A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 10 martie 2014

Comunicat de presă

Ca urmare a difuzării, în ziua de duminică, 9 Martie,a reportajului incriminator, privitor la Spitalul „Anton Cincu” Tecuci pe postul de televiziune România TV, Primarul Municipiului Tecuci s-a autosesizat și a dispus următoarele:

1. Demararea de îndată a unei misiuni de audit financiar cu structura proprie din cadrul Aparatului de specialitate al primarului, privitor la achizițiile de medicamente, materiale sanitare, alimente, etc în cadrul exercițiului financiar 2013-2014.
2.  Sesizarea Direcției de Sănătate Publică-Galați privind efectuarea unui nou control.
3.  Sesizarea conducerii Colegiului Medicilor –Galați privind activitatea desfășurată de medicii din cadrul sectiei obstetrică-ginecologie a Spitalului „Anton Cincu” Tecuci. Din verificările administrative preliminare efectuate de managerul unității sanitare,  dr. Secară Camelia este suspect de întreruperea cursului mai multor sarcini cu punerea vieții pacientelor în pericol și falsificarea de documente oficiale. Atacul egoist și concertat la adresa Șefului de secție-interimar dr.  Assad este nefondat în legătură cu acuzele aduse de paciente în cadrul reportajului. Este regretabil că munca și activitatea de zeci de ani a multor medici din unitatea spitalicească să fie umbrită de astfel de incidente nefericite, drept pentru care, în urma anchetelor dispuse vor fi luate cele mai aspre măsuri față de cei ce vor fi găsiți vinovați. De asemenea, îmi exprim speranța că Spitalului „Anton Cincu” Tecuci, unitate cu tradiție în rețeaua sanitară din România , nu-i va fi știrbită în nici un fel imaginea , personalul spitalului, în marea sa majoritate, dând dovadă de înaltă competență, profesionalism , responsabilitate și afecțiune față de orice pacient.

Primar,
ec. Gerhardt Daniel Țuchel

Sursa :  TECUCEANUL.RO
Articolul original il puteti citi la adresa :

19 comentarii:

  1. Toata mizeria a fost starnita de Camelia, care face spume la gura de cand i-a fost dat afara golanul. De asta il ataca pe dr. Assad si spitalul, de asta pune la cale marsavii.
    Nu se gandeste ca ar putea sa o ia si ea pe urmele lui. Daca este adevarat ce se spune despre ea si anume ca de ani de zile face avorturi ilegale, pe bani multi, atunci spitalul are numai dreptul, dar are chiar obligatia sa faca plangere penala impotriva ei.
    De fapt, cred ca dr. Assad o prinsese pe Camelia cu ce se ocupa si ea incearca sa abata atentia cu scandalul asta, de la treburile penale pe care la comite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine a zis cine a zis, ca in spitalul asta n-o sa fie liniste pana nu scuipam afara perechea asta de penali: Odiosul si Sinistra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreo doua zile, Camelia Secara iesise la plimbare cu baietelul ei, Dragos, pe 7 Noiembrie, spre Kaufland, ea tinandu-l grijulie de manuta, nu de alta, dar in ultimul timp baietelului ii cam tremura mainile…
    Cu alte cuvinte, femeia incearca sa-si mai distreze copilasul, sa-l duca la o inghetata, o prajitura, un whisky ceva, ca sa mai uite saracu` ca oamenii rai l-au lasat fara servici, dupa ce el s-a jucat de-a hotii si vardistii!
    Ia imaginati-va numai, cum trebuie sa fie o seara obisnuita la ei acasa: Camelia trebaluind prin bucatarie, dupa vorba romanului ca “gaina batrana face zeama buna” si Dragoselu` jucandu-se cu paharele pe-afara…Si undeva, pe la 11 noaptea o auzi strigand, cu vocea ei dulce si latratoare: “Dragos, hai in casa, mamica, ca e gata ciorba de potroace! Nu mai sta cu copiii pana noaptea tarziu in strada, ca ai de scris o reclamatie la Roamnia TV!!!”

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu de ce face Teodoru atata panarama ca a ramas fara serviciu, ca acolo unde-o sa se duca el, oricum nu-i mai trebuie slujba.

    RăspundețiȘtergere
  5. O stire interesanta. Inalta Curte de Casatie si Justitie recomanda tribunalelor din tara, ca, in cazul infractiunilor de coruptie, sa dea totdeauna pedepse cu executare. Si recomandarile de felul asta sunt 99% ordine. Deci, mai usor cu suspendarile pentru baietii cei rai si corupti!
    Ce zici Dragos, nu te ia cu fiori pe sira spinarii ?!?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Smochina a cazut in groapa sapata de ea , l-a acuzat pe Dr.Asaad de fapte necomise de el iar ieri i s-a intamplat chiar ei , sa omoare un copil cu manutele ei , ce se aude de bebelus ? A fost dus la Galati in coma cu hemoragie cerebrala , cu creierii varza de la forceps. Asta e malpraxis pe bune ! Trebuia chemata televiziunea!

    RăspundețiȘtergere
  7. „Cu raul pe care il va face cineva aproapelui sau,
    cu acela sa i se platesca!”

    Dr. Asaad, in calitate de sef al maternitatii, consulta o pacienta, avand unele banuieli, se pare pe buna dreptate, ca in sectia lui se petrec treburi necurate (a se citi ilegale). A vrut sa verifice, daca era vorba despre un banal chist ovarian sau despre un avort ilegal, (numit si mica cezariana), facut pe sest in sectia lui.
    Cei prinsi cu mata in sac se enerveaza, si instiga pacienta sa-i faca plangere dr. Asaad, cum ca ar fi molestat-o in timpul consultatiei. Mesajul este ceva de genul: „Lasa ca vezi tu ce patesti, daca te bagi peste smecheriile noastre”.
    Deci, unui doctor i se face plangere pentru ca a consultat o pacienta. Pentru ca a incercat sa impiedice porcariile si ilegalitatile care se intampla in sectie.

    De cealalta parte a baricadei pe cine avem??? Pe Camelia – care din incompetenta, din neglijenta sau pentru ca era cu mintea incetosata, scoate un copil cu forcepsul si-i face creierii varza.
    In limbaj medical, asta se cheama malpraxis, dar pentru noi, oamenii obisnuiti se cheama incompetenta crasa, sau mai bine zis, incompetenta criminala.
    Si femeia asta, care poate are pe constiinta moartea unui copil, mai are tupeul si nerusinarea sa stea la panda, ca sa le faca la ceilalti doctori necazuri, probleme si reclamatii pe nedrept.
    Ce-ar fi daca cineva i-ar raspunde cu aceeiasi moneda? Daca cineva i-ar indemna pe cei doi parinti, al caror copil a fost omorat, sa faca o plangere penala la adresa doctorului vinovat?
    Cum ar fi, daca cineva ar chema televiziunile, s-o alerge pe cucoana reporterii pe holurile maternitatii si s-o intrebe: ”De ce a murit copilul doamna doctor?”, „Regretati ce-ati facut?”, „Erati cumva in stare de ebrietate?”, „V-a dat in judecata familia copilului?”.

    P.S. Efectul de bumerang – orice gest al tau, se intoarce mai devreme sau mai tarziu, cu o forta cel putin egala cu cea initiala. Uneori, dupa cum vedeti, se intoarce al dracului de repede!

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am vazut cu totii pe Adrian cum presta cu gura la RTV. De, era omul vedeta, isi facea numarul! E dreptul lui, sa manance orice substanta vrea el, dupa cum, e dreptul conducerii, sa-l vada cand e beat la serviciu. Asta ca sa dau doar un exemplu.
    Dar am o intrebare: De ce isi dadea cu parerea Adrian despre ce se intampla la achizitii? Cat costa farfuria, cat costa lingura... De cand este asta treaba lui? Si de cand are Adrian informatii de la biroul achizitii? Si cel mai important, DE LA CINE?
    Ia ghiciti, cine anume de la achizitii, sta cu carnetelul si noteaza: preturi, cantitatii, numarul facturii, furnizorul... Hai, oameni buni, ca nu-i greu deloc.
    Va urma.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimata d-na dr Secara Camelia, precizez ca acest mesaj este serios si nu il scriu la "misto". Imi aduc aminte cand dr Teodoru era director a facut o afirmatie catre niste persoane pe care domnia sa nu le avea la suflet. Le spunea ceva de genul " ca totul este un joc " ca acesta "lupta" (o denumea dumnealui) nu este decat un joc si nimeni nu ar trebui sa se supere. Acum va intreb, acum cand dr Teodoru Dragos este la ananghie, nu este tot un joc? Mentionez ca am asistat la acea afirmatie intrucat lucrez in spital.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, i se parea un joc, daca putea El sa le-o traga la altii !!! Acum, cand ALTII i-au tras-o lui, acuma, nu-l mai lasa
    ma-sa sa se joace! Decat ca el si-a meritat-o, pentru toate marsaviile penale, pe care le-a faptuit. Dar, credea c-o sa se scoata, ca de, el e baiatul lui Teodoru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aloooo!!! Voi, care-l mai asteptati pe Teo, care va intrebati daca mai vine in spital, sau cand vine: Luati-va nadejdea !
    Nu-l mai asteptati, nu-i mai tineti locul cald si stergeti-va si lacramioarele de pe obraz, fiindca Teo o sa priveasca spitalul din afara portii pentru muuuuuuuulta vreme de acum inainte!
    Iar "zanele" care suspina dupa prezenta lui, pot sa-si puna cate o poza de-a lui Teo la vestiar sau pe usa de la buda, sa-l mai priveasca din cand in cand si sa-si aminteasca in felul asta de vremurile cand le mai ciupea cineva de fund prin spital.

    RăspundețiȘtergere
  12. FANTEZIILE LUI TEO-RACOARE
    Acum cativa ani, pe vremea cand au inceput sa rasara si sa infloreasca dosarele penale ale lui TEO-PARNAIE, pe baiatu` a inceput sa-l obsedeze idea de dosar penal, plangere penala, urmarit penal, si la toti dusmanii incerca sa le confectioneze cate o planagere penala, ca sa nu se simta singur la “pension”.
    Ceilalti, fiind nevinovati, normal ca scapau de probleme, ca parchetul, politistii si procurorii nu puneau botul la fanteziile lui bolnave si la jeturile de rahat aruncate de TEODORU-GHERLA, oricat si-ar fi dorit el.
    Acum, de cand a fost suspendat si a ramas fara slujba, TEO-PRIPONEALA a capatat alta obsesie. De vreo luna, il roade idea de suspendare si la toti dusmanii lui, la toti oamenii pe care ii uraste, le raspandeste zvonul ca ar fi fost suspendati. In disperarea lui, TEO-ZDUP, imprastie zvonuri absurde prin oras, si arunca stuchiti de furie neputincioasa, turbat ca nu-si poate atinge adversarii.
    De fapt, oamenii pe care-I defaimeaza sunt bine mersi pe functiile lor, nu-i ameninta nici un pericol si nici n-o sa-si parasesca nimeni scaunul, numai asa, ca sa aiba TEODORU-BULAU o bucurie in viata.
    Acum, noi intelegem pana la un punct, ura, turbarea si furia neputincioasa a lui TEO-PRIPONACHE, intelegem si ca tare si-ar mai dori ca si altii sa impartasesca soarta lui, numai ca el pierde din vedere ca e singurul care a comis abuzuri, hotii, fapte de coruptie si alte sinistrosenii si, atunci cand o ajunge la “LA MITITICA”, “LA FACULATATE” , “LA CASA FARA GEAM”, LA FEREALA”, sau cum i-o placea lui sa-i zica, o sa fie numai si numai din cauza ca este corupt, hot si “lung de mana” si nu pentru ca i-ar fi tras-o oamenii cei rai.
    P.S. Macar, cand o sa temine “COLEGIUL PRIPONEX” si o sa iasa de la a doua facultate, TEO-COLIVIE, o sa aiba satisfactia ca, de data asta, a facut scoala constiincios, zi la zi, fara spagi si fara chiuleala.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce tot scriti voi aici?. Punem un pariu pe bune. Voi chiar credeti ca dr. Dragos Teodoru credeti ce spuneti? Eu pun pariu cu cine vrea ca omul crede ca tot ce a facut este pe bune si toti ceilalti sunt cei rai. Omul nu realizeaza expresia " nu este legal". El chiar crede ca asolut tot ce a facut este legal. Omul nu intelege si nu are puterea sa inteleaga ca salariu e salariu si atat.E simplu. Ce nu intelegeti?

    RăspundețiȘtergere
  14. COLECISTUL LA PARIZER SI APENDICITA LA SALAMUL DE SIBIU

    Fratilor, azi m-am distrat. Unul din curlingaii lui Teodoru, a scris un comentariu pe net si se smiorcaia cam asa: “De ce l-ati dat afara pe Dragoselu`, ca el saracu opera laparoscopic, el se pricepea, ce treaba buna facea el, etc.”.
    Pai ia sa le povestim noi la oameni, cum opera Teo laparoscopic. Acum cativa ani, dupa ce a cumparat trusa de chirurgie laparoscopica si a dat o caciula de bani pe ea, Teo a lasat-o vreo 2-3 ani nefolosita, pt ca habar nu avea cum se lucreaza cu ea. Dupa aia, s-a gandit sa invete: si a luat frumos un PARIZER, da, ati citit bine, in parizer (adica un salam mai ieftin) si l-a dus in sala de operatie, pe masa de operatie, ca sa invete pe respectivul parizer, ce si cum se opereaza.
    La vreo doua zile dupa faza asta de pomina, in sectie la chirurgie, a venit un pacient saracu, ca vrea sa se opereze si nu stia daca sa se duca la Teodoru sa-l taie, sau nu. Cineva l-a auzit, si probabil ca i-a fost mila de bietu om, ca poate mai avea zile, si i-a zis:
    “Du-te, omule, sa te opereze Teodoru, ca ieri numai ce a invatat operatia asta pe un parizer, astazi o s-o incerce pe dumneata!”
    Sari repede Teodorule, ca te asteapta pe hol o sunculita taranesca cu apendicita si te-a mai cautat si o pastrama de oaie, cica i se pare ca are o fistula anala!

    RăspundețiȘtergere
  15. Intrebare: Da daca ii vine un platou cu mici il opereaza???
    Raspuns: Da, dar numai impreuna cu o lada de bere !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Din cate se aude, dl. Parizer a umblat si pe deal si pe vale, s-a milogit si s-a caciulit sa-l primeasca careva la Galati, sa lucreze. Si, ce sa vezi, nu-l primeste nimeni, nu-i trebuie nimanui capabilul Teodoru.
    Daca ma gandesc bine, nu se lauda Teodoru ca se bat spitalele din Bucuresti pe el? Ia intinde-o dom`le la Elias, unde ziceai ca ai pile, vezi ca a plecat Oprescu si-a ramas locul liber. Te duci si le explici la aia cum sta treaba cu chirugia...

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce sa se mai bata spitalele pe el, ca pana una-alta, Teodoru este adjudecat de penitenciarul Jilava. Ala-i locul de munca cel mai bun pentru el. Omul potrivit la locul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Unii se nasc schiopi, altii cocosati… iar altii sunt nascuti fara rusine. Nu stiu ce-i aia. N-au avut niciodata.
    In cazul nostru, Teodoru. Pana mai ieri, era veninos si al dracului, instiga oamenii la proteste si o impingea si pe Smochina lui sa urle.
    Dupa ce-a fost suspendat, in loc sa-si caute un alt loc de munca, ca tot omu`, ce s-a apucat sa faca?
    A inceput sa arunce cu rahat in spitalul unde a lucrat pana mai ieri, a inceput sa pandeasca pe ceilalti doctori si sa le fabrice plangeri, reclamatii si dosare penale, a inceput sa trimita mail-uri la toate televiziunile si ziarele, intr-un cuvant s-a preocupat sa bage batul prin gard, si sa invenineze atmosfera spitalului ca sa creeze cu orice pret scandal. Probabil ca sa arate ca inca mai este capabil sa faca rau si din afara, tot asa cum era un buboi otravitor pe vremea cand se afla inauntru.
    Toate bune. Dar, ce sa vedeti, dupa ce da din copite, manjeste si arunca cu scuipat in administratia orasului si a spitalului, incepe, tot el, cu telefoanele, cu milogeala, cu interventiile, ca poate vrea unul sau altul sa-l ierte, sau sa puna o vorba buna pentru el, acolo unde trebuie. Cat de imbecil, cat de dus cu capu` sa fii, ca sa-ti inchipui, ca ai sa-ti mai gasesti locul, acolo unde te-ai comportat ca un caine turbat???
    Un sfat. Nu mai incerca degeaba Teodorule, nu te mai primeste nimeni, sa vii tu, sa lingi locurile pe unde ai scuipat. Oamenii nu te uita, iar de iertat, sa te ierte Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  19. O luna fara Teodoru. Nici nu-mi vine sa cred ce liniste poate fi in sectie, cum isi cauta fiecare de treaba, fara scandal, fara betii, injuraturi si amentari.

    RăspundețiȘtergere