    Ei fratilor, acum a venit momentul cand "face legea pipi pe el".

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate am auzit, in ultimul timp, situatia lui Teodoru devine din ce in ce mai albastra. Gurile rele spun ca dosarul pentru care este judecat in prezent, cel cu Cristovici si cu generatoarele, este mic copil fata de tot ceea ce urmeaza. Si se pare ca dosarele aflate un pregatire, cele care sunt “pe teava” cum s-ar zice, sunt adevaratul motiv de jale, de bocete si disperare in familia Teodoru-Secara.
    Asta ar explica jalea si amaraciunea de la maternitate, unde vorba poetului: „Plânge şi suspină tânăra domniţă, dulce şi suavă ca o garofiţă”. Cat de tanara si dulce, nu-i cazul sa mai comentam, pentru ca o stim si o vedem cu totii, iar cat de suava, am vazut-o la proteste, dar de plans se aude ca plange si anume foarte des si face asta la serviciu, ceea ce e semn de depresie si de mare disperare. Ca s-o spunem verde, femeia traieste cu spaima ca maine-poimaine, organele statului ar putea
    sa-l umfle pe “zanul” cel obez si alcoolizat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt un sustinator al directorului Negru, insa va intreb pe toti cei care incercati prin diferite metode sa va mariti salariul, in spital incet incet totul se face cat mai legal, de ce unii trebuie sa primeasca salariul de incadrare, alti va tot puneti ore suplimentare, ore de noapte, ore de sala???Domnule director Negru, recunosc ca nu sunt un simpatizant al dvs si nici al domnului primar, insa va rog sa faceti dreptate in spital.NIMENI , dar NIMENI sa nu primeasca ce nu merita. Le-a placut debandada din epoca Teodoru si ii deranjeaza corectitudinea. Asa cum noi primim salariul de incadrare fiecare sa primeasca DOAR ce munceste. Faci o noapte, doar o noapta sa primeasca, faci o ora de sala, doar o ora sa primeasca....pe vremuri pana si Barbalata primea spor de noapte desi lucra la personalul tesa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bucurati-va fratilor, ca a venit Teodoru la munca. S-a intors de la cursurile lu` peste, de la Fundeni cica. Bine ca s-a intors, ca nu ma mai injurase nimeni de mama de mult si in afara de asta, ieri am deschis frigiderul din cabinet si nu mai era nici o sticla de tarie in el... Chiar incepusem sa-mi fac griji.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai Teodorule, vad ca-ti place la cursuri mai baiatule! Te tragi la carte, cum s-ar zice! Ai asa o sete de invatatura, ceva de speriat! Vezi ca se organizeaza niste cursuri foarte misto, de lunga durata, la Rahova. Fara taxe, masa si casa pe cheltuiala statului. Poti sa faci a doua facultate. Daca ai noroc, pana sa termini perioada de scolarizare iti dai si doctoratul. Noi te-am inscrie cu draga inima, dar am auzit ca acolo te primeste numai cu trimitere de la tribunal.
    Vestea proasta – ca la cursurile astea n-ai voie cu bautura, cu telefonul mobil, n-ai vacanta deloc si mai e si prezenta obligatorie. Bafta la examen!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lingaii lui Teodoru il asteptau cu limba scoasa sa se intoarca. Aveau impresia ca daca se intoarce, o sa taie si-o sa spanzure in sectie. Fanii lui Teodoru au ramas in urma cu vreo 3-4 ani, ei inca mai traiesc in trecut. Nu s-au prins ca astazi, fostul lor sef a ajuns o balega imprastiata in ploaie...
    P.S. Cel mai tare mi-a placut cand l-am vazut pe Teodoru cu spinarea indoita, cum il felicita pe dr. Grosu pentru sefia de sectie !

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut si eu momentul cu Teodoru si Grosu. Ala a fost sarutul lui Iuda.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lume, lume, stiu ca sunteti curiosi, stiu ca se intampla lucruri. Aveti putintica rabdare si o sa va tinem la curent cu ultimele noutati.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca sa nu va mai tin pe ghimpi, o sa va spun de-a dreptul:
    Da, este adevarat ce-ati auzit. Teodoru a zburat. Incepand de azi, 26 februarie, nu mai lucreaza in spital. Care ii duce dorul si vrea sa-l vada, poate sa mearga sa-l caute prin carciumile din oras.
    Din cate am auzit, conducerea spitalului a luat hotararea sa-i suspende contractul de munca pana se vor incheia toate dosarele penale ale inculpatului Teodoru. Si daca ne gandim ca are vreo 4-5 dosare in care e bagat pana in gat, are toate sansele sa astepte vreo 10 anisori pana la solutionarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Paiiiiiii daca Teodoru nu mai este, mai are rost acest site?!!!!Acum Spitalul este LIBER de Teodoru.....SPITALUL LIBER TECUCI.... Sau poate Teodoru din opozitie o sa scrie aici? Il asteptam sa-l ...citim,,,

    RăspundețiȘtergere
  14. Spitalul liber tecuci...multumim domnului primar si domnului manager ca au redat adevaratul sens acestor cuvinte.Acum ,lingaii de Adrian si Cornel sa faca joc de glezna si sa isi astepte randul...

    RăspundețiȘtergere
  15. Teodorule lasa-neee,lasa-neee!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce-ati facut fratilor? De ce l-ati dat afara pe Teodoru, bre? De ce? Pai stiti voi cata suferinta ati starnit, cati oameni umbla de colo-colo fara rost, in lipsa sefului lor drag???
    Ia sa facem inventarul sa vedem cine sufera dupa Teodoru:
    1. Intai si intai, tovarasa Smochinica, cea care de un an de zile se da cu curul de pamant sa-l ajute pe micul ei infractor. Mai intai si-a dat demisia de la maternitate, poate-poate ne sperie, si-a ramas cu buza umflata cand i s-a spus: „Ti-ai dat demisia??? Bine, PA!!!”. Si apoi, sper ca n-ati uitat cum urla prin curte la proteste, ce revolutie incerca sa faca, cum instiga lumea si facea ca visele urate.
    2. Apoi curlingaii din chirurgie, pe care ii ciubucarea el si care o duceau bine in sectei sub protectia lui. Isi dadusera obolul la angajare si apoi ii plasau periodic pacienti de casapit, mai o sticla de whisky si treaba mergea.
    3. Cateva pitipoance, asa-zise asistente, care l-au asteptat sase saptamani cu limba scoasa, sa se intoarca.(Cele care se inghesuiau cu el pe dupa usi). Alea, care strambau din nas si ziceau: „Lasa, ca se intoarce el Teo de la cursuri, va arata el”. Ei, de intors, s-a intors „Teo”, dar de aratat, n-a mai apucat sa arate nimic la nimeni: intai, ca ar fi trebuit s-o caute tare mult pana s-o gasesca s-o arate, si apoi, ca i-a aratat directorul Negru decizia de suspendare si i-a taiat sonorul definitiv.
    4. Si ultima, dar nu in ultimul rand, Gianina, fratilor! Pai, ganditi-va numai, ce chin sa faca de tura o noapte intreaga, fara sa-l mai aiba in chirurgie pe Teo! Nu-l mai poate incalzi la spinare, nu mai poate sa-l admire ce frumos se imbata el, nu mai are in fata cui sa ingenuncheze! (Ca sa-l incheie la bocanci! La ce v-ati gandit, perversilor?).

    RăspundețiȘtergere
  17. S-a spus la raportul de garda ca Dragos Teodoru este baiatul doctorului Teodoru si ca atare trebuie iertat....Pai ce Dragos la varsta lui isi rezolva problemele cu parinti? Dragos baiatule, oare nu realizezi cat de mult te umilesti si ce stima de sine marunta ai.? Cand cineva dadea spitalul in judecata era rau. Acum tu ce faci?Daca tu iei o decizie trebuie respectata. Daca altcineva ia o decizie pentru tine te deranjeaza. DECE? FELICITARI DOMNULUI PRIMAR SI DOMNULUI DIRECTOR ! BRAVO . SUNTETI TARI .

    RăspundețiȘtergere
  18. Astazi, Camelia tipa, urla si se tragea de par ca i-au dat afara pestisorul. Dupa ea, conducerea n-avea voie sa ia nici o masura cu Teodoru, indiferent cate marsavii a facut el. Motivul??? Pentru ca este baiatul batranului Teodoru!
    Stii ceva cucoana? Eu iti dau un sfat. Cand o avea Teodoru proces, ia duceti-va voi doi la tribunal si incepeti sa urlati in fata judecatorului si sa-i explicati ca n-are voie sa-l condamne la bulau, pentru ca el este baiatul lui Teodoru.
    Du-te matale si la procuror cu chestia asta. Poti sa zici cam asa: "Domnu` procuror stiu ca Dragos a furat de-a rupt, e un hot, un escroc si un corupt, are vreo 9 dosare penale, da nu puteti sa-l umflati, ca el e baiatul lui Teodoru?” Ce crezi? O sa tina???
    Alte argumente mai bune n-ai? Poate vrei sa zici ca „baiatul lui Teodoru” are voie sa fie un hot ordinar, sa savarseasca toate infractiunile pentru care exista legi, si apoi, sa aiba pretentia sa nu raspunda pentru ele! Sau te pomenesti ca „baiatul lui Teodoru” o fi mai presus de lege !?!?
    Stii ceva? Poate tocmai asta l-a facut sa fie infractorul jegos care este acum. Faptul ca fiind „baiatul lui Teodoru” i-au tinut toti curul in mana: profesori, prieteni, colegi, si l-au facut sa creada ca poate da din copite in toate felurile fara sa si-o fure pentru asta.
    Am o veste proasta pentru tine cucoana: au mai fost unii, muuuult mai mari decat voi, care credeau ca legea nu e pentru ei: Nastase, Becali, Fenechiu, Boldea si altii… Si, ce sa vezi…. s-au inselat.
    Mai bine s-ar pregati sufleteste pentru ceea ce urmeaza, pentru ca acolo unde risca el sa ajunga, n-o sa-i de-a nimeni o portie de zeama lunga mai mare, n-o sa-l scuteasca de spalatul latrinelor si nici n-o sa-i sufle careva in fund pe chestia ca-i „baiatul lui Teodoru”.
    P.S. Nu crezi ca la 45 de ani ar fi normal sa raspunda pentru toate infractiunile pe care le-a facut??? Da ce? E ratardat mintal, sa-l duca tata de mana si la ora asta? Ca hotiile nu le-a comis cand era la gradinita, le-a facut acum, cand e un escoc batran!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai Teodorule, ce te tot ..... pe tine atat. Cand erai pe cai mari si erai zeflemist , arogant, coborai din masina, iti ridicai pantaloni si priveai cu dispret in stanga si in dreapta iar la noi angajatii te uitai ca la niste gandaci, iar tu parca erai Dumnezeu ( ca numai tu ai gadgeturi ) si-ti faceai concediile pe vapor pe banii stim noi cui...cum era? Ai auzit de legea compensatiei? Oamenii sunt iremediabil naivi. Ei îşi închipuie că legea compensaţiei funcţionează doar în avantajul lor...Daca erai baiat destept si trageai mai putin malai, te purtai respectos cu oamenii si veneai la servici cu o masina de bun simt chiar daca aveai BMW-ul in garaj, oamenii te apreciau si poate acum ori erai inca director ....Gandestete la asta, fa ceva pentru un sarac, ajuta un om cu nevoi, si poate legea compensatiei iti intoarce fata....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca legea compensatiei este valabila pentru toata lumea ,deci si pentru managerul actual.

      Ștergere
    2. Chiar si pentru managerul actual.Legea compensatiei este valabila pentru oricine, pentru absolut oricine.

      Ștergere
  20. Consoarta cea devotata a lui Teodoru umbla azi dimineata sa faca un tabel pentru sustinerea lui. Oare cine a pus botul sa semneze? Ce credeti? Cate semnaturi o fi strans?
    Varianta 1: 200 de semnaturi – 100 Gianina si 100 Mircea;
    Varianta 2: 2 semnaturi – Gorgan si Adrian;
    Varianta 3: Sa umble Viorel cu tabelul in mana si sa alerge sindicalistii prin curtea spitalului ca sa-i silesca sa semneze;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi nu este corect, intrucat trebuie respectata legea, am o propunere. Aveti curaj sa supuneti la vot SECRET reintoarcerea lui Teodoru in spital???

      Ștergere
  21. Suspendarea lui Teodoru este o masura corecta. Asa spune legea, in caz ca unul are dosar penal. De ce crede Teodoru ca pe el ar fi trebuit sa-l ierte? A uitat cum il injura pe primar si pe dl. Negru pe toate drumurile si chiar si pe blogul asta?

    RăspundețiȘtergere
  22. Madam Smochina se boceste ca "i-au luat lui Dragos painea de la gura". Mai bine zicea ca "i-au luat sticla de whisky de la gura"!

    RăspundețiȘtergere
  23. Este vizibil vorba de razbunare!!! Ce treaba are dosarul penal cu actul medical? E cumva judecat acest doctor ptr.culpa medicala si nu stim noi? Daca tot e legal atunci Cioaca de ce e primit inapoi tocmai unde..in politie unde se respecta legea..si e si el urmarit penal si inca ptr.lucruri grave!! Si cati alti muuuuulti demnitari sunt urmariti penal si merg in parlament si conduc tara asta?? Dar de ce Tocu lucreaza inca si.a lucrat tot timpul pe vremea cand era judecata penal?? Sunteti niste penali cu totii...se va alege praful privatizarii de pe acest spital si.o sa plangeti pe la porti ptr.ca nu respectati actul medical mai nou predat de Tuchel si Negru...ca de le explica Modiga si Zugun cam cum se INJECTEAZA OAMENII!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da` de cand macelaria pe care o practica Teodoru si oamenii trimisi la cimitir, se cheama “act medical” si de ce ar trebui sa-l respectam pentru asta? Macelarii muncesc la abator, nu la spital.
      In alta ordine de idei, vad ca-l compari pe Teodoru cu Cioaca. Daca Teodoru ar fi facut ce-a facut Cioaca, mata nu mai vorbeai si nu mai scriai la ora asta pe blog. Vad ca esti bine, sanatoasa si foarte vocala. El a “transat” doar niste pacienti. Stai linistita, Cioca e condamnat la 22 de ani de puscarie, in schimb iubitul tau Dragos mai are o sansa sa vina acasa inainte de varsta de pensie…
      Vorbind serios, dupa lege, treaba sta asa: CAND UNITATEA A FACUT PLANGERE PENALA IMPOTRIVA UNUI SALARIAT, ACESTUIA I SE SUSPENDA CONTRACTUL DE MUNCA PANA LA SOLUTIONAREA DOSARULUI (SAU DOSARELOR) PENALE. Indiferent “cine” sau “ce” este salariatul cu pricina. Poate fi asistent, portar, contabil sau doctor. Daca unitatea a facut plangere impotriva lui, pentru fapte penale, este suspendat. Pentru ca LEGEA E ACEEASI PENTRU TOTI – lucru pe care Teodoru nu poate sa-l conceapa, nu???.
      In dosarele alea multe de le are, scrie ca spitalul se judeca cu Teodoru. Atunci, pe cine ai fi vrut sa dam afara pentru faptele lui? Pe Ionescu din poarta sau pe Popescu de la uzina? Sau sa-l taiem pe Teodoru in doua, jumatate il dam afara, jumatate il pastram…
      Cat priveste chestia cu “injectatul oamenilor”, stim ca Teodoru si consoarta lui sunt specialisti in materie de “injectat” sau de “tras pe nas”, ba mai mult, dupa cum se aude, in venele lor intra si altceva in afara de medicamente.
      Deci, putem considera ca Teodoru si-a vazut visul cu ochii: cum mereu i-a placut sa “zboare”, sa “pluteasca”, iata ca a ajuns sa zboare la propriu din spital si nici n-a avut nevoie “sa fie high” pentru asta!

      Ștergere
  24. Cine il boceste pe teodoru e liber sa zboare dupa el:adica vreo 2asistenti macelari si bine amortiti de spirt exact ca boss-ul lor,vreo 2asistente pitipoance de la sala de operatii si neconsolata consoarta.Geaninei i-a trecut,asa se lauda ea print triaj;vedeti ce-a mancat ea si luati si voi!

    RăspundețiȘtergere
  25. O sa va rugati sa se intoarca teodoru,cine a mai ramas sa opereze?Cei 2 doctori care au nevoie de asistente sa le arate carei apendicele si carei stomacul

    RăspundețiȘtergere
  26. Va certati degeaba,bine ca a plecat si gata.A pagubit spitalul si salariatii si acum plateste,care-i problema?Noua nu ne lipseste,vrem doar sa muncim si sa ne luam banii.Mai avem pana sa-l plangem pe teodoru!

    RăspundețiȘtergere
  27. Ati vazut ce frumos vorbea Adrian la Romania tv?Cu spatele la camera si vocea transformata,aproape ca ne-am lasat inselati.Noroc ca a venit un damf de alcool dinspre televizor...desigur de la tamponul de vata cu spirt cu care tocmai facuse un ,,albocalmin''.Mai si toate le stie el,cum plang pacientele,cum mor copiii,cum se fac achizitii paguboase.Eu zic sa-l punem manager,poate asa se potoleste si putem munci in liniste!

    RăspundețiȘtergere
  28. http://tecuceanul.ro/comunicat-de-presa-3/

    RăspundețiȘtergere