A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

vineri, 12 aprilie 2013

Citez anonim care spunea...UITE PROCESUL, NU-I PROCESUL !


Anonim12 aprilie 2013, 20:36
UITE PROCESUL, NU-I PROCESUL !

   Zilele astea, conducerea spitalului a facut o gafa de proportii, cum rar se mai poate vedea. Dupa ce au platit, dupa cum se zice, vreo 13 miliarde de pe urma escrocheriilor lui Teodoru, au ramas in pana de bani…
Si cuiva, i-a venit probabil ideea “geniala” sa dea in judecata salariatii din spital, la gramada, ca sa mai scoata ceva bani de la amarati… sa mai micsoreze paguba suferita. De, asa-i peste tot: borfasii cu jeepuri si vile isi baga mana pana la cot in banul statului, iar fraierii, (adica noi), platesc pagubele! 
Asadar, cineva din spital si-a stors indelung singurul neuron, pana a mosmondit o actiune de tot rasul. In primul rand, a fost facuta fara stirea directorului Negru, care a aflat de la oamenii revoltati, cum i-a cautat postasul pe la poarta sa le inmaneze un pomelnic de vreo 20 de pagini in care figurau de-a valma mortii cu vii, pensionarii si activii, oamenii plecati in Italia, Belgia si tot soiul de alte gogomanii… Un pomelnic penibil si grotesc, denumit pretentios “cerere de chemare in judecata”, prin care toti salariatii spitalului erau scosi datori, se vede treaba, pentru niste greseli facute acum vreo 100 de ani, tot de conducerea spitalului…
   Nu stiu cum s-o fi simtit ing. Negru cand a aflat de magaria facuta prin spatele lui si semnata in numele lui. Ce explicatii o fi reusit el sa le dea la salariatii furiosi pe buna dreptate? 
Din cate se aude, managerul a luat singura decizie inteleapta posibila in situatia data: sa renunte la acest proces de toata jena si sa lase lumea in pace.
In incheiere, ca sa vedeti la ce este util sa consulti un avocat, (unul bun, nu toti speriatii), am sa va reproduc un articol din codul de procedura civila, spre stiinta oamenilor din spital: 
   Articolul 406. Renuntarea la judecata: 
Daca renuntarea la judecata s-a facut dupa cumunicarea cererii de chemare in judecata, instanta, la cererea paratului, il va obliga pe reclamant la plata cheltuielilor de judecata pe care paratul le-a facut.
P.S. Poate dl. Negru va reflecta putin asupra acestui articol, inainte sa mai lasa stiloul cu “semnatura de director” pe mana unor adjuncti ajunsi pe functii dintr-o greseala… 

   Atasam parte din documentele primite de cei aproape 400 angajati ai Spitalului din Tecuci, iar din respect pentru angajatii spitalului nu vom publica paginile cu informatii personale cum ar fii salariile, adresele de domiciliu, etc. Mai lipseau CNP-urile si numerele de telefon. Ne intrebam daca aveau nr de la pantofi le publicau? Daca spitalul tot a hotarat sa trimita comunicarea respectiva, de ce nu a facut-o individual catre  fiecare angajat cu datele fiecaruia? De s-au trimis vreo 20-25 de pagini la toti angajatii, persoane decedate, persoane plecate din tara, si alte categorii de fosti angajati,  cu datele tuturor? Poate sunt persoane care doresc sa nu faca publice anumite date. !!!



C O M E N T A R I I :




Anonim12 aprilie 2013, 22:07

Bai....Care va pricepeti la chesti din astea cu legi...Pai astia vor banii din 15.11.2009. si suntem in aprilie 2013. Pai nu au trecut 3 ani? Nu sa....cum se zice, nu a trecut termenul? Stie careva?




Tezaur albastru16 aprilie 2013, 10:30

E cred si e posibil. Dar ce e mai posibil -toti de pe raza Tecucianä,sunt internati la domiciliu. Internatul are:ore libere, somn gratuit si tot comfortul la care este condamnat, APOI-ORA DE PLATÃ! Sãnãtate!



Anonim17 aprilie 2013, 21:10

O veste despre fratele Barbalata. O veste buna pentru cei pe care v-a calcat pe nervi cu tupeul lui obraznic. A ramas 3 luni fara permis. Dupa cum se aude, in vreo 15 zile trebuie sa predea permisul si s-o ia la.… picior prin oras. Sau mai are o varianta. Sa-si folosesca nevasta drept sofer. Macar la soferie sa fie si ea buna de ceva, ca la avocatura…se vede ca nu l-a putut scoate nici macar pe barbat`su din gaura…
Si a mai incasat si o amenda de vreo 6 milioane. Asa, drept cadou de ziua lui.
• Acum mi-am amintit ca a fost si ziua celuilalt odios si nu i-am facut nici o urare. Ca asa se obisnuieste. Asa-i frumos. “Hai sa traiesti Teodorule tata, si la multi ani! La multi ani, SI NU NEAPARAT IN LIBERTATE!!!”



Anonim24 aprilie 2013, 16:16

Scrim acest comentariu cu certitudinea ca nu o sa-l publicati. Cu ozazia zilei de nastere La multi ani cu sanatate Florineeee (Barbalata), sa ne traiesti, sa fi sanatos, multe realizari. Gicu si Robi


Anonim 28 aprilie 2013, 00:56

In ultima vreme am observat un fenomen interesant. Teodoru nu-si mai trage masina in fata spitalului. El, care iesea mereu ca paduchele in frunte, acum isi ascunde masina in spate. De ce ? Simplu: ca sa nu-l simta directorul Negru cand o tuleste de la serviciu. Cand vii la munca la 9 si pleci la 10:30 nu prea vrei sa te simta sefu…
In alta ordine de idei, poate nu-i mai vedem masina fiindca nici nu mai are??? Ce ziceti de asta? 
Pe cat punem pariu, ca in momentul de fata Teodoru nu mai are nimic pe numele lui? Nici masina, nici casa, nici conturi. Nici el, nici Barbalata. Nici altii. Oameni necajiti.
Va spun ca se petrec lucruri interesante cu Teodoru! Mai intai a venit o echipa intreaga la spital sa se intereseze de viata lui si sa-i ia actele la cercetat. O echipa in haine civile dar cu parfum de uniforma. Apoi, putin dupa ziua lui, l-a vizitat din nou o echipa numeroasa, la el acasa de data asta, sa-l sorcoveasca. Si daca tot l-au vizitat, imi inchipui ca i-au scuturat putin si saltelele, i-au luat si calculatoarele sa i le stearga de praf si ceva acte, asa, ca sa aiba amintire autograful lui Teodoru… 
Si la toate astea mai adaugati ca pe la cabinetul lui Teodoru a inceput sa se strecoare cate un avocat…Vorba ceea: decat sa intre procurorul pe usa, mai bine intra avocatul pe fereastra…
Asa ca treaba e serioasa, dragi prieteni. De data asta, nu stiu cine mai poate sa-l scape pe Teodoru de boala grava de care sufera. Cica ar fi vorba de o supradoza de medicamente. Una mare de tot. De vreo 3,6 miliarde! Ii mai pune avocatul o perfuzie, ii mai face notarul la iuteala vreun act de vanzare, ii mai face vreo frectie expertul, dar treaba tot groasa ramane! 
Ca sa se vindece de tot de naravurile lui, tare mi-e teama ca Teodoru o sa ajunga totusi la tratament pe termen mai lung, asa, ca bolnavii de tuberculoza: intr-un loc linistit, racoros, ceva mai izolat, unde sa poata cugeta netulburat la ce-a gresit in viata…


Anonim29 aprilie 2013, 11:05

in articolul dumneavoastra s-au strecurat unele neadevaruri,sunt convinsa ca nu din rea-vointa,ci cred ca dintr-o insuficienta documentare.Lasand la o parte aspectul mai mult sau mai putin pamfletar .sa spunem ca d-ra jurista care s-a ocupat de tot acest balci este angajata de domnul actual manager iar actele erau semnate si de domnul manager (parafa se mai poate fura,semnatura insa...).
Si sa nu uitam,banii erau deja restituiti din 2010,iar costurile acestei prostii vor fi suportate de...pacienti,adica de noi toti.


Anonim29 aprilie 2013, 13:25

Acum,ca sa aveti parte si de un raspuns normal dragi cititori,domnisoarele care au o mare problema cu dr. Teodoru,nu pentru ca ar fi fraudat ceva ci,pentru ca nu a stat la supt,in afara de faptul ca duduile nimfomane si nesatisfacute de fostul manager nu se pot resemna la gandul ca unor barbati le plac femeile!!!In alta ordine de idei si referitor la gogomania managerului Negru,oameni buni,lucrurile stau perfect altfel!Si anume:in 2009 in 15 noiembrie s-au dat primele de stabilitate in urma tergiversarii acestui lucru de d.na Saghian,sotie de senator,de altfel,asadar dr. Teodoru nu avea nicio treaba cu asta,dupa auditul din februarie 2010 curtea de conturi a hotarat ca spitalul trebuie saa achite gaura facuta de aceste prime,motiv pentru care dr. Teodoru a hotarat sa dea al 13-lea salariu si sa opreasca din el acea prima pentru a nu afecta salariile angajatilor si asa mici!Mentionez ca acea oprire din martie 2010 a fost perfect legala si in urma raportului curtii de conturi,altfel dr. Teodoru ar fi fost pasibil de inchisoare.In 2013 adica la 1 ianuarie 2013,desteptul de manager Negru a reziliat unilateral contractul cu laboratorul privat,reziliere in urma careia trebuie sa plateasca despagubiri acelui laborator o suma de cateva miliarde de lei vechi...acum,ce s-au gandit desteptii pamantului impreuna cu primarul?Simplu...si-au zis ca angajatii spitalului sunt suficient de prosti si manevrabili si o sa-i sperie daca ii da in judecata pe toti,or sa moara de frica,Cu mare parere de rau,nici dr. Teodoru si nici angajatii nu s-au speriat ba dimpotriva vor merge in continuare cu actiunea si vor astepta sa vada pe unde vor scoate camasa si boul de primar si ineptul de manager Negru!!!Prin urmare,dragi cititori si comantatori data viitoare cand faceti afirmatii la adresa cuiva DOCUMENTATI-VA si veniti cu argumente care sa va sustina afirmatiile.Cat despre calculatoarele dr.Teodoru aflati ca nu are asa ceva acasa el fiind detinatorul unor gadgeturi de care unii dintre voi nici nu ati auzit macar...in rest numai de bine....:))) AM CONVINGEREA CA ACEST COMENTARIU NU VA FI PUBLICAT DAR NU MA POT ABTINE SA NU-L SCRIU INTRUCAT CEEA CE AM CITIT AICI SUNT NUMAI INEPTII!!!!!!!!!!!!!!!"SUCCESURI SI SA TRAITI BINE"VORBA CHIORULUI!