A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

duminică, 31 martie 2013

Citez anonim care spunea..."Eu nu inteleg un lucru..."


Anonim30 martie 2013, 23:57

  Eu nu inteleg un lucru. Ce treaba avem noi astia care lucram in spital cu afacerea aia cu laboratorul si cu Sanomed. Noi nu am furat nimic, n-am facut nici o manarie. De ce sa ne opreasca noua din salarii pentru asta? N-are decat sa platesca Teodoru alea 13 miliarde sau 14 sau cate dracu or fi, ca el e cu musca pe caciula. Da de ce sa suferim noi pentru porcariile lui?



C O M E N T A R I I :


Anonim31 martie 2013, 17:21

Daca ar fi vorba sa platim noi pentru furaciunile lui Teodoru, cred ca am munci ani intregi fara salariu. Ca Teodoru numai varul de pe peretii spitalului nu l-a luat. Acum sa scoata si sa dea inapoi ce-au furat. El si tovarasii lui: Barbalata. Stiti vorba aia: SCOATE LUPE CE-AI MANCAT / CA TE DUC LA SPANZURAT



Anonim2 aprilie 2013, 08:20


Stiati ca noul manager isi deconteaza benzina din banii spitalului pentru deplasarile la Bucuresti unde urmeaza cursuri de manager de spital? Crede ca il fac aia doctor? Ca oricum au facut de ras medicina!




Anonim2 aprilie 2013, 19:46

Ia uitati-va, Teodoru nu si-a mai putut stapani dracii si pizma***care il roade si a inceput sa arunce stuchiti de furie in directia directorului Negru. Se vede treaba ca asta avea el de facut marti, la 8 dimineata, cand iesea cu capul mare din garda; sa dea cu flegme in dusmanii lui, pe blog…
Cica astia din conducerea actuala fac de ras medicina… Pai atunci, stai linistit Teodorule, ca pe tine nu are cum sa te faca de ras, ca tu nu esti doctor, esti macelar. Si macelarul nu se poate face de ras, decat daca tranteste prea tare fleica pe cantar!
P.S. Oare cine putea sa-i dea lui Teodoru informatii despre cum deconteaza unul si altul benzina??? Un contabil, normal. Ghici ghicitoarea mea, cine-i prietena lui Teodoru si-i contabila; hai ca va dau si elemente ajutatoare: are si...(Aici text cenzurat) mititica de ea… 


explicatie  http://dexonline.ro:
***pizma:  
PÍZMĂ, pizme, s. f. (Pop.) Ciudă, necaz, nemulțumire; p. ext. ură, dușmănie; (sens curent) invidie.