A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 5 februarie 2014

Cod rosu de incompetenta in Romania !

   In ultimii 10 ani, 95 % din directorii din Romania ce conduc institutii de stat sunt de o incompetenta rar intalnita. , In Romania  95% din personal se  angajeaza la stat numai cu relatii si pile,desi sunt incompetenti, in parlament e la fel, in conducerea bancilor e la fel, la prefecturi procentul e acelasi, la primarii la fel, si lista ar putea continua.....

  Incompetenţa şi nepăsarea dvs., a unora dintre cei care conduceţi România,  ucid! Cel mai recent, pe data de 20 ianuarie 2014, au mai murit încă 2 oameni din cauza dvs. Aceşti oameni se adaugă mulţimii românilor morţi, cu zile, din cauza incompetenţei, corupţiei, hoţiei şi totalei dvs. nepăsări.

Din cauza dvs. a mai murit un pilot care a participat, prin misiunile de zbor pe care le-a executat, la salvarea multor vieţi. Un om care a lăsat în urma lui un băieţel de 7 ani care, din cauza dvs., nu-şi va mai vedea niciodată tatăl.

  Din cauza dvs. a murit o tânără de 23 de ani care, medic fiind, ar fi salvat de-a lungul vieţii sale vieţile a cel puţin câteva mii de oameni. Dvs., prin incompetenţa şi nepăsarea de care aţi dat şi continuaţi să daţi dovadă, ne-aţi văduvit pentru totdeauna de binele pe care această tânără l-ar fi adus în vieţile noastre şi aţi adus iadul în familia ei.
  O parte dintre dvs., care aţi avut grija (printre altele) să vă cumpăraţi din banii românilor un nou avion pentru a vă deplasa în siguranţă, aveţi pe mâini sângele oamenilor care au murit deoarece au fost obligaţi să zboare cu o rablă în loc să meargă cu un avion similar celui pe care l-aţi cumpărat pentru dvs. (dar pentru ei nu se găsesc bani la Buget!). Iar din această cauză au mai murit încă 2 oameni şi au fost la un pas de moarte încă alţi 5.

  Mor copiii noştri cu zile, ne mor copiii atunci când suferă o simplă fractură care degenerează într-o septicemie din cauza dezastrului uman şi financiar pe care l-aţi provocat în domeniul sănătăţii (cu repercusiuni directe asupra calităţii profesionale a unei părţi din corpul medical). Ne mor copiii din cauza lipsei dotărilor din spitalele care (încă) nu au fost închise de unii dintre dvs. în numele „eficientizării” şi „reducerii costurilor”. Ne mor copiii din cauza lipsei medicamentelor şi, mai ales, din cauza numărului insuficient de medici buni care (încă) mai rezistă în România şi care (încă) nu au ales calea pribegiei.

  Mor românii adulţi atunci când ajung, de nevoie, să apeleze la sistemul sanitar din România, un sistem pe care corupţia unora dintre dvs. şi a celor pe care i-aţi sprijinit (de-a lungul a peste 23 de ani) l-a distrus.

  Iar acum au ajuns să ne moară şi cei care, în ciuda „uscăturilor” existente în sistem, se numără (alături de alte profesii) printre EROII acestei ţări: medicii. Aceiaşi medici pe care unii dintre dvs. i-aţi umilit şi-i umiliţi supunându-i pauperizării (câte ore v-ar ajunge salariul lunar pe care Statul Român, parazitat de o parte dintre dvs., îl dă unui tânăr medic stagiar?). Aceiaşi medici cărora le-aţi „recomandat” să plece din România dacă nu le convine modul în care sunt trataţi şi sunt salarizaţi, aceiaşi medici care salvează zeci de mii de vieţi anual în această ţară.

  O parte dintre dvs. v-aţi dovedit şi continuaţi să vă dovediţi plaga României, o plagă mult mai nocivă decât plăgile care s-au abătut asupra Egiptului antic. Aţi reuşit să dezbinaţi poporul român, aţi reuşit să pauperizaţi, să abrutizaţi şi să aruncaţi într-o neagră depresie o mare parte din acest popor pe care, în mod incredibil, aveţi pretenţia să îl conduceţi din diferitele funcţii publice pe care aţi ajuns să le ocupaţi. Este adevărat, dvs. (încă) ne conduceţi, însă „drumul” pe care ne-aţi deturnat are drept punct terminus prăpastia!

  Când vă veţi opri din această demenţă care distruge această ţară şi acest popor? Ce trebuie să se întâmple cu poporul român ca să înţelegeţi odată pentru totdeauna că dvs., cei care ar fi trebuit să contribuiţi semnificativ la dezvoltarea cadrului economic şi legal necesar dezvoltării României, pur şi simplu ne distrugeţi vieţile şi viitorul? Ce trebuie să se mai întample pentru a înţelege că incompetenţa, nepăsarea şi corupţia dvs. ucid? Este necesar (ferească Dumnezeu!) un seism major care să ducă la sute de mii de oameni morţi cu zile pentru a înţelege cât de mult rău ne faceţi prin incompetenţa, corupţia şi nepăsarea de care daţi dovadă?

  Dvs. aţi reuşit, pe parcursul ultimilor 23 de ani, să distrugeţi două dintre sectoarele care sunt vitale supravieţuirii şi dezvoltării unui popor: Sănătatea şi Educaţia. Dvs., o parte dintre factorii decizionali de ieri şi de astăzi, aţi reuşit de asemenea, prin incompetenţă şi corupţie, să puneţi la pământ o parte semnificativă a economiei României şi să aduceţi disperarea şi iadul în vieţile a milioane de români.

  Sunteţi dispuşi în continuare să nenorociţi un întreg popor doar pentru a vă atinge obiectivele strict personale? În caz afirmativ dvs. reprezentaţi un pericol major la adresa securităţii naţionale a României şi, totodată, reprezentaţi un pericol major la adresa noastră, a poporului român.
  
  Vă rog, opriţi-vă! Opriţi-vă înainte de a fi prea târziu atât pentru noi, cât şi pentru dvs.

Iata mai jos schema pentru concedierea incopetentilor (clic pe imaginea de mai jos)