A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 28 martie 2013

Bun venit in TECUCI


   Abia a dispărut zăpada de pe şosele, că au ieşit la iveală gropile imense din asfalt. Aproape că nu există stradă fără probleme, iar şoferii se chinuie cu greu să le ocolească pentru a nu-şi distruge maşinile. 
La o săptămână de la ultima ninsoare, "marile bulevarde" din Tecuci sunt pline de gropi.
   O poveste care se repetă în fiecare primăvară. De exemplu str. Transilvaniei s-a spart, a stat asa cateva saptamani, apoi a fost decapata, a mai stat asa peste 10 zile, apoi a fost plombata cu viteza melcului.. Stiu o sa ni se spuna ca nu a fost vremea buna de asfaltat, insa ne intrebam de ce nu exista o comunicare eficienta intre primarie si statia meteo, din care sa reiasa cand exista cateva zile cu temperaturi optime, atunci sa se apuce oamenii de decapat si imediat de asfaltat. Probabil ca cei de  la Administraţia Străzilor, privesc situatia cu detaşare. 
    Resemnarea Admistraţiei Străzilor îi costă pe plătitorii de taxe sute de mii de lei în fiecare an. 
   Practic, şoferii plătesc de 3 ori ca să meargă pe un singur drum: taxele către primărie, asigurarea auto şi reparaţiile după datul în gropi. 
    Până la "marea asfaltare", probabil ca gropile vor fi umplute temporar cu o mixtură, la rece. Chiar şi aşa, şoferii ar face bine să conducă cu ochii în patru. 
  Sunt sigur si am crezut-o de prima data pe profesoara de geografie: tara noastra este foarte frumoasa. Numai ca de cand merg pe soselele patriei, nu prea mai am timp să mă uit la peisaj din cauza gropilor.
   Tara noastra are toate formele de relief. Are munti, dealuri, rauri, cascade, trecători, canioane si gropi.
Muntii sunt de mai multe feluri. Gropile, si ele.


    Rasfoind codul rutier, iata ce am gasit scris aici asa cum a fost aprobat, cu modificari, de Camera Deputaţilor

 Cap I - Dispoziţii generale
  
 ""Art. 5. - (1) Administratorul drumului public, antreprenorul sau executantul lucrărilor este obligat să asigure semnalizarea corespunzătoare a acestuia conform standardelor în vigoare.
(2) Administratorul drumului public este obligat să semnalizeze corespunzător, cât mai repede posibil, orice obstacol aflat pe partea carosabilă, care stânjeneşte sau pune în pericol siguranţa circulaţiei, şi să ia toate măsurile de înlăturare a acestuia.

(4) În cazul producerii unui eveniment rutier ca urmare a stării tehnice necorespunzătoare a drumului public, a nesemnalizării sau a semnalizării necorespunzătoare a acestuia, precum şi a obstacolelor ori lucrărilor care se execută pe acesta, administratorul drumului public, antreprenorul sau executantul lucrărilor răspunde, după caz, administrativ, contravenţional, civil sau penal, în condiţiile legii.  ""

Politia doar supravegheaza, sesizeaza si poate aplica amenzi pentru nereguli chiar si administratorului.
NO COMMENT



C O M E T A R I I :



Anonim30 martie 2013, 23:57


  Eu nu inteleg un lucru. Ce treaba avem noi astia care lucram in spital cu afacerea aia cu laboratorul si cu Sanomed. Noi nu am furat nimic, n-am facut nici o manarie. De ce sa ne opreasca noua din salarii pentru asta? N-are decat sa platesca Teodoru alea 13 miliarde sau 14 sau cate dracu or fi, ca el e cu musca pe caciula. Da de ce sa suferim noi pentru porcariile lui?