A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 1 martie 2014

Doctorul Teodoru suspendat pe durata verificărilor DNA

  Conducerea Spitalului municipal „Anton Cincu” a luat decizia  suspendării contractului de muncă, pe perioadă nedeterminată,  a doctorului Dragoș Teodoru. Medicul va fi suspendat pe timpul anchetei DNA, fiind cercetat  într-un dosar de fraudă.....


Puteti citi articolul original si complet la adresa de mai jos :

Multumim pe acesta cale siteului TECUCEANUL.ro


6 comentarii:

  1. Da` de cand macelaria pe care o practica Teodoru si oamenii trimisi la cimitir, se cheama “act medical” si de ce ar trebui sa-l respectam pentru asta? Macelarii muncesc la abator, nu la spital.
    In alta ordine de idei, vad ca-l compari pe Teodoru cu Cioaca. Daca Teodoru ar fi facut ce-a facut Cioaca, mata nu mai vorbeai si nu mai scriai la ora asta pe blog. Vad ca esti bine, sanatoasa si foarte vocala. El a “transat” doar niste pacienti. Stai linistita, Cioca e condamnat la 22 de ani de puscarie, in schimb iubitul tau Dragos mai are o sansa sa vina acasa inainte de varsta de pensie…
    Vorbind serios, dupa lege, treaba sta asa: CAND UNITATEA A FACUT PLANGERE PENALA IMPOTRIVA UNUI SALARIAT, ACESTUIA I SE SUSPENDA CONTRACTUL DE MUNCA PANA LA SOLUTIONAREA DOSARULUI (SAU DOSARELOR) PENALE. Indiferent “cine” sau “ce” este salariatul cu pricina. Poate fi asistent, portar, contabil sau doctor. Daca unitatea a facut plangere impotriva lui, pentru fapte penale, este suspendat. Pentru ca LEGEA E ACEEASI PENTRU TOTI – lucru pe care Teodoru nu poate sa-l conceapa, nu???.
    In dosarele alea multe de le are, scrie ca spitalul se judeca cu Teodoru. Atunci, pe cine ai fi vrut sa dam afara pentru faptele lui? Pe Ionescu din poarta sau pe Popescu de la uzina? Sau sa-l taiem pe Teodoru in doua, jumatate il dam afara, jumatate il pastram…
    Cat priveste chestia cu “injectatul oamenilor”, stim ca Teodoru si consoarta lui sunt specialisti in materie de “injectat” sau de “tras pe nas”, ba mai mult, dupa cum se aude, in venele lor intra si altceva in afara de medicamente.
    Deci, putem considera ca Teodoru si-a vazut visul cu ochii: cum mereu i-a placut sa “zboare”, sa “pluteasca”, iata ca a ajuns sa zboare la propriu din spital si nici n-a avut nevoie “sa fie high” pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum, cand se vorbeste atat de mult de schimbarea codului penal, cred ca ar fi util sa le facem cunoscute "unora" din spital, cateva fragmente din „cartea” aceea. Nu de alta, dar cand traiesti prea mult in preajma infractorilor, incepi sa semeni cu ei, adica sa nu mai distingi ce este legal de ce-i ilegal si nu mai observi cand treci granita care-l separa pe omul corect de borfasul infractor.
    Deci, oameni buni, noul cod penal zice cam asa:

    „Art. 199 Avortul
    (1) Întreruperea cursului sarcinii săvârşită în vreuna dintre următoarele împrejurări:
    a) în afara instituţiilor medicale sau a cabinetelor medicale autorizate în acest scop;
    ……………………………………………………………………………………
    c) dacă vârsta sarcinii a depăşit paisprezece săptămâni,

    se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.
    ……………………………………………………………………………………
    (4) Când faptele au fost săvârşite de un medic, pe lângă pedeapsa închisorii, se va aplica şi interzicerea exercitării profesiei de medic.”

    Daca, de exemplu, iei pacienta de manuta si pleci cu ea din maternitate in chirurgie, ca sa nu te vada seful ce faci, asta nu prea pare in regula, intai pentru ca sala de operatii din chirurgie nu a fost facuta pentru avorturi si apoi, cand faci o treaba cinstita nu ai de ce sa fugi din proria sectie.
    Sau, cand iti vine o pacienta tocmai din Ungaria, asta iarasi nu miroase a bine, ca doar n-a ajuns faima maternitatii Tecuci sa treaca granitele tarii. Decat daca, cineva de la Tecuci are indrazneala si inconstienta sa faca ceva ce toti ginecologii zdraveni la cap refuza sa faca.
    Dar stiti ce mi se pare curata nesimtire? Cand ai constiinta incarcata de tot felul de treburi urat mirositoare, treburi care n-ar suporta o cercetare mai amanuntita, sa iesi tot tu in fata sa urli ca nu-ti convine una sau alta, sa reclami si sa acuzi pe altii, sa pui pacientii sau asistentele sa reclame fara motiv, sa chemi televiziunile si sa te dai victima, pe principiul ca „cine tipa mai tare, ala are dreptate”… asta inseamna cam prea mult golanie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, se spune ca la Tecuci sunt unii care se ocupa cu asemenea treburi, pentru un pret bun bineinteles; intre 500 si 1.000 euro cica. Din cate se aude nu-i un fapt izolat, e o practica indelungata, care rotunjeste veniturile anumitor doctori. Si o fapta penala, in acelasi timp.
    Un doctor care face avorturi ilegale este un infractor la fel de rau ca si cel care incheie contracte capusa si baga mana in banul public si merita sa ajunga pe mana parchetului pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca sunt niste medici buni, buni profesionisti, care au adus pe lume multi copii si carora trebuie sa le multumim pentru activitatea lor, pentru devotamentul cu care au lucrat zi de zi

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ce sa le multumim? Pentru devotamentul cu care iau ciubuc zi de zi! Ce, credeti ca madam Smochina face vreo cezariana fara sa fi fost platita gros dinainte? Nu-i dai banul, nici nu se uita la o femeie. Poti sa crapi acolo. Si mai asteapta multumiri si temenele pentru faptul ca si-a umplut ea teschereaua! Doar nu suntem idioti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce se-ntampla, cucoana, ti-au murit laudatorii, de-ai inceput sa-ti admiri singura devotamentul? Pai, din devotamentul asta grozav pentru mamici si bebelusi, vad ca ti-a iesit destula avere, cat sa poti intretine un ditamai pestele, impotent si costisitor!

    RăspundețiȘtergere