A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 27 decembrie 2012

Examen Spital Tecuci?

    Stiati ca in Spitalulul Municipal Tecuci a avut loc examen pe cateva posturi de asistenti, infirmiere, muncitori, analist-programator, asistent farmacie, consilier juridic?
  Am intrat pe siteul oficial al spitalului si nu este nici o informatie publica. Cum spitalul se afla sub tutela primariei ne intrebam ce face domn" primar? Nici nu s-a uscat bine tusul pe buletinele de vot se se pare ca au si inceput aranjamentele.
    O sa ne interesam, si o sa aflam pt dvs, dupa care o sa facem publice toate informatiile.
Daca aveti informatii despre concurs de orice natura va rugam sa ne scrieti chiar sub anonimat, noi o sa le publicam, cu conditia sa scrieti decent.
   Sa nu mai spunem ca unele rubrici pe siteul oficial al spitalului nici nu funtioneaza, cum ar fi :
-proiecte in desfasurare
-consilii si comisii
-program de audiente
-program garzi medici
-linkuri utile
--la consiliul director gasim: informatii vechi :
                                          Manager-Dr.Teodoru Dragos ,medic primar chirurgie generala(aici vedem ca nu s-a uitat sa se modifice din medic specialist in medic primar) examen pe care dr. teodoru dragos la luat cu succesuri....

-la galerie foto gasim informatii vechi iar la rubrica medicina interna gasim foto cu dr.teodoru dragos privind cu uimire un ecograf despre care stim ca nu are competente, iar daca noi gresim si dumnealui are(DAR NU ARE) ce daca, cum spitalul isi prmite sa aiba informatii vechi, false, sau neactuale, noi de ce nu am avea?
Bla...Bla...Bla
Ce sa mai nici nu mai continuam sa va prezentam erorile.
In incheiere va reamintim :
Daca aveti informatii despre concurs de orice natura va rugam sa ne scrieti chiar sub anonimat, noi o sa le publicam, cu conditia sa scrieti decent.

_________________________________________________


Anonim28 decembrie 2012, 00:17
Eu nu am mare lucru de comentat. Doar o fraza scurta urmata de o intrebare esentiala:
"Azi in spital s-au facut vreo 30 de angajari."
TEODORULE, TE OFTICI ?!?!?!?!?!



Anonim28 decembrie 2012, 20:48
Ce tot o aburiti cu examen la spitalul tecuci. La morga tecuci. Nu a fost nici un examen, au fost aranjamente la greu pe mii de euro. Sunt fete care au facut ani de zile voluntariat si nu au avut loc de hotii din spital care miros banii precum sacalii si angajeaja toti incompetentii.si sunt convinsa ca primaria nu e straina de acest circ imputit.as mai spune si altele dar nu o publicati daca scriu ce gandesc.



Anonim30 decembrie 2012, 15:57
Numai golaneli in spitalul asta mizerabil. Se anunta la asa zisul concurs un numar de posturi si se angajeaza inca jumatate din posturile anuntate. Stiti de ce sau marit numarul de posturi asa peste noapte? Sa va spun eu : din cauza sumei care s-a oferit drept spaga.Mii de euro. Oamenii sunt lacomi nu au limite. Cei care tot scriti de teodoru aici.Acum va-ti lamurit??? Iata ca era mic copil fata de sacalii astia.Macar teodoru avea limita la sume, si daca erau anuntate 10 posturi 10 intrau. Incepand cu asistentii sefi, resursele umane, director si pana sus la primarie.




Anonim31 decembrie 2012, 19:01
Zilele trecute am observat, in secretariat, un fenomen inexplicabil. Bursucul veninos Barbalata era la taclale si la relaxare in secretariat. Asa cum ati auzit. Inca are intrare acolo. Si nu pentru ca l-ar fi chemat directorul sau pentru ca actuala conducere l-ar agrea pe functionarul cel lung de mana. Nici vorba. Si atunci, ce invartea el de fapt? 
Venise sa mai puna tara la cale cu vechea lui prietena, secretara. Aparent, venise sa-si traga sufletul dupa munca istovitoare, la care cica il supune directorul; in realitate venise sa mai traga niste sfori, dupa obiceiul lui. Sa traga cu urechea, sa “controleze” ce face directorul, sa mai prinda o informatie, pe care s-o plaseze apoi prietenului iubit Teodoru… asta face fratele Barbalata in secretariat. Rascoleste plin de ravna prin hartii, adica mai pe romanaste, isi baga ratul murdar prin mapa directorului, ca sa nu-i scape nimic ce-ar putea fi mai tarziu raportat.
O sa ma intrebati de ce i se permite. Ei, aici e aici. Poate nu stiti dar Barbalata si “devotata” secretara Mihaela sunt legati de-o cardasie veche de ani de zile. Veche si incercata. Ambii sunt din aceiasi fratie, lucratori de nadejde ai sectiei TURNATORIE a spitalului. Fiind obisnuiti ambii, cu suptul ciorapilor jegosi ai lui Teodoru si cu linsul fundului managerial, normal ca secretara nu are inima sa-i arate usa lui Barbalata, sau sa-i spuna verde sa se care dracului de-acolo, pentru ca epoca lui a trecut. 
Nu stiu altii ce parere or fi avand, dar eu, daca as fi in locul directorului Negru, nu prea m-as bucura sa citesc un act, abia dupa ce si-a bagat Barbalata sfarla infecta prin el si nici nu mi-ar place sa discut in biroul de director cu oamenii, stiind ca alaturi ma pandeste o fosta si actuala sluga de-a lui Teodoru, cu tava cu cafelele intr-o mana si cu urechea lipita de usa. 



Anonim5 ianuarie 2013, 20:35
Pentru cine nu stie, joi, la raportul de garda pe spital a fost un adevarat spectacol. Provocat, bineinteles, de Teodoru. Iata de ce:
De vreo trei luni, de voie – de nevoie, Teodoru, incepuse sa priceapa ca i s-a dus vremea si ca alta faina se macina acum la moara. Cum ziceam, Teodoru se cam invatase cu necazurile si privatiunile lipsei de functie. Intelesese sa paraseasca biroul lui cel scump si drag, cu sticlutele frumos aliniate in rafturi, se despartise cu jale de tovarasia lui Barbalata, eliberase pana si locul de parcare de sub ferestrele biroului de director. Ce mai, facuse sacrificii, nu gluma!
O fi facut terapie la psihiatru, nu stiu, dar pana la urma, omul intelesese ca nu mai e director. 
Toate pana la un punct. Mai exact, pana in momentul in care a aflat ca noul director face vreo 30 de angajari. Cred ca ala a fost momentul cand a s-a produs declicul. Era prea mult pentru el. Si pe buna dreptate, daca ne gandim un pic:
Stiti voi, de cata vreme nu mai avusese parte Teodoru sa faca vreo angajare? Din decembrie 2008. Da. De patru ani ii lasa gura apa. 
Patru ani lungi si chinuitori, ani de criza, de cand pofteste sa faca si el o angajare cat de mica si nu i s-a dat voie. Statea ca sarantocul flamand care se uita, cu nasul lipit de geamul cofetariei, la prajiturile delicioase si binemirositoare. Ii curgeau efectiv balele sa faca angajari si legea nemiloasa ii dadea vesnic peste mana, cand intindea gearele. E obositor sa poftesti la nesfarsit si sa nu te saturi niciodata. 
Si acum, ce s-a intamplat?
La numai trei luni de la debarcarea lui, iata ca se schimba legile si noul director are voie sa angajeze. Pai credeti ca a mai putut sa rabde? Patru ani daduse el tarcoale la friptura, privind cum se rumeneste la cuptor, si acum… acum a venit altul si a infipt cutitul in ea…
Cat o fi urlat Teodoru in barlogul lui din fundul chirurgiei, cat s-o fi dat cu fundul de pamant, cate algocalmine cu whisky o fi luat, si ce furii de caine turbat l-or fi scuturat, asta putem usor sa ne imaginam, caci cunoastem prea bine personajul! 
Mi se pare normal ca, la raportul de garda de joi si-a asmutit consoarta sa vocifereze impotriva noului sef si impotriva angajarilor. Ca prea l-a durut in suflet! Cu firea lui “superba”, ma mir ca n-a facut si mai mult: sa-i puna de ex. rahat pe clanta directorului sau sa-i taie cauciucurile de la masina… 
P.S. Domnule manager Negru, va amintim ca, poate, ar mai fi vreo doua posturi vacante, numai bune de scos la concurs. Si anume de doctori. Vreo doua la chirurgie, si vreo doua de ginecologi, la maternitate. Nu de alta, dar asa, ca sa le mai usuram munca celor care simt ca nu mai fac fata si ca s-au “sacrificat” deja, prea mult, pentru pacienti.


Anonim6 ianuarie 2013, 16:45
doar 12 angajari s-au facut,am depus si eu cv si eram a 45 cu cv depus,ce credeti ca s-au schimbat lucrurile? tot cei care au cunostinte (pile) s-au angajat si cu 3000-4000 euro,depine unde e postul,acum cred ca va mirati,dar uite ca lucrurile nu s-au schimbat,e mai rau,cu tot cu actualul manager..de ce nu dau exmene fara rezultate inainte si aranjari? sa vad atunci cine mai ia exemenele..rusine sa va fie domnule primar,am crezut ca sunteti altfel,si ca angajati doar pe cei care chiar stiu cu ce se mananca medicina,e usor sa termini scoala sanitara,dar nu e usor sa fii apt si sa ai cunostinte


Anonim7 ianuarie 2013, 17:19
poate au fost doar 12 angajari numai pentru postul de asistent, insa am erau anuntate si posturi de registrator, infirmier,brancardier, asistent farmacie, analist-programator, muncitori, infirmiere, bucatarie, etc....



Anonim7 ianuarie 2013, 17:24
Ce tot o aburiti acolo cu numai 12 posturi. 3000-4000 euro pentru 1 post. Calculati la 20 posturi cu o medie de 2000 euro.etc, etc Eu stiu ca pentru agent paza(portar) acum cativa anisori sa dat 500 euro


Anonim30 decembrie 2012, 15:57
Numai golaneli in spitalul asta mizerabil. Se anunta la asa zisul concurs un numar de posturi si se angajeaza inca jumatate din posturile anuntate. Stiti de ce sau marit numarul de posturi asa peste noapte? Sa va spun eu : din cauza sumei care s-a oferit drept spaga.Mii de euro. Oamenii sunt lacomi nu au limite. Cei care tot scriti de teodoru aici.Acum va-ti lamurit??? Iata ca era mic copil fata de sacalii astia.Macar teodoru avea limita la sume, si daca erau anuntate 10 posturi 10 intrau. Incepand cu asistentii sefi, resursele umane, director si pana sus la primarie.


          Răspunsuri la(Anonim30 decembrie 2012, 15:57)
  Anonim10 ianuarie 2013, 16:42

ati spus exact adevarul,teodoru cerea bani putini in comparatie cu mafia de acum,incepand               de la primaria.va spun sigur ca au cerut 3500-4000 pentru postul de asistent medical.si au angajat    doar pe cei cu relatii si " nepotisme"..vai de cei care ajung pacienti pe acolo,noii angajati habar nu   au cum se face o injectie



Anonim26 ianuarie 2013, 11:37
De cand dragos teodoru nu mai este manager are acelasi obicei la plimbatul cu masina prin oras in orele de program. Daca in timpul cand era director puteam intelege ca se plimba in interesul spitalului, acum in ce interes se plimba? In timpul meu liber il vad prin oras, cand sunt la servici in timpul programului il vad cum pleaca, ma intreb de ce conducerea spitalului nu face nimic?sau poate inca provoaca frica?sau persoanele din conducere se afla la mana fostului director?