A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 25 martie 2013

Citez "anonim" care spunea.....


Citez "anonim" care spunea..... ca raspuns la comentariile din data de 24 noiembrie 2012, 19:39 



"“Doi elefanti se leganau/ pe o panza de paianjen”.... 



pe care le puteti citi la pagina :(click pe link-ul de mai jos)

Anonim spunea...24 martie 2013, 15:51:


"anonomule, esti un(Aici text cenzurat).Am fost pacientul dr.Teodoru, un tanar specialist deosebit, nu a pretins nimic, si mi-a rezolvat cazul ca la o clinica universitara. Ca director a reusit sa aduca fonduri sa schimbe fata invechita a Spitalului, dar ca intotdeauna cand esti bine intentionat si vrei sa faci ceva se gasesc niste (Aici text cenzurat) sau (Aici text cenzurat)  (dr. cristea. jurista si altii) care se trezesc din (Aici text cenzurat) ca sa o faca pe desteptii si sa puna bete in roate la orice initiativa. Ca nu mai e manager, nu-i de mirare, ca tuchel si-a pus negru-l la conducere. Ce stie tuchel sa faca? Ce stie negru sa faca? Niste (Aici text cenzurat), hoti, excroci fara studii dar cu ifose!"



Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site. Multumim pentru intelegere si va asteptam cu alte comentarii.


C O M E N T A R I I :



Anonim26 martie 2013, 16:11

In primul rand buna ziua, daca D-TA te pretinzi civilizat. In al doilea rand, daca consultam dexonline.ro vedem ca, citez "anonomule" este un cuvant inventat de d-ta, el nu exista. In al trei-lea rand daca D-TA chiar ai fost pacientul dr.Teodoru, si ipotetic aceptam situatia in care, citez "nu a pretins nimic, si mi-a rezolvat cazul ca la o clinica universitara" putem intelege, ce nu intelegem de unde stii D-TA situatia financiara buna sau rea pe care a cunoscut-o spitalul din Tecuci in perioada in care dr.Teodoru a fost director?Ai competenta in contabilitate sau poate chiar medicina? Ori poate ca D-TA esti un foarte apropiat al exmanagerului spitalului,(ori poate chiar DUMNEALUI :) ca sa nu mai spun de cine stie ce cuvinte urate ai folosit intrucat cei de la blog te-au cenzurat. Poti discuta civilizat, sau presiunea este prea mare pentru D-TA? Ma intreb, poti avea un schimb de replici civilizate? Cat despre situatia financiara pe care a cunoscut-o spitalul in perioada dr.Teodoru, cu siguranta nu ai cunostinte adevarate sau poate, cum spuneam mai sus, poate D-TA esti o persoana foarte apropiata exmanagerului sau poate chiar el. Pe curand.





Anonim26 martie 2013, 19:19

Si eu cred ca Teodoru a scris injuraturile alea. Cine altcineva? Nu vedeti ca face spume la gura aparandu-l?




Anonim27 martie 2013, 00:16

Bai Teodorule, vad ca te intrebi ce stie Tuchel sa faca. A stiut sa-ti traga un sut zdravan tie, care credeai ca ai sa mori director. Si bine ti-a facut!
Si daca te mai intereseaza ce stie Negru sa faca, uite ca a stiut sa-ti faca ditamai dosarul penal, ca sa ai la ce reflecta cativa ani buni de-acum inainte, in noptile cand esti singur cu sticla!
Apropo, ma intreb daca ai vreo 13 miliarde in cont, ca sa poti acoperi gaura pe care-ai facut-o pe cand erai un director cinstit si capabil.