A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 1 octombrie 2013

Ce avem noi aici !!!

  Ce avem noi aici? Vorba marilor nostri actori Dem Radulescu, Toma Caragiu, Puiu Calinescu, Asadar, ce avem noi aici? Un sondaj de opinie, din care ce constatam?    Cititorii nostrii au votat, stim noi cum, insa acesta este un subiect pe care o sa-l atingem altadata.
  La prima vedere al sodajului observam cateva lucruri foarte importante si anume :
Daca luam sondajul individual dr. Teodoru are individual 9 voturi, fata de 7 voturi ale Ing. Negru, 6 ale dr. Tudor,  sa nu uitam insa ca in general persoanele care sunt in posesia unei functii de conducere in acel moment nu se prea bucura de voturi in acel moment., iar din cate se aude, dr. Teodoru, are cateva dosare nerezolvate, asadar nu ar putea in mod legal sa ocupe funtia de director al spitalului. In alta ordine de idei, 17 !!! dintre cititori au votat o alta persoana din spital, este foarte mult, intrucat reprezinta 34% dintre voturi.
    Practic nimeni nu ar putea conduce spitalul individual dupa dorintele celor care au votat intrucat nu poti pune director o persoana care a primit doar 18% (dr. Teodoru) sau 14% (ing.Negru) .
    Sa incercam o alianta intre cele 18% ale lui dr. Teodoru su cele 34 % obtinute de “o alta persoana din spital” 18+34 = 52% !!!Asadar alianta Teodoru + “ o alta persoana” din spital ar putea conduce spitalul. Cui am putea acorda cele 34 de procente??? Oricui inafara de cei care au fost nominalizati la sondaj! Oricum este ipotetic intrucat dr. Teodoru nu ar putea primi acesta funtie cum am mai spus pana nu-si rezolva problemele cu dosarele  despre care se vorbeste.
DACA incercam sa citim si invers sondajul, iata :
Cati nu-l vor pe dr. Teodoru.?  82% nu il vor.
Cati nu-l vor pe ing. Negru? 86% nu il vor.
Cati nu vor o alta persoana din spital?66% !!!! Foarte aproape din jumatate!!!!
Un lucru este foarte clar !!!100% din cititori care au votat au hotarat ca dr. Daniela Mircea nu este dorita la conducerea spitalului, si totusi detine functia de director medical. No comment!

  Asteptam comentariile si sugestiile dvs.


Cine credeti ca ar fi cel mai potrivit pentru functia de director al Spitalului Municipal Tecuci?

Dr. Eugenia Nistor
  1 (2%)
 
Ec. Mioara Tocu
  4 (8%)
 
Dr. Dragos Teodoru
  9 (18%)
 
Dr. Daniela Cristea
  2 (4%)
 
Dr. Simona Tudor
  6 (12%)
 
Dr. Mircea Daniela
  0 (0%)
Ing. Teodor Negru
  7 (14%)
 
Atla persoana din spital
  17 (34%)
 
Alta persoana din afara spitalului
  3 (6%)
 

Voturi până acum: 49
Sondaj încheiat