A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 28 aprilie 2014

Bataie de joc la cote maxime sau…ce?!

Citez  Anonim28 aprilie 2014, 15:42 care spunea :

De ani si ani de zile, Sindicatul Sanitas aduna contributia de la niste multi salariati. Luna de luna si an de an, majoritatea salariatilor platesc sume destul de mari, pentru ce….??? Mai bine spus, pentru cine?
Teoretic, sindicatele sunt organizatii profesionale, constituite in scopul ajutorarii salariatilor. As fi curios, ce s-a facut in ultimii ani cu sumele adunate de la oameni si cati angajati a ajutat sindicatul. Ia sa ne gandim, cati oameni bolnavi s-au dus la statiune, de exemplu, cu bilet de la sindicat, cate mame au primit la nastere vreun ajutor din partea sindicatului, cati angajati unici intretinatori de familie au avut parte de sprijinul sindicatului ca sa-si tina un copil la facultate, cate ajutoare de boala sau de deces a dat sindicatul… ? Sa va spun eu. Nici unul!
In schimb, sunt doi insi care au beneficiat si beneficiaza din plin de ajutorul sindicatului. Cine??? Teodoru si Barbalata. Da, oameni buni, ex-managerul penal si valetul lui escroc. Cele doua capuse inbuibate, lipitorile care sugeau din punga spitalului se ingrasau si se rotunjeau! Cei doi sunt aparati la procesele cu spitalul, de un avocat platit din banii sindicatului. N-au banii saracii! Iata, dintre toti salariatii, cine are parte de ajutorul si compatimirea lui Viorel Popa, liderul de sindicat cel sarac si cinstit! 
Acum, stam si noi si ne intrebam: care o fi rolul sindicatului: sa ajute salariatii in nevoie, saracii, bolnavii sau sa sustina material si juridic pe hotii care au ruinat spitalul? Poate Teodoru si Barbalata nu-si permit un avocat, poate nu au furat destul si nu au cu ce sa-l platesca! 
Si la toate astea, mai adaugati faptul ca nevasta lui Barbalata, ea insasi avocat, nu s-a simtit in stare sa-si apere hotul! Avocata pe care, acum vreo doi ani, spitalul o platea cu bani grei ca sa faca nimic! Sa nu ai curajul sa-ti aperi sotul in fata instantei, atunci cand e la ananghie! Asta spune multe despre increderea pe care o are cucoana in cunostintele ei si despre increderea pe care o are sotul in priceperea nevestei!
As sugera un audit, care sa ia serios la puricat felul cum s-au folosit in ultimii ani fondurile sindicatului, pe ce s-au cheltuit banii pe care fiecare din noi ii platim luna de luna. Cui a dat socoteala vreodata Viorel, de felul in care cheltuieste banii sindicalistilor? Cui a cerut el aprobare inainte de-a da bani pe avocati pentru cei doi penali, Teodoru si Barbalata? Dupa cate se vede, acesti bani au capatat o destinatie foarte dubioasa… poate o sa aflam maine poimaine, ca tot sindicatul sponsoriza si deplasari la schi in Austria…
P.S. Chiar ar fi interesant sa aflam, pe ce se cheltuiau banii sindicatului, macar pe ultimii 10 ani, ca sigur nu se duceau pe-o bomboana si o garoafa, la 8 martie, cu care scoteau ochii la fraieri!

25 de comentarii:

  1. Mare adevar a spus cel care a scris articolul de sus....Domnule director Negru, va rugam respectos, schimbati-l domle' din funtia de asistent sef pe domnul Viorel Popa. Poate fi lider de sindicat sin fara acesta functie. Si asa in sindicat apara numai pe cine doreste dumnealui

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesaj catre doctori din spitalul Tecuci :
    Managerul Spitalului de Arşi din Capitală, Vitalie Stan, şi alţi doi medici de la aceeaşi unitatea sanitară au fost arestaţi preventiv în dosarul operaţiilor estetice, potrivit unei decizii luate duminică de Tribunalul Capitalei. Alături de director, au fost arestaţi șeful Secției de chirurgie plastică, Nicolae Antohi, şi medicul Elena Cristina Isac...
    Aloooo ati vazut? Daca va da omul multumiti-va cu cat va da, nu mai cereti bani pentru sanatate, bani pentru viata.. Nu va este rusine sa vindeti viata!!!?????
    HUUUOOOOO
    Ai auzit Teodorule, chiar daca nu mai esti ?
    Sa va fie rusine sa vindeti viata. O sa se intoarca roata. Tineti minte !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa o perioada in care se parea ca justitia l-a uitat pe Teodoru, iata ca doamna cea legata la ochi, si-a facut timp, sa-i dea intalnire nebunaticului Teo, care s-a jucat de-a coruptia.
    Care mai aveti sentimente duioase fata de infractorul Teo, cine arde sa-l mai vada si sa-i pupe mana, fiti pe faza: il puteti vedea de azi intr-o luna, pe 28 mai, la Tribunalul Galati, ora 8:30. N-o sa lipseasca, n-o sa intarzie, puteti avea incredere. Fanii, sustinatorii, domnitele inlacrimate, (la care le mai punea el burta pe crestet), puteti veni in sala sa-l sustineti.
    Cum este o stire de ultima ora, sunt sigur ca citatia nu a avut timp sa ajunga la Teo in poarta, asa incat, “mult-stimatul" si "mult-iubitul" nostru inculpat, te anuntam pe aceasta cale, ca ai mai facut un pas pe drumul care duce in spatele fileului. Ce sa-i faci Teodorule, asa-i in tenis!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa o perioada in care se parea ca justitia l-a uitat pe Teodoru, iata ca doamna cea legata la ochi, si-a facut timp, sa-i dea intalnire nebunaticului Teo, care s-a jucat de-a coruptia.
    Care mai aveti sentimente duioase fata de infractorul Teo, cine arde sa-l mai vada si sa-i pupe mana, fiti pe faza: il puteti vedea de azi intr-o luna, pe 28 mai, la Tribunalul Galati, ora 8:30. N-o sa lipseasca, n-o sa intarzie, puteti avea incredere. Fanii, sustinatorii, domnitele inlacrimate, (la care le mai punea el burta pe crestet), puteti veni in sala sa-l sustineti.
    Cum este o stire de ultima ora, sunt sigur ca citatia nu a avut timp sa ajunga la Teo in poarta, asa incat, “mult-stimatul si mult-iubitul nostru inculpat, te anuntam pe aceasta cale, ca ai mai facut un pas pe drumul care duce in spatele fileului. Ce sa-i faci Teodorule, asa-i in tenis!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fantasmele lui Jeni, zisa si "Moartea Pasiunii"

    Inca un “sarman nedreptatit” care a dat in judecata spitalul! Ia ghiciti cine! Jeni Iftimie, fratilor! Daca nu stiti cine e, cautati pe net inregistrarea de la asa-zisul “protest spontan”, din noiembrie anul trecut. O puteti vedea acolo, alaturi de tovarasa Camelia, o asistenta cu gura mare, un monument de nesimtire si tupeu, care latra ca o catea intaratata.
    Individa asta, o catastrofa in meseria ei, avea ambitia sa ajunga asistenta sefa, desi e incompetenta, chiulangioaica si lipsita de disciplina. Dar partea frumoasa aici incepe: cand s-a vazut cercetata pentru abateri disciplinare si sanctionata, s-a gandit sa-si acuze seful de sectie ca ar hartui-o sexual.
    Daca nu ati retinut cum arata cucoana, mai uitati-va o data pe inregistrare. Mutra asta de mama Dolores, viseaza ca este hartuita sexual. Hai sa fim seriosi, mai femeie! Esti “moartea pasiunii”!!! Cred ca dr. Asaad nu s-ar uita la tine nici daca ati fi voi doi, singuri, pe-o insula pustie. Decat sa te vada pe tine in fata ochilor, cred ca ar prefera un moment de “satisfatie solitara”.
    Imaginati-va, un doctor in puterea varstei, cu o sotie frumoasa acasa, sef intr-o sectie plina de asistente tinere si dragute, sa ajunga sa poftesca la un “bulgare de seu”! N-am auzit niciodata ca dr. Asaad ar avea asemenea “pofte nefiresti”. Mai curand cred ca asistenta Iftimie o fi fost afectata de-o seceta prelungita, de-a ajuns sa aiba fantasme cu seful ei, fugarind-o pe holurile maternitatii!

    RăspundețiȘtergere
  6. De ceva vreme, Viorel Popa are o suferinta. Sau o nostalgie, daca vreti, un regret. Ce bine era inainte si ce nasol e acum! Pai atunci, haideti, sa vedem, care-i buba? Ce-l doare? Ce-i lipseste?
    In primul rand, Viorel nu poate sta cu limba goala. De cand se stie, el trebuie musai sa aiba un cur pe limba si la o adica, limba lui e destul de lata, de pot aluneca lejer pe ea si cate doua, trei dosuri deodata. Acum, de cand cu noua conducere, nu mai are nici o bucurie, nici o satisfactie. De incercat, a incercat el, nu-i vorba, dar cand a dat sa se apropie, sa-si faca meseria, ce sa vezi, a gasit fundurile reci!
    De cand a fost dat afara Teodoru, Viorel a intrat in sevraj, i s-a urcat tiroida la cap de suparare ca nu mai are pe cine sa lustruiasca cu limba, nu mai are cine sa-l injure si cine sa-l ia la suturi in cur de dimineata.
    In al doilea rand, ca asistent sef in chirurgie, Viorel mai avea, saracu`, si alte bucurii, de care sefii actuali l-au vaduvit incet-incet…
    Pe vremea lui Teo, isi facea smecheriile nestingherit: Cand se dadeau tichete de masa, percepea taxa de protectie: 3 bonuri infirmierele, 5 bonuri asistentele. Nu plateai, aveai probleme.
    Tinea la el parafa vreunui doctor si, la o adica, nu se jena s-o si foloseasca: dadea concedii medicale, dadea scutiri de sport la copiii de scoala, rezolva fisele pentru examenul auto, lua ciubuc pentru biletele la tratament distribuite prin sindicat, facea golanii cu fondurile sindicatului si cate si mai cate.
    Ca sa nu mai vorbim de activitatea medicala: cum dispareau materialele sanitare, care ajungeau apoi in farmacii, cum incarca foile de observatie si-si tragea medicamentele, cum isi umplea buzunarele pe motiv ca era in comisia de examinare a asistentilor… Nu mai continui, ca imbatranim si tot nu le terminam.
    Si nu in ultimul rand, era bine cu Teodoru, pentru ca batranul smenar se simtea ocrotit. De cate ori ii descoperea careva ticalosiile si se lua de el, Teodoru baga mizeria sub pres, ba ii mai si spunea respectivului: “ Nu va luati, bai, de prietenul meu!”
    Cum sa nu-l regrete el pe Teo-Bulau? Cui ii mai plaseaza pacienti, cui ii mai face el pretul, cine ii mai apreciaza tehnica aranjamentelor, a cotcariilor, a trasului sforilor, a turnatoriei si a fitilelor? La ce bun sa mai fii un escroc veteran, daca nu mai ai un parnaias ticalos pe care sa-l slujesti???

    RăspundețiȘtergere
  7. Si va mai intrebati de ce-i plateste Viorel avocatul lui Teodoru din banii sindicatului?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe vremuri, daca Teodoru se lega de cineva, Viorel Popa, ca lider de sindicat, era mut ca pestele. Cu nasul in jos, pozitia mutului, nici prin gand nu-i trecea sa apere pe cineva, oricine ar fi fost. Atunci am crezut ca de frica sa nu si-l puna in cap pe Teodoru, care era stiut ca foarte razbunator si al dracului.
    Acum, in schimb, Viorel a prins limba! Dintr-o data, si-a dat seama ca e lider de sindicat, are de spus lucruri, are de aparat diversi escroci, hoti sau alte nulitati, pe care, ce sa vezi, ii mai si invata cum sa procedeze pe la cercetarile disciplinare, ce sa spuna, ce sa nu spuna, etc. Nu ca acelora le-ar folosi la ceva; Ii invata la nivelul jalnic, la care il duce mintea pe el, bineinteles…
    Dar ce e de remarcat in toata povestea asta, e ca Viorel are nasul si tupeul sa se manifeste ca fiind in opozitie cu actuala conducere. Pe scurt, orice gunoi este luat la puricat si dat afara, e imediat luat in brate si mangaiat pe crestet de fratele Viorel!
    Intrebare: daca acum cativa ani ii era asa frica sa nu-l supere pe Teodoru, cum de astazi nu-i este frica ??? Cum de nu se teme pentru ciolanele lui batrane? Doar are destui scheleti in dulap, plus ca este la o varsta cand ar trebui sa se pensioneze si nici nu are contract pe viata ca asistent sef!
    Concluzia e, ca pe timpuri, se manifesta asa de slugoi si lingau, nu de frica lui Teodoru, ci pentru ca era in cardasie cu el. Cum am mai zis, lui personal, ii era bine cu Teodoru, asa ca avea toate motivele sa lase ciocu` mic. Acum, fiind el insusi luat in vizor, pentru multele ticalosii savarsite, se simte solidar cu celelalte gunoaie de pe vremea lui Teodoru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va spun eu de ce Viorel Popa "a prins limba" acum dupa plecarea lui Teodoru.
      Din 3 motive :
      1. Viorel Popa lui Dragos Teodoru nu-i sufla in primul rand din cauza caracterului ex managerului, caruia daca i se spunea un cuvintel cu care domnia sa nu era de acord era vai si amar de fundul tau...te injura de tot neamul, apoi ranchiunos cum era,ramaneai dujmanul lui pe veci....si nu mai aveai viala linistita in spital...Domnul Negru este un tip manierat care nu injura, si atunci Viorel a prins glas;
      2.Cu Dragos Teodoru manager, lui Viorel Popa ii iesea malai la greu, mai ales ca tot spitalul stie unde era parafa lui Teodoru.
      3. si nu in ultimul rand mai trebuie sa si muncesti in spital...iar acest lucru ii nemultumeste pe multi...
      Fara spaga si sa muncesti.....asta e prea mult pentru multi , foarte multi din vechea garda...

      Ștergere
  9. Vad ca nimeni nu se mai intereseaza de vietisoara amicului Barbalata. Ei, daca va e dor de el, aflati ca si-a gasit in fine o slujba pe masura pregatirii lui. Zilele trecute l-am intalnit la un “service” in zona industriala. O face pe mecanicul auto, adica face ce stie el mai bine: schiba roti, schimba uleiul, baterii etc.
    Ei, unde sunt vremurile cand era directorul adjunct al spitalului, cand o facea pe nebunul la noi toti, dadea ordine in dreapta si-n stanga, era pe felie si-al dracului nevoie mare!
    Se zice ca, uneori, poti sa pacalesti soarta multa vreme, dar pana la urma, viata te aduce acolo unde trebuia sa fii de la inceput!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iauzi! Chiar asa? Acolo ai ajuns, Florine tata? Cum zic astia, ti-a dat viata un sut in cur, si te-a pus la locul tau. Bravo! E drept ca prea ti se urcase democratia la cap!

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai la un service si-a putut gasi hotul asta de lucru! Normal. Asta stie el sa faca. Sa schimbe numerele si sa schimbe seria de la motor. Meserie, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da` cand mai iese fosila asta de Viorel la pensie, fratilor? Ca de 30 de ani bantuie prin chirurgie. Hai sa-i facem o piramida, sa-l ingropam la locul de munca. Parca-i Tutankamon! Cand il vad dimineata la munca, arata asa de bine, mai sa crezi ca-i viu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma duc si eu pe-acolo sa-mi schimb uleiul, numai asa, ca sa-i dau lu Barbalata un stuchit intre ochi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da cum mai traieste doamna secretara fara Barbalata? Cu cine isi mai bea cafeaua? Nu se duce pe la el sa-i mai povesteasca care-i treaba cu corespondenta? De cand nu mai sunt Teodoru si Barbalata, cred ca s-au adunat rapoartele teanc pe masa ei si n-are cui le prezenta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar nu inteleg cum directorul Negru nu a schimbat-o de secretara lui Teodoru, mai ales ca este o persoana caruia ii place barfa si nu stie sa-si tina gura asa cum o face o secretara in adevaratul sens al cuvantului. Sunt convinsa ca se scurg informatii importante pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pot sa va spun ca escrocul Barbalata a pierdut procesul cu spitalul. Are sanse mari sa-i intepeneasca ciolanele la service-ul unde munceste in prezent si sa iasa la pensie ca mecanic auto.
    Cam umilitor, daca ne gandim ce-a fost si ce-a ajuns!
    Acum vreo 3-4 ani Barbalata umbla prin oras si spunea in lung si-n lat, ca el e directorul spitalului. Si se si comporta ca atare: dimineata iesea cu carnetelul la poarta si nota cine a intarziat, facea mizerii salariatilor, bantuia tot spitalul si dadea ordine, de la farmacie pana la uzina, o facea pe nebunul, striga la oameni, ii porcaia, ii injura si-i ameninta, gen Teodoru. Cand trecea pe langa portar, ii striga, asa, in treacat, sa-i spele masina. Cand ajungea pe la spalatorie, se interesa daca au rezolvat covoarele pe care le adusese la curatat. La pranz, veneau bucataresele cu spinarea indoita si-i aduceau masa: varza cu slanina, copanul cu cartofi prajiti sau omleta cu sunca, dupa preferinte. Berea, o servea singur din frigider. Dupa ora 3, cand functionarii plecau, isi facea siesta impreuna cu Teodoru, in biroul de manager: scoteau sticla de whisky pe masa fara grija, scoteau si banutii si-i numarau, sa faca bilantul zilei! Daca fusese o zi profitabila, se uitau in jur si dupa o asistenta amatoare sa se joace cu ei ce-a calutii!
    Ia sa vedem de ce are parte acum? Hamaleala cat incape la ordinele sefului, murdar pana intre ochi de ulei de motoare, un sandvis mancat la repezeala pe coada masinii, cu mainile murdare si in miros de benzina, o cafea salcie de la automatul din colt…iar de vazut, il vede pe colegul nadusit, cum isi schimba tricoul rapanos si patat, cand el era invatat sa vada nurii apetisanti ai asistentelor.
    Cred ca lui Barbalata i se aplica de minune principiul „Ce-ai avut si ce-ai pierdut”! Cand te gandesti, e mare diferenta intre tavaleala pe sub masini, noroi si vaselina si tavaleala cu nasul in lenjerii de matase si parfumuri frantuzesti…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As completa eu cum vedea Barbalata pe la noi pe la birou si daca aveam un covrig pe birou il lua si il manca fara sa ceara voie. I se cuvenea. Asta este educatia pe care o are. Daca aveam o Coca Cola pe masa se servea singur fara sa ceara voie.
      Intr-o zi, imi amintesc a intrat in birou, a gasit o sticla cu apa distilata la o colega si a baut fara sa ceara voie, crezand ca este apa minerala..
      Mentionez ca nu s-a lecuit si a continuat cu obiceiurile....
      In alta zi sa asezat la poarta la ora 7:00 sa vada chipurile daca personalul respecta programul. La el nu era valabil programul. Nu venea la 7 si pleca din timpul serviciului foarte des. Bineinteles ca nu verifica prigramul decat la cei pe care ii urmarea el. Cei care intarziuau cum ar fi asistentii sefi sau unii dintre medici, nu le spunea nimic.
      Apoi in alta zi a facut cu prietenul Teodoru o comisie care sa verifice personalul care se afla in concediu medical daca se afla la domiciliul anuntat la resurse umane. Comisia era formata din partea spitalului din dl Saulea de la policlinica si dl Adam de la spital. Daca Teodoru si Barbalata erau in concediu medical sau cei agreati de ei bineintelel ca nu se faceau contoale. Legea era numai pentru oamenii care munceau.
      Asta nu le convine acum celor care erau sub aripa lor, ca acum trebui sa respecte legea, si programul.
      E greu domnilor???

      Ștergere
  17. Stim cu totii de dosarul penal al lui Teodoru, cel care se judeca la Tribunalul Galati, la 28 mai – dosarul nr. 5321/324/2013.
    Iata insa, ca dosar lui a facut un pui, aflat in prezent tot la Tribunalul Galati, cu aproape acelasi numar: 5321/324/2013/1a. Ce sa fie? Pai, hai sa vedem ce informatii ne poate da tribunalul despre respectivul dosar si cam despre ce este vorba.
    Nr. unic : 5321/324/2013/a1
    Data inregistrarii 12.05.2014
    Data ultimei modificari: 13.05.2014
    Sectie: Sectie Penala
    Materie: Penal
    Obiect: verificare măsura preventivă propusă de DNA/DIICOT (art.207 NCPP)
    Stadiu procesual: Fond
    TEODORU DRAGOŞ Inculpat

    Căi atac
    Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
    12/05/2014 TEODORU DRAGOŞ, Contestaţie(NCPP)





    Nu trebuie sa fii geniu, ca sa intelegi despre ce-i vorba in propozitie. Procurorii DNA sau DIICOT au cerut judecatorului sa se ia o masura preventiva impotriva inculpatului Teodoru Dragos. Ceea ce judecatorul a aprobat, din moment ce Teodoru a facut contestatie.
    Mai trebuie sa aflam doar care este masura preventiva propusa. Iata ce zice codul:
    Masurile preventive sunt:
    a) retinerea;
    b) controlul judiciar;
    c) controlul judiciar pe cautiune;
    d) arestul la domiciliu;
    e) arestarea preventiva.

    Dupa cum vedeti nu-s decat vreo 5 variante si toate sunt masuri privative de libertate.
    Am impresia ca, atunci cand vorbeam de Teodoru si il numeam in bascalie Teo-Bulau sau Teo-Parnaie, nici nu banuiam ce aproape eram de adevar.
    P.S. Multa bafta lui Teo-Racoare la proces iar cei care il asteptati sa se intoarca la spital, inarmati-va cu rabdare, pentru ca, dupa cum se vede, chestia asta n-o sa se intample in urmatorii cativa ani!

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate va amintiti de asa-zisul protest spontan din curtea spitalului, din noiembrie anul trecut. Atunci cand se intarziase cu plata salariilor.
    Dupa cum a iesit la iveala de curand, mobilul protestului erau intr-adevar banii. Dar nu banii de salarii, (aia care li se cuveneau), ci banutii pe care ii platise madam Smochinica la fiecare asistenta, care iesise in curte alaturi de ea.
    In mintea ei putina si incetosata de alcool, Camelia credea ca, daca plateste ea vreo cativa ametiti, care sa vina sa urle din toti rarunchii la poarta spitalului, primaria o sa se sperie si-o sa se grabeasca sa-l puna director pe pestisorul ei Teodoru.
    Cum s-ar zice, pe Teodoru il pandeste puscaria iar el moare alergand dupa functie. In loc sa viseze noaptea mandatul de arestare si zornaitul catuselor, asa cum viseaza porcul cutitul in noaptea de Ignat, Dragoselul viseaza la functii, sapa pe altii si pune la cale “proteste spontane”.
    Si, ca o culme a magariei, Teodoru si Smochina lui, vazand ca s-a ales praful si pulberea de “miscarea lor de protest”, au inceput sa ceara inapoi banii dati, sub pretextul ca, vezi Doamne, sumele alea reprezentau un imprumut.
    Cine stie, daca in viitor, imaginatia lui Teo-Parnaie n-o sa se dezlantuie si mai tare, in urma “tratamentelor” pe care si le baga in vena. Sper sa nu ajunga sa “imprumute” diversi interlopi, ca sa sparga cauciucurile sau geamurile dusmanilor, asa precum se lauda mai deunazi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pai, care o fi masura aia preventiva, care s-a luat impotriva lui Teodoru?
    Intrebare de 100 de puncte: l-a mai vazut cineva pe Teodoru in ultima vreme? Sau poate trebuia sa formulez altfel: cand l-ati vazut ultima oara pe Teodoru in libertate?
    Sau: De ce e atat de daramata in ultima vreme Smochinica?

    RăspundețiȘtergere
  20. Vad ca toate televiziunile vuiesc despre operatia gresita facuta de Camelia Secara. Pacat. Imi amintesc ca in urma cu mai multi ani era o doctorita buna, care isi vedea de treaba. Dar s-a incurcat cu lepadatura asta de Teodoru, un alcoolic ordinar si dezechilibrat, care i-a dat viata peste cap si a schimbat-o foarte mult in rau. A determinat-o sa se bage in scandaluri ca sa-i apere hotiile si abuzurile, si in general a tarat-o intr-o mocirla mizerabila din care nu stiu cand o sa mai iasa si daca o sa mai iasa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu ma intreb altceva: care femeie zdravana la cap, o sa se mai dea pe mana doctoritei Secara pentru un avort sau o operatie? Asa, ca parere, credeti ca era treaza si cu capu` limpede cand a taiat vezica pacientei?

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu auzisem de mult timp, ca madam Secara sta cu sticla de whisky la piciorul scaunului. Vai de capul pacientelor!

    RăspundețiȘtergere
  23. Smochina lui Teodoru a ajuns celebra peste noapte, ca “Madam Ciomu”. De, ce sa-i faci, o fi greu sa operezi… Greu sa nu bei, greu sa nu tragi pe ...n...(AICI TEXT CENZURAT), sa nu-ti bagi in ...v...(AICI TEXT CENZURAT). In general, e greu a dracului sa stai treaz si lucid o zi intreaga!
    Mult mai usor e sa organizezi miscari de protest, s-o faci de liderul de sindicat, sa-i sponsorizezi pe protestatari si sa iesi in fata spitalului sa te dai cu curul de pamant!
    Parca ieri, alaltaieri, cand au venit televiziunile, Madam Ciomu nu mai era cu gura asa mare, nu mai iesea in fata camerelor, nu mai striga ca vrea libertate, nu mai dadea din maini. De fapt, nu mai era deloc. Se ascunsese intr-o gaura de sobolan, sa n-o gasesca reporterii, iar sonorul i se taiase de tot.
    Daca s-a lasat de “proteste spontane”, in schimb d-na. Ciomu nu s-a lasat de luat spaga. Dupa cum ati vazut n-a ezitat sa insface 150 euro ca sa-si nenoroceasca pacienta. Parca o si vad, alergand cu banii in mana, dupa familia femeii, sa-i dea inapoi, dupa ce, nu numai ca n-a facut-o bine, dar a mai si ciopartit-o de-a adus-o intr-o stare critica.
    Stati linistiti, oameni buni, ca madam Ciomu, dupa ce va omoara, va da banii inapoi! E un gand foarte linistitor, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere