A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 26 ianuarie 2012

Cod portocaliu de ninsoare si viscol ! Pana si codul e portocaliu precum PDL-ul !

Într-o zonă muntoasă din partea de nord a Japoniei, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a curăţa un drum acoperit, atenţie, de peste zece metri de zăpadă. Aşa arată drumul după lucrările de deszăpezire şi tratarea carosabilului pentru ca maşinile să nu derapeze.(Imaginea de mai jos)

Iata cum se face deszapezirea pe autostrada intr-o tara nordica de exemplu!(Imaginea de mai jos)



    Cam aşa se deszăpezeşte în Tecuci: intră plugul, (daca intra, cand intra, si daca nu merge cu lama ridicata)dă zăpada în toate părţile, iar dacă rămîne pe mijlocul drumului, dracul să-i ia pe ăia care au chef să treacă pe-acolo. Ce contează că toată zăpada rămîne fix de-a lungul trecerii de pietoni, pînă-n sfert de intersecţie, şi are vreo 20 de centimetri înălţime? Pietonii, dacă vor să treacă, s-o bătătorească singuri. La muncă cu ei, ‘r-ar ai dracu’, care stau în case, iar noi muncim! Au reuşit să cureţe zebra? Hahaha! Mai trecem o dată cu plugul şi-o acoperim din nou. Să se chinuie, mama lor de nenorociţi!

      Daca ai masina si mergi pe unde ar trebui sa fie soseaua, sigur nu te tine bucşaraia şi pivoţii pană la primăvară. Dar ce poţi cere unui primar care este prieten cu managerul spitalului?Caractere asemanatoare, obiceiuri asemanatoare,etc, etc,  si lista poate continua!
     Presedintele Basescu ne spune că am trecut împreună cu domnia sa prin criză ! Cu ceva timp în urmă spunea ba ca nu o să intrăm în criză, ba ca am trecut de criză, acum ne spune ca dumnealui este capitan de navă şi că o să ne treacă prin criză. Nu mai pomeneşte nimic de ieşirea din criză!
     Poate ca o fi jenat si Emil Boc sa tot spuna ca a infrant criza, ca ne-om fi saturat si noi sa-l auzim spunand incontinuu de trei ani ca a invins, dar inca trebuie sa strangem cureaua. In mod evident, pedelistii stiu prea bine ca daca anul acesta nu vor da inapoi si ceea ce a mai ramas inca nedat din taierile bugetare din 2010, viata va fi crunta pentru ei in alegeri. Ar fi trebuit sa returneze banii taiati cu forta de la 1 ianuarie 2011. Nu au facut-o. Nu ii dau inapoi nici de la 1 ianuarie 2012. Stiu insa ca trebuie sa-i dea pana la alegerii. Afirma că nu sunt bani!
      Dacă eu nu am bani pentru impozit să zicem pentru un an sau doi domnule primar mă scutiţi de majorari? Doar primministrul dvs (ca al multor romani nu mai este de mult) ne-a spus ca nu are bani! Daca noi, românii nu am mai avea bani pentru taxe ne-aţi scuti de majorari?
     Stimati tecuceni, stiu ca va asteptati la asta, dar imi fac datoria sa va informez si sa va reamintesc ca presedintele Traian Basescu a semnat  decretul de promulgare a prevederilor normative prin care a fost esalonata pana in 2016 plata drepturilor banesti castigate in instanta de catre bugetari.
      Români, treziţi-vă şi aveţi grija cu cine o să votaţi când o veni timpul! Şi nu uitaţi,  dacă nu mergeţi la vot de fapt aţi ales fără sa vreţi!