A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 25 iulie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Scrisoare deschisa adresata domnului primar 
Eduard Finchelstain




         Domnule primar, va scriem cu convingerea ca acesta reclamatie nu va aparea, nu-i veti permite dv. sa apara, asa cum n-ati permis sa apara atatea petitii anterioare care va patau imaginea. Dar o facem totusi, cu satisfacytia ca, inainte de-a o face sa dispara, dv. o veti citi. 
      Astazi s-a consumat inca una din ispravile odioase ale doctorului Teodoru, un lucru care nu s-ar fi petrecut daca nu-i permiteati sa existe la conducerea spitalului, asa corupt si penal cum il cunoasteti. Astazi, inca unul din salariatii spitalului a fost silit sa-si dea demisia si sa plece din cauza comportamentului abuziv si a mizeriilor pe care i facea zilnic doctorul Teodoru - managerul dv. preferat. Nu va ingrijoreaza ca, rand pe rand, oameni onesti, capabili, competenti, parasesc unitatea din cauza unui alcoolic abuziv, hot si corupt, pe care dv. il ocrotiti cu consecventa? 
       Salariatii buni parasesc spitalul, pentru ca, pe langa Teodoru nu incap decat hotii, borfasii si escrocii gen Florin Barbalata, adica cei de teapa lui. Se poate spune ca in locul unde calca Teodoru se usuca iarba. 
       Cu ce v-a cumparat bunavointa, domnule primar, de nu reusisti sa-l mai scapati din brate?


25.07.2011 Un grup de medici
al Spitalului Tecuci



http://spitaltecuci.blogspot.com/2011/07/citez-anonim-care-spunea-intr-un.html#comments

21 de comentarii:

  1. Stati linistiti oameni buni, n-am vazut inca nici un hot sau escroc la care sa nu i se termine norocul la un moment dat. Stiti de ce? Fiindca toti sunt la fel: lacomia ii omoara. Mai devreme sau mai tarziu fac cate o greseala. Poate intr-o zi intinde mana la cine nu trebuie, sau taie o artera importanta cand vrea sa scoata un apendice, sau poate are un prieten cantaret (stiti voi opereta "Lasati-ma sa-l cant"). E usor sa faci o greseala. Da. Foarte usor. Si cand ai s-o faci, prietenii tai vor fi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baieti, imi place la nebunie ca i-o trageti lui Teodoru. Din toate pozitiile!!! Have fun and enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi pe Teodoru la mancat in cur sa intre pe Tecuci.eu sa vada cum il injura lumea. Si pe deasupra a mai si scris ca doctorita Ginghina i-a pus mana gresit in gips la un pacient. Iar pentru asta, vezi Doamane, nu ar merita sa fie directoarea spitalului. Reproducem mai jos cateva din parerile oamenilor din spital, care il cunosc bine, stiu cine este si de ce e in stare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia uite ca gunoiul n-a mai putut sa rabde si a iesit la suprafata. Si-a luat numele “Marius” cand de fapt pe el il cheama Dragos. Si Teodoru.Se aflasera prea multe mizerii din activitatea lui si a simtit nevoia sa manjeasca si el pe cineva. Si pe cine altcineva decat pe dr. Ginghina. Zice ca i-a pus mana rau in gips. Pai daca ajungea la tine, Dragos baiete, nu-l mai supara nici mana, nici picior, nu-i mai trebuia decat popa. Pai ce credeti, el singur marturisea ca ziua bea ca sa-si faca curaj sa opereze, iar noaptea bea ca sa nu mai viseze cum il alearga un cimitir intreg de schelete cu coasa in mana. Probabil ca ii cer socoteala pentru vietile curmate din incompetenta, din prostie si mai ales din lacomie.
    Il seaca faptul ca dr. Ginghina vrea sa fie directoare. De ce nu? Daca poate sa fie director, din 2006, un betiv la care i-a luat gura forma paharului, care se mai trezeste doar din greseala, de pe mainile caruia n-a mai iesit un pacient viu de ani de zile, atunci de ce n-ar putea fi si un altul sef? Ce, credeti ca performantele lui Teodoru sunt asa greu de egalat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine, care te cunosc asa de bine, un alt lucru ma nedumereste.Cum, mai Dragos, ai gasit tu un pacient nemultumit de doctorita Ginghina si nu ai dat fuga dupa el sa-l cauti, oriunde ar fi : la Barcea, la Munteni, la Tepu, nu conteaza? Nu te-ai dus tu sa-l convingi sa reclame, asa cum ti-e obiceiul, sa-i pui pixul in mana, eventual sa-i scrii tu reclamatia si sa-l lamuresti s-o semneze? Imi pare rau. Ma dezamagesti.
    Cum sa scapi tu ocazia de a-ti tara un coleg la Colegiul medicilor? Renunti tu sa-i mai chemi la cercetari disciplinare, nu mai faci tu sedinte, ca sa ai ocazia sa acuzi, sa tii disertatii despre greselile altora, in fine sa te exerciti din plin? Ca doar, din cate stim, tu nu mai ai decat astfel de satisfactii orale.
    Aaaa….am ghicit….nu exista pacientul…nu aveai la cine sa te duci…..Ai simtit si tu nevoia sa terfelesti pe altul, doar-doar il cobori la acelasi nivel cu tine.Prea te simteai singur in mocirla ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. La miezul noptii, doua schelete discutau in cimitir:
    - Pe tine cine te-a adus aici?
    - Teodoru. El m-a operat. Dar pe tine?
    - Tot el... raspunde celalalt.
    - Ce zici, mergem la noapte sa-l luam cu noi?
    - Fugi de-aici nebunule, ce, vrei sa ne bea formolul???

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai deunazi, Teodoru se lauda ca vrea sa intre in Masonerie. Nu l-au primit. Ei, n-a fost sa fie. Dar lasa, ca l-au cooptat in schimb la "Alcoolicii Anonimi".

    RăspundețiȘtergere
  8. De la aparitia blogului, viata lui Teodoru a devenit un calvar. Urla la pacienti, urla la angajati, nu mai are nici o masura in tot ce face, semn ca ideea noastra cu blogul si-a atins scopul si ca adevarurile relatate aici au reusit sa razbata pana si prin soriciul lui gros de rinocer.
    In episodul de astazi, o sa va povestim o zi de garda din viata lui Teodoru, sau mai bine zis, din viata asistentilor din triaj chirurgie, pentru ca el nu mai stie demult ce-i aia garda.
    Dimineata "opereaza", mai intai la buzunar, si apoi si la burta, vreun biet nevinovat, care n-a reusit sa fuga la timp, ca sa scape de el (vreun biet naiv increzator de pe la tara). Spunem ca opereaza,dar de fapt ar fi trebuit sa zicem ca amputeaza vreun picior care putea fi salvat, sau cauta vreo 3 ore un apendice care a mai fost scos acum cativa ani, sau il lasa pe omul fraier fara fiere, care functiona de altfel perfect. Daca ai noroc, nu ti-a taiat nici o artera si poate n-a uitat inauntru nici o pensa sau vreo fasa. Pana acum, mai avea o sansa, ca daca o dadea in bara rau de tot, venea taticu sa repare ce-a stricat baiatul, dar de cand tata a iesit la pensie, baiatul a ramas pe propriile picioare, subrede rau.
    Apoi, se duce mandru de el, in cabinet, desface o sticla de whisky, si in 2-3 ore o da gata, singur sau cu Barbalata.
    Cand vine seara, se duce binisor pana la triaj, mai impiedicandu-se, mai poticnindu-se, mai frigand cate o injuratura, sa dea dispozitii la asistenti: sa nu-l deranjeze nimeni peste noapte, ca el se reculege in momoria celui operat, si le lasa asistentilor parafa si formularele pentru ambulanta, nu de alta, dar asa, ca sa o poata face linistiti pe doctorii in locul lui.
    Si uite asa, asitentii din triaj chirurgie, isi pun stetoscopul de gat si cu parafa lui Teodoru in mana, se metamorfozeaza din asistenti in doctori.
    Cand pe la 2 noaptea apare vreun accidentat si intreaba de domnu` doctor, iese mandru asistentul de serviciu, il consulta pe om, il interneaza daca e cazul, daca apreciaza el ca e prea grav, il trimite cu ambulanta la Galati, sau ma rog, face cam ce ar fi trebuit sa faca doctorul, daca ar fi fost treaz. La aia recalcitranti la mai scapa si vreo 2 pumni, ca sa aiba un somn linistit (vezi cazul asistentului Gorgan).
    Dimineata, Teodoru se trezeste vanat, umflat la fata, mahmur, cu pungi sub ochi, cu parul valvoi si cu ochii cat cepele, ca de, garda a fost grea. O sticla jumate.
    Si artagos nevoie mare, se duce sa vada daca mai sufla cel operat de el cu o zi inainte. Daca nu, ce sa-i faci, Dumnezeu sa-l ierte, n-a avut zile. Daca omu a scapat, se felicita, ca a mai trecut o zi din viata lui de chirurg, fara sa fi omorat pe careva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stupefiant ce poţi să auzi despre acest doctor, şi totuşi este adevărat. Cum de nu plăteşte pentru toate măgăriile pe care le face? şi nu numai el dar şi complicii lui. Eu nu l-am cunoscut personal decăt acum ceva timp cănd mi-a căzut fisa. Mai acum căteva luni am dus o rudă la triaj chirurgie pentru că acuza dureri intercostale.Specialistul pe care eu îl credeam medic, a consultat-o sumar după care s-a pronunţat pentru internarea ei în secţia chirurgie suspectănd-o de posibile coaste fracturate.I-a făcut acte de internare şi a ţinut-o 8 zile fără ca măcar în acest interval să primească o singură pastilă ca să nu mai vorbim de eventuale investigaţii. După ce a fost adusă în salon am aflat că cel care a dispus internarea era şi este şi acum asistent la triaj. Faţă de această situaţie mă întreb, decănd un asistent îndeplineşte atribuţiile unui medic? La externare ruda a primit şi o notă de la contabilitate din care rezulta că pentru perioada de spitalizare, spitalul a cheltuit cu pacientul peste 10 milioane de lei. Uitaţi fraţilor cum se duc banii din sănătate şi nimeni nu plăteşte pentru asta.Deci un asistent dispune cu parafa unui medic internarea unui pacient fără ca starea lui de sănătate să impună acest lucru numai pentru că la acea dată secţia de chirurgie nu prea avea pacienţi şi seful de secţie trebuia cumva să justifice salariile personalului medical şi pentru asta interna cu nemiluita şi bolnavi dar mai ales oameni cu alte probleme. Oare interesul nu era cumva altul? şpaga, că tot se apropiau sărbătorile de iarnă.

      Ștergere
  9. Fratilor, mi-a placut rau de tot ce-ati scris despre contabila sefa. Marita sa mai postam o data povestea ei, sa se bucure oamenii de ea:

    "Vad ca ati inceput sa vorbiti despre gasca de nemernici de la spital. Imi place. Da de ce ati uitat-o dom`le pe contabila sefa? Ma rog, contabila lu` peste, Mihaela Sima. Nu stiti cine-i Mihaela Sima, fosta Gavril? Lasa ca va lamuresc imediat.
    Mihaela Gavril, casatorita Sima, este o buruiana rasarita din tiganimea din Criviteni-Focsa, care timp de aproape 10 ani a facut-o pe contabila la Papuc Nicusor, raposatul Papuc, despre care se spune ca nu era tocmai singur in noaptea in care a murit de inima. Un motiv in plus ca acest personaj sa-i bantuie somnul doamnei contabile Gavril-Sima, dandu-i cosmaruri de constiinta incarcata. Dupa ce a invatat la Papuc scoala vietii, a adus-o excrocul Barbalata la spital si i-a plasat-o lui Teodoru, contra-cost, bineinteles.Teodoru a angajat-o contabil sef la spital, desi nu avea habar nici sa-si numere degetele de la o mana, ce sa mai vorbim de contabilitatea de la stat. De vreo 4 ani, de cand s-a incuibat la spital, invata, cum am zis, sa faca contabilitate la stat. Adica la stat degeaba pe bani multi. Cine intra pe nepusa masa in biroul ei o gaseste la masa sau jucand bile la calculator, vorbind la telefon cu nasa-sa, sau punand la cale vreo hotie cu Florin Barbalata, caruia ii semneaza cu ochii inchisi orice escrocherie, de frica sa nu intre in conflict cu perechea regala Teodoru-Barbalata. Am uitat sa va spun ca marea contabila (mare intr-adevar de peste 100 de kg) l-a anagajat pe post de magazioner la spital pe cioroiul cu care e maritatata,(care asigura mancarea gratis la toata gasca) si pe deasupra se plimba la orice ora din zi cu masina si soferul spitalului, treaba pentru care gurile rele spun ca s-ar fi ales cu o amenda penala. Cazier, tata.
    Mai nou, se zice ca distinsa socotitoare a intrat pe poarta DNA (bine ca a incaput), alaturi de perechea Teodoru-Barbalata, ca sa dea socoteala despre golaniile pe care le-au clocit toti trei la spital.
    Pe deasupra, contabila noastra are si memoria scurta. Desi a fost chemata ca martor la DNA, in procesul lui Teodoru si a dat acolo niste declaratii mici si dragalase, cand s-a dat concursul de manager la spital, femeia nu si-a mai adus aminte ca directorasul ei drag are dosar penal. Si uite asa, cu toate ca era in comisia care rezolva contestatiile, l-a lasat sa participe la concurs pe ditamai penalul Teodoru. Ce sa-i faci, saraca, n-are tinere de minte.
    Da nu-i nimic, eu zic ca in timpul drumurilor lungi pe care o sa le faca la politie, la DNA si la Tribunal o sa aiba ea tot timpul sa cugete la chestia daca Teodoru are sau nu are dosar penal. Si cand si-o aduce bine aminte, sa ne spuna si noua."

    Mi-a spus mie degetelul cel mic, a ati lovit-o rau cu chestiile astea de le-ati scris. Cred ca i se intoarce stomacul pe dos numai cand se gandeste cum citeste tot spitalul si se distreaza pe seama ei. Bravo! Sa mai scrieti baieti.

    RăspundețiȘtergere
  10. La Spitalul Municipal din Tecuci viata se rupe daca nu bagi in buzunare

    Salariile mizere din sanatate duc la comportamente inumane din partea doctorilor si asistentelor. Daca te-ai trezit ca esti bolnav…a dat naiba in tine si te-ai imbolnavit atunci iti recomand sa te pregatesti cu multi bani…daca nu ai tu…macar vecinii sau familia ar trebui sa te ajute pentru ca altfel nimeni nu se uita la tine…si pleci de la spital mai rau decat te-ai dus.

    La sectia chirurgie "avem" un doctor cica, care ar fi si directorul spitatului. Oamenii simpli ce zic..."mergem la director sa ne opereze ca de, daca e director inseamna ca e ăl mai bun". Daca ar stii bietii oameni peste cine dau...Daca esti femeie, si ai o varsta nu foarte inaintata si arati binisor, precis nu scapi de avansurile zapacitului...care se crede casanova...si mai vorbeste si porcos si te mai si pipae peste tot.......Tot aici mai "avem" inca trei medici cihirurgi, o doctorita, care umbla vorba ca ar fi cea mai capabila din acesta sectie, si care mereu iti vorbeste civilizat si doi medici basarabeni, unul este sef de sectie de care sincer nu stiu nimic, celalat mereu zambaret si relaxat, umbla vorba ca ar fi medic bun....oricum mai bine decat sa intri pe mana lu" dom" director. Sa nu uitam de asistentul sef. Un tip diplomat, uns cu toate alifiile, un turnator, un pupicurist, care face "scorurile" lu" domn" director.

    La sectia interne, mi-a "sarit" in ochii o asistenta sefa babana, umftata cat o balena, cu un caracter de care mi-a scarba sa amintesc, care face "scorurile" medicilor, si care striga si urla la toate asistentele si infirmierele....ii lipseste biciul si catusele...Tot aici gasesti medici de tot felul de la cei grabiti, pana la cei superficiali, de la cei care isi dau importanta ca ar fi Dumnezeu pe pamant si te privesc de sus ca pe un gandac pana la cei care incerca sa faca ceva, insa sistemul ticalosit nu-i lasa....

    La sectia infectioase, "avem" o doctorita placuta care lasa impresia ca este bine pregatita si care iti explica cu rabdare ce si cum.De asemenea si asistenta sefa de aici...

    La sectia "terapie intensiva" exista un sigur medic anestezist, despre care profesional am auzit vorbe bune, insa vorbeste "targul" ca ar da anestezie numai cand vrea si cui vrea dumnealui....Aici nu avem asisten sef, insa avem oameni capabili profesional, care tin loc de asistet sef uneori chiar si cu legea pumnului....

    La sectia radiologie, este o doctorita cu bun simt care se pare are foarte mult de lucru fiind si singurul medic de profil din oras.Pregatita se pare bine profesional, are rabdare sa-ti interpreteze rezultatul.Partea proasta este ca trebuie sa astepti cam mult.Ca femeie daca vrei sa faci o mamografie trebuie sa mergi in spital intr-o alta locatie unde se afta mamograful, iar daca nimeresti in tura un asistent tanar(nu stiu cati barbati lucraza la acesta sectie)ai incurcat-o. Putine femei stiu ca poti face o mamografie cu maieul pe tine, insa asistentul insista sa te dezbraci si este foarte amabil in ati aseza chiar el sanii, iar daca faci greseala sa te fraiereasca, e greu sa-ti tii si pantaloni pe tine la cat de insistent devine domnul armasar-asistent.

    La sectia obs-gineco...fetelor, colegelor, sincera sa fiu nu va recomand acesta sectie...fugiti cat puteti la Focsani, la Galati, ori la cabinetele particulare....nici nu vreau sa pomenesc nimic de acesta sectie....Singurul medic cu care am putut discuta omeneste este un dr. sirian, care am inteles ca are si un cabinet privat undeva in localitate....



    Am spus in titlu Spitalul Municipal din Tecuci pentru ca acum sunt prinsa de un "eveniment" venit din directia aia insa aceasi poveste se repeta la fiecare spital din Romania….ma contrazice cineva?

    RăspundețiȘtergere
  11. Vad ca v-ati mai odihnit, baietii cu comentariile. Eh, e vara, asa-i in perioada concediilor. Vreti sa va dau stiri prospete? Tineti-va bine!
    Zilele trecute, aveam nevoie de unul din doctorii de la chirurgie, asa ca dupa ce am batut usor la usa, am intrat incet, fiindca oricum nu imi raspundea nimeni si auzeam bine ca doctorii sunt acolo: inuntru discutie aprinsa.
    Mi-am dat seama ca de asta nu m-au auzit cand am batut si nici nu m-au vazut in usa, ca doar slava Domnului, nu sunt deloc firav. Vorbeau trei doctori colegi, printre care si Teodoru, directorul. Va redau cat mai fidel, tot ce mi-a fost dat sa aud:
    "- Bai Dragos, nu merge televizorul!
    - Da, stiu, eu am scos cartela!
    - Cum?? Ce cartela???
    - Cartela din receiverul de la cablul TV!
    - Ce-ai facut??? Cum, de ce-ai scos-o???
    - Uite asa vreau eu! Nu vreau eu sa se uite la televizor doctorita Ginghina!
    - Poftim??? Pai de ce? De ce sa nu se uite?
    - Nu vreau eu! Nu vreau! Nu vreau!
    - Pai si cum faci?
    - Ma duc si ma uit la graficul de garzi, imi notez pe-o foaie zilele cand este ea de garda, si am grija ca in zilele alea sa ma duc sa scot cartela din receiver."
    Tacere generala. Nu l-au mai intrebat nimic. Fiecare se uita stanjenit in alta parte. Se vedea bine ca nici unul nu avea curaj sa-i spuna in fata ce gandea despre el.
    Mi-am amintit dintr-o data de practica facuta la Socola, la Iasi, unde asistentii batrani imi atrageau atentia sa nu uit ca din saloanele nebunilor furiosi se iese neaparat cu spatele inainte.
    M-am retras cu spatele, fara sa le arat ca le-am auzit discutia, si dupa ce-am inchis binisor usa, mi-am facut pios semnul crucii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eheee....Ce spuneti voi imi aminteste o intamplare mai veche.
    Acum cativa ani, murise doctorita Apostolide. Era vara. Pe strada ei, lumea venea la priveghi. M-am dus si eu, cu gandul sa aduc o floare si sa stau cateva momente si am vazut o scena penibila:
    Pe strada, veneau incet, spre poarta defunctei, vreo trei persoane. Doctorite in varsta, probabil pensionare, in doliu, cu flori si lumanari in mana.La un moment dat, una din ele se intoarce, se uita socata la cineva si aud:
    - Nu ti-e rusine, mai Dragos, bine iti mai sta, suntem femei batrane, de-o seama ca mama ta! Nesimtitule!
    M-am uitat cu cine vorbea. Era un barbat de vreo 40 de ani, corpolent, care se stramba in mijlocul strazii. Scosese limba de-un cot, isi dadea ochii peste cap si isi flutura degetele lipite de varful nasului. Era Dragos Teodoru. Doctorul. Directorul spitalului.
    Se stramba in mod grotesc, in urma unor femei in varsta, cernite, care mergeau la un priveghi. In sinea mea ma tot intrebam: infantilism? retard mintal?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pot sa va spun ca treaba cu cartela scoasa de la TV nu e singura isprava a lui Dragos Teodoru. Directorul spitalului, si-a muncit mintea lui putina si deranjata, ca sa mai produca si alte modalitati de-asi sicana colegii.
    Intr-o dimineata, unul din doctorii de la chirurgie, care intamplator facuse un schimb de garda cu dr. Ginghina, injura de mama focului si se scarpina in nestire. Se trezise pe la patru dimineata, plin de piscaturi de purici si cu patul plin de miscatori. Un moment n-a inteles ce se intampla, apoi "s-a luminat", ca puricii erau destinati de fapt sa-i faca noaptea dulce doctoritei Ginghina.
    Iata solutiile pe care le gaseste Dragos Teodoru, in inteligenta lui profunda, ca sa-si arate afectiunea pentru colegi.
    Si asta nu e tot. Daca esti doctor de garda la chirurgie, ar fi bine sa fii atent la ce mananci sau la sticla de suc bauta pe jumatate pe care ai lasat-o in frigider, pentru ca nu se stie cand pot sa te apuce ameteli, halucinatii si alte simptome de tip "etnobotanice", pe care nu le-ai fi avut, daca nu ar fi trecut Dragos Teodoru pe acolo.
    Stiti ce i-a mai ramas totusi lui Dragos de facut? Ce fac marlanii cand vor sa se razbune pe un dusman. Sa puna rahat pe clanta. Sau sa se duca la magazinele de farse si sa cumepre un spray cu miros de latrina pe care sa-l pulverizeze la camera de garda. Desi asta nu ar fi necesar, pentru ca oricum un loc unde a intarziat Teodoru mai multa vreme incepe de la sine sa miroase a W.C.
    Ce sa-i faci, asa se traieste in GHIORLANIA.
    Am o sugestie, despre cum i-ar putea raspunde lui Teodoru, cineva care ar avea ratul la fel de gros ca al lui: sa-i combine restul de whisky din sticla desfacuta din frigider, cu o portie zdravana de laxativ si apoi sa-i presare pe colacul de la buda si niste praf de scarpinat. Asta pentru imensul lui dos managerial.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am adus aminte de o intamplare de acum aproximativ doua saptamani. La spital, caldura mare. De garda, doctorul Teodoru. Vine un accident, o femeie in varsta, destul de grav. Doctorul vine, se uita, dar nu are nici un chef sa faca ceva pentru ea, pana in momentul in care cineva ii spune ca e soacra unui personaj din lumea politica a Tecuciului.
    Ei,din acel moment, treaba se schimba, ca nu se stie cand se intoarce roata si ai nevoie sa te furisezi in tabara castigatorilor, poate mai ciupesti si vreo functie. Asa ca, subit, se hotaraste sa trimita femeia la Galati cu ambulanta.
    Pana aici toate bune, daca s-ar fi multumit cu atat. Dar, din exces de zel, Dragos se hotaraste sa parasesca garda si sa mearga personal cu femeia in ambulanta, cu toate ca nu ar fi fost nevoie, ca doar masina salvarii are si doctor si sofer si tot ce-i trebuie. Se urca frumos in spate, alaturi de bolnava si ca sa nu-i fie urat pe drum, ia cu el si o naveta de bere rece plus un mecanic de la ambulanta, sa fie doi in spate, ca doar numai alcoolicii beau singuri, nu-i asa?
    Acum, se vede treaba ca pe Dragos Teodoru il inveseleste suferinta altora, pentru ca pana la Galati, din spatele ambulantei se auzeau numai hohote de ras, veselie, bancuri si injuraturi de-alea barbatesti, desi erau langa femeia care abia sufla. Nu mai spunem de cate ori a trebuit sa opreasca soferul ambulantei pana la Galati, ca sa mearga Dragos sa schimbe apa din acvariu, ca doar berea e diuretica.
    Cum-necum, au ajuns in fine la spital la Galati, unde au dat-o pe femeie in grija doctorilor. Dragos, care pazea naveta de bere, aproape goala, nu a mai considerat necesar sa coboare din ambulanta. Nu dadea bine, sa-l vada colegii de la urgenta Galati cu parul zbarlit si ochii injectati ca la cainele turbat. Nu ca n-ar fi vrut sa coboare, dar nu-l mai tineau picioarele. Oricum, el isi facuse datoria.
    Asa ca pe drumul de intoarcere a mai luat o naveta de bere, ca doar nu era sa se usuce de sete pana la Tecuci.
    Ajuns inapoi la spital la Tecuci, dr. Teodoru s-a dat jos din masina, pastrandu-si cu greu echilibrul, un pas la stanga, un pas la dreapta, dar patruns de sentimentul datoriei implinite. Un angajat de la ambulanta se uita admirativ dupa el: - Mare "alcolist" asta dom`le!.
    Bine ca-l lauda cineva, ca era pacat sa se iroseasca atata zel profesional, fara un pic de apreciere. Ne mai auzim.
    TRAIASCA BEREA !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. baiat bun o fii el,se cunoaste dupa amanta,o amarata si flamanda fara bani de paine

    RăspundețiȘtergere
  16. pe nemernicul asta de teodoru l-am vazut o singura data cind i-am si pus in vedere ca s-ar puta sa plateasca scup prostiile daca se intimpla ceva rau cu cine stiu eu ...ca tot nu putem da nume ,iar el nemernicul a spus ca nu e de competenta lui ca el e doar manager de cacat.norocul la salvat ca nu sa intimplat nimic ca altfel l-as fi trimis dupa cei care spune el ca nu mai au viata,si li se terminase zilele.Pe barbalata il cunosc de cind era la avis si facea infractiuni,apoi ca sa nu isi intrerupa activitatea de comerciant infractor a inceput sa aduca masini DIN GERMANIA SI DIN OLANDA SI SA FALSIFICE ACTELE CA SA PLATEASCA MAI PUTIN TAXA,ACUM E INFRACTOR LA SPITALUL MUNICIPAL ,OM GREU PRIETEN LA CATARAMA CU DIRECTORUL CA DOAR ASA FUNCTIONEAZA MAFIA :MERGI CU DIRECTORUL SA ISI IA MASINA ,IL INVETI CUM SE FAC MANEVRELE DUPA CARE NU MAI AI TREABA CU NIMENI LA LOCUL DE MUNCA.cE SA FACI INFRACTORUL ISI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA DAR NU ISI SCHIMBA NARAVUL.lUCRUL LA CARE EL SE PRICEPE CEL MAI BINE CIT SI IUBITA LUI NEVASTA, SUNT CORUPTIA LA TOATE NIVELELE, FALSIFICARILE ,TRAFICUL DE INFLUIENTA, ETC.e mare pacat ca un om relativ tinar care nu a fost comunist,are astfel de mentalitate bonlava,dar sper ca timpul va rezolva aceasta situatie iar organele competente isi vor face datoria.

    RăspundețiȘtergere
  17. un lucru e sigur si va garantez ca functioneaza:daca un parinte care isi pierde copilul,sau un copil care isi pierde parintele,sau pe cineva drag ,binenteles din vina unui doctor incompetent,alcolic,fiu de curva in loc sa plinga in pumni s-ar duce si l-ar stringe de coaie pe incompetent si l-ar trimite linga decedat ,chiar daca a fi sa intre la pirnaie va asigur ca lucrurile s-ar schimba radical,doctorii ar face tot posibilul sa salveze vieti si in acelasi timp sa respecte oamenii simpli.Atit timp cit acest lucru nu se intimpla si i\diotii acestia isi fac de cap si trateaza lume de sus cu indiferenta crimele vor continua.Va rog sa va treziti la realitate si sa va cereti drepturile ca oricum nu mai aveti ce pierde,din mizerie nu iesiti altfel.

    RăspundețiȘtergere
  18. acum ceva timp am fost internata la acest spital iar un anumit doctor,nu vreau sa dau nume dar daca va fi nevoie o voi face,mi-a pus diagnosticul de pancreatita.bineinteles ca m-au trecut si pe lista pt operatie.am decis sa parasesc spitalul si sa merg la Bucuresti,unde am aflat ca era doar o criza de colecist,pe biletul de iesire din spital scrie pancreatita,semnat si parafat de acel ,,doctor".Ma gandesc sa il dau in judecata

    RăspundețiȘtergere
  19. Bravo tie. Ai fi fraiera daca nu l-ai da in judecata pe incompetentul ala care voia sa iti ia banii degeaba si sa te si macelareasca pe deasupra. La spitalul din Tecuci, la chirurgie, trei sferturi din cei care se prezinta, au , chipurile, apendicita. Opereaza oamenii degeaba, ca sa faca ei bani. Stau cu limbile scoase prin triaj, se bat pe pacienti, numai cat nu se paruie si nu se imbrancesc, care sa puna mana primul pe om. Mai ales, daca il miroase ca are ceva bani. Cred ca au plan la operat oamenii. Ai, nu ai, vreo boala, nu conteaza, te casapesc, ca sa-si umple buzunarul. Va dau un sfat fratilor: FUGITI DE SPITALUL TECUCI UNDE VEDETI CU OCHII, OPERATI-VA LA GALATI, LA FOCSANI, UNDE STITI, DA NU LA TECUCI, DACA NU VI S-A URAT CU VIATA.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca ai sti tu cate crime are pe constiinta acest doctor, care voia sa te opereze pe tine de "pancreatita". Ai scapat ca prin urechile acului. De regula, la el pacientii ies numai cu picioarele inainte.

    RăspundețiȘtergere