A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 22 iunie 2015

După 101 ani de existență Spitalul „Anton Cincu” va fi acreditat

În cursul săptămânii 15-19 iunie a avut loc  evaluarea în vederea acreditării Spitalului municipal, aceasta încheindu-se cu succes, fiind îndeplinite condițiile în proporție de 90%.

Deficiențele care au apărut sunt legate de infrastructură pentru că este un spital pavilionar, deoarece Ambulatoriul de specialitate (Policlinica) și secția Pediatrie sunt în afara Spitalului, la acesta adăugându-se și lipsa Centrului de primiri-urgențe.

„Condițiile spitalicești cât și corpul medical au făcut față cu succes tuturor problemelor solicitate de Comisia de evaluare iar rezulatul final va fi cam peste cinci săptămâni, în jurul datei de 1 august” informează directorul Teodor Negru.

Practic, evaluarea finală va fi făcută în cadrul ședinței CONAS, după ce, în prealabil, vor fi preluate toate datele culese din teren.

„Pentru laboratorul de analize medicale se așteaptă certificatul de acreditare, care va fi supus în ședința de consiliu al RENAR de la finele lunii iunie a.c. Odată obținut certificatul RENAR, Spitalul Anton Cincu va putea face analize gratuite pentru pacienții care vin cu trimitere de la medicul de familie până la valoarea contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate” a continuat managerul Negru.


Este pentru prima oară când spitalul tecucean este acreditat în cei 101 ani de existență. Acest fapt este posibil datorită colectivului de medici și personal medical cu o bună pregătire în domeniu.

sursa : tecuceanul.ro

Un comentariu:

  1. Teodoru, penalul spitalul, cel cu mutra buhaita, nasul rosu si ochii aposi de bautura, este in asteptarea verdictului in unul din dosare penale pe care le are, din motiv de coruptie si laba-lunga.
    Noi stim ca Teo-Racoare e mare amator de plimbari si vacante. Asa ca, ii propunem ca, in asteptarea condamnarii sa faca un sejur prin tara, sa viziteze cateva locuri exotice, nu de alta, dar il asteapta o vacanta prelungita, all-inclusive, pe banii statului si vrem sa-si aleaga omul din timp hotelul.
    Ar putea, de exemplu, sa treaca intai pe la Aiud, ca-i in Ardeal, lume mai educata, pentru un baiat cult si delicat ca el. Sau poate prefera in Cluj, la Gherla, ca acolo e lumea mai pedelista! Sau, mai stii, poate vrea in capitala, ca-i prieste aerul Bucurestiului. Are de ales: ori la Jilava, ori la Rahova! Vedeti? Destinatii de vacanta pentru toate gusturile! Si daca nu vrea si nu vrea, poate sa se duca intr-un cadru mai rustic, la Ocnele Mari, unde ii ofera gratis plimbari cu duba la fiecare termen, intr-un peisaj mirific. Si in fine, ii mai putem oferi o excursie pe litoral, la Poarta Alba, aer sarat, face bine la sanatate, pescarusi, briza marii.
    Vedeti ca oferta e variata si foarte greu de ales dar si mai greu de refuzat… Oricum Teo nu are decat sa-si faca bagajul, sa-si ia pijamaluta, peria si pasta de dinti, drum bun si distractie placuta la dus!
    P.S. Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Rahova cu peronul pe ambele parti. Teodorule fii atent, ca tu cobori la prima!

    RăspundețiȘtergere