A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 22 noiembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...22 noiembrie 2011 ora 16:01

    Anonim spunea...
   Daca sunteti cu adevarat angajati ai spitalului si stiti cum merg treburile, cum va puteti iluziona ca Teodoru o sa-l puna vreodata la punct pe Cornel Gorgan? Si cam ce ar putea sa-i ceara? Sa nu mai bea? Sa nu-si mai injure colegii? Sa nu mai fie violent? Intr-adevar, asa cum stim cu totii, Teodoru nu suporta bautura, injuraturile si violenta. Si cam cand ar putea Teodoru sa-i faca morala lui Gorgan? Cand stau noaptea, in garda, la "una mica"? Sau, cand se duc impreuna in Germania sa-i aduca masina lui Teodoru? Sau poate, cand se duc impreuna, vara, in concediu... Un lucru totusi nu ne este clar: cand merg baietii in deplasare, iau camere separate la hotel sau............
(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim)
22 noiembrie 2011 ora 16:01

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu..., 21 noiembrie 2011, 15:14

Anonim spunea...
teodorule esti manager invatal pa asistentul tau de la ATI sa nu mai njure pacienti si sai loveasca ca cu urmatoarea ocazie va dau filmarea pa net ca nu o data vam filma si cu mita si cu bautura pa la poarta si paste tot marla ala de la ati strica tot domnu asistent cornel
21 noiembrie 2011, 15:14

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu..., 21 noiembrie 2011, 14:55

Anonim spunea...
astazi domnul asistent de la triaj chirurgie domnul asistent de la sectia ati chirurgie nu mai puteau de bucurie erau foarte veseli dupa ce consumasera bauturi alcoolice si saraci bolnavi isi asteptau tramentul dar pana cand sa mai suportam asa o mizerie pana cand . Pana domnul managerb nu o sa l emai tina partea ca sunt prieteni si isi petrec concediile in preuna pana no sa mai plece urechea si se la sa spalat in ea de tot ce se spune lea facut o sectie de ati de invidiat dar cumm ar vrea multe spitale sa aibe in dotare dar degeaba datorita unui singur asistont venit de la coada vaci unde toata lumea la el i n sat il crede doctor sa stea beat in timpul serviciului sa consume bauturi alcolice sa lase viata pacientilor pe mana infirmierei este inacceptabil asa ceva si mai avem pretentii sa te duci sal intrebi ceva sai ceri o informatie si sa te ia la misto sai fie rusine managerului spitalului ca il acopera sim cai tine partea sau a ;uat mai mult decat trebuia si se simte cu musca pa caciula traiasca ASISTENTUL GIRGAN CORNEL care sufera de sefie vai de capul lui dar tot i se infunda dumnezeu nu doarme si nici nu bea rachiu va rugam luati masuri
21 noiembrie 2011, 14:55