A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 22 decembrie 2012

Ponta a asigurat că salariile bugetarilor vor fi reîntregite cu 7,5% din ianuarie 2013


Salariile bugetarilor vor fi reîntregite cu 7,5% în luna ianuarie, susţine premierul Victor Ponta, pentru că sunt bani necesari pentru această majorare. Şeful Executivului a mai precizat că proiectul de buget pentru 2013 este gata şi trebuie discutat cu sindicatele, apoi cu delegaţia FMI.

Ponta i-a sfătuit pe cei care vor un buget bun în 2013 să nu plece în vacanţă şi să fie prezenţi la discuţiile cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI), Comisiei Europene (CE) şi Băncii Mondiale (BM), care vor sosi la Bucureşti la începutul anului viitor.

"O săptămână probabil durează discuţiile cu cei de la FMI şi de la Comisia Europeană şi, începând cu 14 ianuarie, am discutat deja cu preşedinţii celor două Camere şi cu preşedinţii comisiilor de buget-finanţe din cele două camere: practic din 14 ianuarie încep discuţiile în Parlament", a precizat prim-ministrul.

Până la discuţiile cu FMI, premierul le-a cerut miniştrilor să explice sindicaliştilor cum pot fi împărţiţi banii în buget.

"Cu cei din Educaţie, din toate celelalte sindicate, avem pe masă bugetul şi hotărâm împreună. Mie nu-mi plac discuţiile astea cu <daţi-ne, nu ne interesează de unde>. Cred că ştiu şi ei: de unde nu e, nu se poate da. Trebuie să fim foarte deschişi, să le arătăm câţi bani avem şi cum putem să-i repartizăm în perioada următoare", a precizat Ponta.

Premierul e decis să menţină măsura prin care indemnizaţiile directorilor din companiile de stat să fie plafonate şi anul viitor.