A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 23 octombrie 2012

Caz revoltator- Un barbat de 41 de ani a MURIT dupa ce a fost PLIMBAT trei zile intre spitale


   Medicii de la trei spitale nu au fost în stare să salveze viaţa unui om care abia trecuse de 40 de ani. Un bărbat în floarea vârstei a fost plimbat pe rând, de la spitalul din Tecuci, la două clinici din Focşani şi a murit în ambulanţa care trebuia să-l ducă la Galaţi, conform Antena3.ro.  Iar personalul de la salvare, spune chiar directorul ambulanţei, nici măcar nu şi-a dat seama că pacientul a făcut infarct. Până la deznodământul tragic, Viorel a fost plimbat de şapte ori în trei clinici.
   Dumincă dimineaţa, bărbatul a început să se simtă rău. Acuza dureri puternice de cap, de gât şi de piept. A mers la spitalul din Tecuci, unde i s-a spus că l-a tras curentul. Cu o reţetă în mână, a fost trimis acasă. Însă, în aceeaşi seară, a cerut din nou ajutorul medicilor din oraş.
   I s-a recomandat un tratament antiinflamator şi a continuat să îndure, încrezător în recomandarea medicului. După o primă şedinţă, starea lui se înrăutăţise. Durerile erau tot mai mari şi făcuse o semipareză facială. Medicul reumatolog i-a recomandat să meargă la spitalul din Focşani. Acolo, a ajuns mai mult mort decât viu.  Marţi dimineaţă a fost diagnosticat de doctori cu meningită şi trimis către secţia de boli infecţioase a spitalului. Doar că aici, pe motiv că nu este din judeţul Vrancea, medicii nici nu s-au uitat la el, spune soţia.
   Abia mai sufla când a ajuns, pentru a patra oară în două zile, la spitalul din Tecuci. Aici, starea lui a contat mai puţin decât un meci de fotbal. Familia lui sustine, insa, ca medicii nu s-au uitat la el, intrucat urmareau meciul cu Olanda.
  Bărbatul s-a stins cu doar câteva minute înainte de a ajunge la cel de-al patrulea spital, la Galaţi. Verdictul final, şi singurul corect, a fost infarctul.  Acum familia vrea să se facă dreptate.