A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 31 august 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...




Anonim spunea...



Deunazi am aflat de o noua poveste cu cantec de la spital.Ca si cum dosarele penale existente pe numele celor din conducere nu erau suficiente, a aparut o noua plangere penala, care se afla in prezent in cercetare la Parchetul Tecuci; de data asta este vorba de personaje mai mici in ierarhie, portarul Dita Robert si energicul lui sef, Florin Barbalata.
Intr-o zi, lui Robert portarul, i s-a nazarit ca vede, intre doua sticle de bere, cum doi salariati ai spitalului citeau un act de la avizier. Faptul i-a sarit in ochi, pentru ca angajatii spitalului nu au voie decat sa umble de colo-colo, cu spinarile indoite, ca niste momai preaplecate si indobitocite de frica managerului Teodoru.

 In nici un caz nu se pomeneste ca vreunul din ei sa se intereseze de ce se petrece in unitate sau Doamne fereste sa vrea sa fie informat. Asa ca, foarte constiincios, a sarit sa dea telefon sefului Barbalata, sa-l informeze. Vajnicul lui sef, i-a dat ordin sa sechestreze cele doua persoane in spital si a si sosit in goana la fata locului.



 De fapt, era vorba de dr. Ginghina, participanta la concursul pentru postul de manager, care dorea sa afle rezultatul la contestatia depusa. Stiind relatiile de adversitate dintre doctorita si manager, umilul portar s-a straduit sa fie de doua ori mai vigilent. De altfel, portarul Robert, nu este singurul care sare sa informeze cuplul Teodoru-Barbalata despre tot ce misca in spital. Se pare ca nu au cei doi din conducere atata fund, cat apetit de pupat au salariatii.




Asa s-a ajuns ca doi salariati cu studii superioare sa fie sechestrati in spital de Inaltimea sa portarul Robert si de inaltul functionar Barbalata Florin, doi clienti cunoscuti ai parchetului.
Treaba n-a ramas fara urmari, asa cum sperau ei, ci a ajuns la cunostinta procurorilor, care in mod sigur o sa-i cheme sa le explice ce inseamna "LIPSIREA DE LIBERTATE" si cu cat se pedepseste.
Daca stau sa se gandeasca bine, or sa observe cei doi niste treburi: Robert o sa vada ca nu este intotdeauna atat de profitabil sa fii curlingau, iar Barbalata o sa cugete de doua ori inainte sa se mai creada vechil pe mosia statului sau stapan de sclavi pe plantatia lui Teodoru.
Le dorim multi ani, in afara, sau mai bine in spatele gratiilor!



Citez din codul penal:
Art.189 cod penal prevede infractiunea de lipsire de libertate in mod ilegal (9): 
"Lipsirea de libertate a unei persoane in mod ilegal se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani. 
In cazul in care fapta este savarsita prin simularea de calitati oficiale, prin rapire, de o persoana inarmata, de doua sau mai multe persoane impreuna sau daca in schimbul eliberarii se cere un folos material sau orice alt avantaj, precum si in cazul in care victima este minora sau este supusa unor suferinte ori sanatatea sau viata ii este pusa in pericol, pedeapsa este inchisoarea de la 7 la 15 ani. 
Cu pedeapsa inchisorii de la 7 la 15 ani se sanctioneaza si lipsirea de libertate a unei persoane savarsita in scopul de a o obliga la practicarea prostitutiei. 
Daca pentru eliberarea persoanei se cere, in orice mod, ca statul, o persoana juridica, o organizatie internationala interguvernamentala sau un grup de persoane sa indeplineasca sau sa nu indeplineasca un anumit act, pedeapsa este inchisoarea de la 7 la 18 ani. 
Daca faptele prevazute la alin. 1-4 se savarsesc de catre o persoana care face parte dintr-un grup organizat, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani, in cazul alin.1, inchisoarea de la 7 la 18 ani, in cazul alin. 2 si 3, inchisoarea de la 10 la 20 de ani, in cazul alin. 4. 
Daca fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani. Tentativa faptelor prevazute la alin. 1-4 se pedepseste. 
Constituie tentativa si producerea sau procurarea mijloacelor, a instrumentelor sau luarea de masuri in vederea comiterii faptei prevazute la alin. 4"