A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 29 noiembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

Ce ziceti voi ca l-a adus pe Zara de mila? Adevarul e ca l-a adus ca sa-l puna director medical. Zara e un apropiat al PDL si a mai fost director in doua spitale. Plus ca e prietenul lui de-o viata. De mai multe ori l-am auzit pe Teodoru cum se plangea de echipa lui ca e moale si nu se impune si ca e nevoie de o mana de barbat.

28.11.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

ii dau dreptate celui care a scris mai sus ,domnul cornel asa zisul asistent de pe sectia A.T.I. chirurgie se poarta ca un adevarat taran....(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim)...... cand vine vorba de bun simt . din intamplare sa facut sa vin in vizita la un bolnav internat si vorbind cu unul din doctori daca pot sa intru la tespectivul bolnav dn. doctor mia spus sa mai astept vrei 10 minute pe hol si dupa aia sa intru ca trebuie sa faca vizita mam dus pa hol fiind cu copilul mic de 2 anisori stateam pa bancuta si a iesit domnul cornel si a inceput sa tipe ca nu este sala de asteptare holul spitalului si sa ies afara dar nu am vrut si iam zis ca am vorbit cu doctorul simia adat voie sa aastept pe hol si bine inteles ca nu la interesat sspunand ca doctorul sa dea ordine la el acasa nu in spital deci ce sa mai credem ca domnul cornel se crede chiar mai tare si decat doctori niu stiam ca gradul doboara functia ci tocmai invers dar ce sa mai spunem la spital din cauza unor asistenti se duce totul de rapa pacat de restul echipei care este acolo doctori, asistenti ,infirmier brancardieri chiar si practicanti niste draguti sa le dea demnezeu sanatate . in schimb lui gorgan cornel numai necazuri si traume in viata ca doar se duce la muntele atos sa se spele de pacate luati masuri dn manager DRAGOS TEODORU

28.11.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

Teodoru nu se lasa de obiceiul de-a se lega de salariati ca boala de om sanatos. Mai nou, ii face zile fripte, pentru o nimica toata, unui tanar angajat ca brancardier, in sectie la chirurgie. Un baiat pe care tot el l-a angajat acum vreo 3-4 ani. Se vede ca atunci a fost bun. Acum nu mai este. Ce s-o fi gandit marele manager:daca tot nu poate face angajari, macar sa-i streseze pe astia pe care ii are, ca poate se mai gandeste vreunul sa-i castige bunavointa. Mare atentie domnule manager, ca mergi pe gheata subtire. Poate intr-o zi il enervezi pe vreunul mai mult decat trebuie si se apuca sa povesteasca cum a fost angajat printr-un "concurs de imprejurari".

28.11.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

TARE MA DOARE SA VAD CUM SE VB DESPRE MEDICI,ASISTENTI SI SPITAL DAR NU AI CE SA COMENTEZI ASTA E ADEVARUL SI ASTA SE DATOREAZA BUNATATI SUFLETESTI A LUI DRAGOS CA DACA ERA SI EL MAI DUR CU ANGAJATI SI DACA AVEA MAI PUTINI ASA ZISI PRIETENI ERA CU TOTU ALTCEVA.EL NU VEDE CE SE INTIMPLA DOAR PRIETENI LUI SE DUC LA BIROUL LUI SI POVESTESTE VRUTE SI NEVRUTE EL BAIAT BUN ASCULTA SI TRECE CU VEDEREA .NU CRED CA GORGAN BATE PACIENTI E BAIAT BUN SI NU IAR PERMITE DRAGOS ASA CEVA /PANA LA URMA SUNTEM OAMENI UNU E BONLAV DAR RESTU FAMILIEI DE CE NU IA MASURI

28.11.2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea....

Adeseori ne intrebam de ce Dragos Teodoru nu are nici un singur prieten cumsecade? Pe langa el s-au pripasit numai interlopi, borfasi, indivizi corupti, in general materie umana de proasta calitate. Asa ca, zilele trecute am avut o mare surpriza sa constatam ca are totusi si un prieten doctor. Unul pe care, dupa cat se vede, l-a adus sa lucreze chiar aici, la Spitalul Tecuci. Asa ca ne-am interesat sa vedem cine este doctorul Claudiu Zara. Prieten vechi cu Teodoru, la fel de bine educat, la fel de integru, doctorul Zara, a intrat ca manager la Spitalul Adjud, cu mari eforturi, in decembrie 2006. I-a fericit pe cei de acolo, pana in momemntul in care primaria Adjudului a preluat spitalul si a fost scos din functie cu stampila "INCOMPETENT". Asa cum a fost scos si Teodoru, in aprilie 2009, tot ca INCOMPETENT. Vedeti, asadar, ce strans si frumos se impletesc destinele celor doi. Dupa ce a vazut ca prin Adjud nu prea mai are ce invarti, doctorul Zara, s-a mutat cu arme si bagaje, la Drobeta-Turnu Severin, ca director al Spitalului Judetean din Mehedinti, dupa modelul ca ceea ce este incompetent in Vrancea, este minunat in Mehedinti.Adevarul e ca nu a ajuns director la Drobeta in nume propriu, ci doar ca angajat al firmei S.C.TETRAEDRU MEDICAL CONSILTING, firma privata, care a preluat managementul Spitalului Drobeta, in urma unei licitatii. Dupa nici 6 luni, la 1 septembrie anul acesta, firma TETRAEDRU s-a lipsit de serviciile competentului manager Zara, pe care l-a inlocuit urgent cu altcineva. Intelegeti acum, de ce, la disperare, fostul manager l-a rugat pe Teodoru, sa-i gasesca la Tecuci, un locusor unde sa se aciuieze. Ca doar prietenul la nevoie se cunoaste si nu se stie, daca in viitor, n-o sa se duca si Dragos, cu traista in bat, pe la Adjud, sa cerseasca un loc de munca. Am vrea sa stim sub ce forma munceste doctorul Zara la Tecuci, ca din cate stim angajarile sunt blocate. Asa ca de angajat, nu credem sa-l fi putut angaja, iar munca la negru iar e ceva nasol.La fel si veniturile neimpozitate.Mai ales daca te mai afla si ITM-ul! Oricum, vom vedea.

27.11.2011