A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 6 septembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...






Vis-a-vis de spital, se afla o cladire noua, in care functioneaza o farmacie, restul spatiului ramanand nefolosit si neamenajat.Asta pana in prezent... Pentru ca trebuie sa stiti, ca cei care ar fi trecut intamplator prin poarta spitalului acum cateva zile, ar fi avut parte de o priveliste graitoare:
Dis de dimineata, muncitorimea din spital, trecea grupuri-grupuri, cate doi-trei, catre cladirea farmaciei de peste drum. Zidari, tamplari, oameni care pun gresie si faianta, cei care fac instalatiile sanitare, ma rog, tot ce trebuie la casa omului, pardon, la biroul omului... Carau saci cu adeziv, tot felul de unelte, tot ce mai este necesar la amenajarea unui spatiu. Parca aminteau de sclavii care trudeau pe timpuri la ridicarea piramidelor. In fruntea convoiului de furnicute, dand din maini incoace si incolo, Florin Barbalata, supraveghea miscarile de trupe si transpira alergand intre spital si cladirea farmaciei. 
Mai pe la amiaza, marele manager Teodoru, a venit in persoana sa vada desfasurarea lucrarilor, si cu tigara in gura si berea in mana, o facea pe dirigintele de santier. 

(si completam noi, era in tinuta de bloc operator!!! Parca cerea angajatilor sa nu iasa in halat sau "uniforma" unitatii pe poarta spitalului. Dar cum ne-a obisnuit, legea in spital o respecta numai angajatii nu si conducerea)




Pentru cine nu stie, acolo urmeaza sa functioneze cabinetul de avocat al consoartei lui Florin Barbalata. Ca doar oamenii nu erau nebuni sa-si amenajeze biroul cu mijloace proprii, adica cu banii castigati cu multa truda in licitatii aranjate, contracte fantoma si alte mici comisioane. Pai daca spitalul are mana de lucru gratis, are si materiale, spuneti si voi, nu era pacat? Ce daca nu sunt medicamente, pacientii sa-si cumpere singuri, daca i-a pus dracu sa se imbolnaveasca! Cat despre mancare, ar fi culmea sa vrea nesimtitii sa se ingrase pe banii spitalului.Sa-si mai aduca si de-acasa! 
Oricum banii erau mult mai necesari pentru amenajarea cabinetului de avocatura al familiei Barbalata.