A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Citez anonim care spunea..."“Doi elefanti se leganau/ pe o panza de paianjen”....


Anonim24 noiembrie 2012, 19:39
“Doi elefanti se leganau/ pe o panza de paianjen”

    In ultimii ani, in spital se formase o panza de paianjen. O panza rezistenta si cu multe ramificatii. Pornea din biroul central si se intindea la achizitii, la contabilitate, la chirurgie. Se intindea pana hat, departe, tocmai la magazie si bucatarie. 
Adapostea mai multi paianjeni. Mai mici sau mai mari, dar toti grasi, bine tinuti si toti dedati la traiul din escrocherii. Exista mai multe soiuri de paianjeni: 
  Este paianjenul-asistent, care noaptea o face uneori pe doctorul, care pune diagnostice, pune parafa in locul doctorului beat, care subtilizeaza fesi, seringi, uneori si medicamente si incearca sa le plaseze pe la farmaciile din oras…
  Mai este paianjenul-contabil. Invelit in propria grasime, traieste printre hartii. Are mare apetit de hrana si se stie ca ciupeste din mancarea pacientilor. Nu numai ca ciupeste, dar mai asigura hrana si la toata gasca de paianjeni. 
Sa nu uitam de paianjenul-de-la-achizitii. Un paianjen bondoc, gras, deosebit de agitat si cu mare apetit de ciupeala. Il vezi peste tot in panza spitalului. Da ordine peste tot, plin de tupeu si profita la maximum: si-a modernizat apartamentul odata cu lucrarile de la maternitate, pe principiul ca unde merge mia merge si suta, manca zdravan de la spital, bea din bautura paianjenului-sef, isi deconta benzina pe cheltuiala spitalului si inghesuia asistentele care il sictireau pe intrecute. 
    In centrul panzei, sedea pana mai ieri, paianjenul cel mare. El cutreiera si controla intreaga panza. Masiv, unsuros, imbuibat de mancare buna si bautura, se invatase sa adune de peste tot. Cand trecea prin chirurgie, intindea tentaculele sa inhate ceva; ajungea la achizitii, intindea ghearele; ajungea la angajari, se infrupta gras si de acolo; in ultimii ani nu mai avea ce roade din angajari, asa ca fusese nevoit sa caute alte surse de hrana. Si le gasise: studiile de fezabilitate, proiecte pt lucrari care nu s-au facut niciodata, toate intrau in vederile lui si de peste tot gasea ceva de ros. Mai se facea ca renoveaza o sectie, mai repara un acoperis… 
   Tot cutreierand panza, paianjenului-sef ii crescusera un jeep si o casa. Sigur ca toti muncitorii din spital au avut contributia lor la casa asta. El, paianjenul sef, stie foarte bine cum s-au facut finisarea, fatada, instalatiile electrice si cele sanitare ! 
    Stie el, dar stim si noi… 
   Numai ca, din pacate pentru ei, acum vreo doua luni panza s-a rupt brusc. Paianjenul-sef a cazut. Ceilalti paianjeni, pe care el ii clocise si ii ocrotise, au ramas tremurand, lipsiti de aparare, in bataia vantului. In fiecare zi sunt in pericol sa piara, starpiti de noua conducere, de curtea de conturi, de DNA, de politie sau de parchet. 
   Si cum vechile lor pacate, departe de-a fi disparut, sunt consemnate cu grija in dosare, tare mi-e teama ca, pana in cele din urma, o sa ajunga sa se manance intre ei ca paianjenii inchisi intr-o oala.