A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

luni, 2 noiembrie 2015

Analize medicale gratuite pentru tecuceni!

Analize medicale gratuite pentru tecuceni!

După "megaescrocheria" numită SANOMED, de la numele firmei implicate in scandal (înregistrată in satul Cornu de Jos-Prahova), prin care Spitalul nostru a fost fraudat de zeci de miliarde de lei (cu complicitatea vechii conduceri), după ani de procese, de investiții in aparatură medicală dar și de eforturi susținute ale conducerii și ale personalului medical,am reușit ca 
Laboratorul de analize medicale al Spitatului "Anton Cincu" -Tecuci să fie ACREDITAT de către Asociatia de acreditare din România prin Organismul național de acreditare, cu Certificatul LM 936. 
Aceasta va permite Spitalului încheierea de contracte anuale cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate in vederea efectuării de analize gratuite pentru populația extraspitalicească, lucru sistat încă din anul 2011, la Tecuci.

Reamintesc că, la finele anului 2012 am denunțat si reziliat contractul cu acestă firmă insă, datorită abuzurilor și clauzelor oneroase impuse de firma Sanomed, am fost in imposibilitatea plății salariilor întregului personal al spitalului la finele anului 2012 și am fost târâți într-un josnic scandal mediatic. A fost cel mai mare tun financiar înregistrat vreodată in spitalul tecucean. 
Am depășit totul cu bine și iată, tecucenii și nu numai, vor fi beneficiari ai normalității -de la 1 Ianuarie vor putea efectua analize gratuite. De asemeni, am câștigat si procesele intentate acestei firme privind prejudiciile aduse bugetului spitalului. 
Am deranjat foarte mult...
Interese mari, nu??? Credeți că cei care instigau la proteste se gândeau la pacienți sau la libertatea și buzunarele lor?

Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și nu s-au îndoit de buna mea credință! 
Mulțumesc întregului personal pentru eforturile pe care le fac cu dăruire, zi de zi ! Realizările voastre sunt și realizările mele! Felicitări!

Gerhardt Daniel Tuchel

Sursa : Facebook