A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 19 mai 2014

Medici din Tecuci, acuzaţi că i-au secţionat vezica şi ureterele unei femei cu fibrom uterin

Soţul unei femei de 42 de ani din judeţul Galaţi operate de fibrom uterin, la sfârşitul lui aprilie, la spitalul din Tecuci acuză medicii că în timpul intervenţiei i-au secţionat acesteia şi vezica, şi ureterele, astfel că pacienta a necesitat alte intervenţii, starea ei fiind gravă.



Bărbatul, din localitatea gălăţeană Barcea, a depus plângeri atât la conducerea Spitalului "Anton Cincu" din Tecuci, cât şi la Comisia de malpraxis din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Soţia mea a fost operată de fibrom uterin în 28 aprilie. După operaţie, medicul Camelia Secară, care a operat-o, a spus că operaţia a ieşit bine, dar că este o problemă, deoarece urina nu mai iese normal. Au spus că o să îi facă spălături, dar abia mai târziu au spus că trebuie să o bage în cea de-a doua operaţie. Apoi a fost adusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Aici am aflat ce s-a întâmplat", a declarat Sorin Manea, soţul Margaretei Manea, femeia operată la Tecuci.

El a povestit că, de fapt, în timpul operaţiei pentru fibromul uterin, soţiei sale i-au fost secţionate vezica şi ureterele.

Bărbatul a mai spus că după ce a fost operată de două ori la spitalul din Tecuci, pacienta a fost transferată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a fost operată a treia oară. Ulterior, femeia a fost adusă la Bucureşti, la Spitalul Militar, unde există soluţii medicale pentru recuperarea sa.

"Abia după această operaţie (n.r. - operaţia de la Spitalul de Urgenţă Galaţi) am aflat că soţia mea avea vezica şi ureterele tăiate. Medicul care a operat-o aici mi-a spus că i s-a făcut implant de uretere şi că i-a fost cusută vezica, dar că era doar o soluţie provizorie, motiv pentru care în 6 mai am plecat cu soţia mea la Bucureşti", a mai spus bărbatul.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Galaţi, Lucica Grigorică, a declarat că medicii unităţii sanitare au încercat să rezolve "parţial" problema femeii, "în limita de dotare a spitalului".

"În acest caz, pacienta a fost preluată de către medicul de gardă de la Urologie şi s-a intervenit chirurgical de urgenţă. Vorbim însă despre o rezolvare parţială, în limita de dotare a spitalului nostru", a declarat medicul Lucica Grigorică.

Ea a precizat că a fost nevoie ca pacienta să fie transferată la un spital din Bucureşti, pentru rezolvarea completă a complicaţiilor apărute.

În urma plângerii depuse de familia Margaretei Manea, conducerea spitalului din Tecuci a declanşat o anchetă internă, a declarat Teodor Negru, managerul unităţii medicale.

"S-a înregistrat o plângere în care pacienta acuză că suita de intervenţii chirurgicale se datorează incompetenţei medicului de la Tecuci. Comisia se va întruni, va fi numit un expert, va fi întocmit un raport, iar în termen de 90 de zile Comisia de malpraxis va putea trage concluzii", a afirmat Valentin Boldea, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi.

Familia spune că se va adresa şi organelor juridice pentru demararea unei anchete penale şi va sesiza şi Colegiul Medicilor.

sursa MEDIAFAX.ro
articolul original il puteti gasi la link-ul de mai jos: