A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 6 noiembrie 2013

Roata se întoarce. Când? Asta depinde de viteza de rotaţie a fiecăreia.

  MOTTO : 
  Cand eram mica, bunicul, fie iertat, îmi spunea: "Furtuna nu depinde de noi ! Ea vine din pustie şi acolo se va întoarce! Însă stejarii adevăraţi rămân în picioare!"


  In viata toti am luat cu dificultate anumite decizii in anumite momente, gestionand prost defectuos situatiile in cauza, in dauna altcuiva, sau am judecat actiunile cuiva in necunostinta de cauza, pentru ca dupa un timp viata sa-l puna exact in situatiile diametral opuse, in pielea celorlalti. 
      Cititorule, NU UITA :
          Adevarul e ca roata se intoarce, intotdeauna. 
   Nu cred ca putem chiuli ca in liceu de la scoala, sperand ca vom scapa cu lectia neinvatata. Pentru ca oricat am fugi de ea, ne va ajunge din urma.     Constatam cu stupoare ca inca mai experimentam pe pielea noastra lucruri pe care le-am facut altora. Ne-ar fi prins bine la vremea respectiva o lista. Acum numai bifam… aham, mai am asta, asta, si ailalta… i see… Oare mai avem mult?  :)) Ce e interesant este faptul ca  nu ni se intorc intr-o anumita ordine, cronologica… ci aparent aleatoriu, si totusi deloc intamplator. Fiecare lectie e plasata exact la momentul potrivit pentru a continua o noua etapa a vietii. Dar cum? Probabil e Karma!? Nu pretindem ca avem raspunsul la aceasta intrebare, nimeni nu are. 

  Poate ca unii cred altii nu cred  in destin. Totusi nu putem sa ne punem unele intrebari. Credeam ca noi atragem in viata noastra ceea ce ni se intampla, prin felul in care gandim si actionam. Unii dintre noi inca mai cred lucrul asta. Si totusi, oare depinde numai de noi? Sau exista un destin prescris fiecaruia?

Hmm… Uneori se intampla lucruri pe care chiar nici nu ni le-am fi putut concepe vreodata, sau altele despre care nu aveam nici un dubiu ca s-ar finaliza esueaza. Incepem ca credem ca exista totusi ceva pus de-o parte pentru fiecare, dar avem liberul arbitru pentru a ne alege singuri soarta. Pana la un punct. Ceva, cumva, nu ne lasa sa deviem sub nici o forma de la cursul firesc al lucrurilor. Putem alege altceva, dar vom fi redirectionati mereu. Si nimic nu e intamplator, fiecare persoana care apare in viata noastra are un rol, ne poate invata ceva, daca suntem open mind. Si este exact ceea ce ne trebuie atunci, desi nu realizam lucrul asta. De cate ori nu ni s-au intamplat lucruri pe care nu ni le doream, si am fost tristi, pentru ca dupa un timp sa recunoastem ca erau cele mai bune lucruri pentru noi… 
    Poate nu credem,  insa  suntem niste simple marionete, fiecare cu o harta a propriei vieti deja prestabilita, fiindca depinde foarte mult de noi cum sesizam oportunitatile care apar. But Karma intotdeauna se intoarce. 


Daca nu stiati cum se intoarce roata in viata, priviti acest clip.


15 comentarii:

  1. Ne bucuram ca domnul primar a avut ideea sa cheme lumea din spital si sa faca lumina in mormanul de mizerii ramas pe urma lui Teodoru. Chiar era nevoie sa cheme oamenii si sa le explice ce si cum s-a furat in spitalul asta timp de ani de zile, de s-a ajuns in pragul falimentului.
    Zic ca era nevoie de sedinta asta, pentru ca ici si colo, prin spital, mai gaseai cate un sustinator al lui Teodoru, care se facea ca n-are habar de hotiile si abjectiile lui… Mai erau cativa nostalgici, cateva nulitati, pe care el, la vremea lui, ii plasase prin diverse functii, (contra cost bineinteles) si care acum se simteau datori sa-l apere. Daca te apucai sa le povestesti ce teanc de dosare penale are Teodoru, de cate ori pe saptamana il cheama la ancheta DNA-ul, parchetele si politistii si cam cati ani de puscarie risca sa-si ia, se uitau la tine cu sictir, isi dadeau ochii peste cap si pretindeau ca “justitia nu s-a pronuntat” sau ca “nu a fost condamnat inca”. Ca si cum nu ar fi trait in spital, nu ar fi vazut cu ochii lor facturile umflate, analizele fictive si contractele masluite si aveau nevoie sa-l vada pe Teodoru cu catuse si haine vargate, ca sa se convinga ca este intr-adevar un vierme corupt.
    Pe vremea PDL-ului asa o sedinta ar fi fost de neconceput. Si pe atunci, oamenii din spital au incercat sa-l dea in gat pe Teodoru cu escrocheriile, delapidarile si hotiile lui! Dar cui sa te plangi, cine sa te auda si cine sa-l puna la punct pe Teodoru? Fostul primar? Se stia ca Finkelstain era in mare amicitie cu el, mancau la aceiasi masa, mergeau la aceleasi chefuri, se tutuiau si se trageau de bretele.

    RăspundețiȘtergere
  2. La inceput, cand primea vreo sesizare despre hotiile din spital, fostul primar il tragea de maneca pe Teodoru, sa aiba grija ca la reclamat unul, pentru ca Teodoru sa stie cui sa-i poarte sambetele…Totusi, cum reclamatiile curgeau garla la adresa lui Teodoru, la un moment dat, Finkelstain s-a vazut nevoit, de ochii lumii, sa se faca ca face ceva. Asa ca, a organizat o sedinta, in care chipurile l-a chemat si pe managerul-escroc, sa-l traga de urechi in mod public, pentru ceea ce se intampla in spital…
    Care credeti ca a fost comportamentul lui Teodoru? Se asezase in patru labe intre doua randuri de scaune, in asa fel incat ii mai ramasesera la vedere doar mutra lui alcoolizata de ridiche neagra, cu un smoc in frunte si fundul, pe care nadragii stateau sa crape. In pozitia asta caraghioasa, managerul spitalului incepuse sa se strambe, sa scoata limba prin spatele celor care vorbeau, sa-si dea ochii peste cap, ma rog, sa faca ca visele urate, ca sa arate cam ce importanta dadea el sedintei lui Finchelstain… Consilierii care il vedeau din prezidiu abia se tineau sa nu rada iar salariatii spitalului se umflau si ei de ras, cand isi vedeau directorul strambandu-se in patru labe prin sala primariei! Ma intreb ce-o fi gandit Finkelstain despre managerul pe care il pusese la spital si pe care il sustinea in ciuda tuturor golaniilor, ce-o fi gandit zic, despre Teodoru, cand il vedea cum se face de ras cu scalambaiala aceia penibila de copil oligofren, cu mutrele lui de retardat, cum vezi numai la saracii idioti care se stramba pe la gardul spitalelor de psihiatrie.
    Stiti ce mi-as fi dorit? Sa-l vad pe Teodoru venit la sedinta de aseara, sa-l vad daca il mai tineau curelele si tupeul sa-si faca numarul de maimutareli si in fata primarului actual. Abia ar fi avut lumea ocazia sa vada cat il duce capul. Bine zic americanii, ca SUNT OAMENI A CAROR MINTE NU FACE UN DOLAR INTREG!!!
    P.S. Daca mai sunt prin spital unii, care mai simt si acum o dorinta neinfranata sa-i tina partea lui Teodoru, poate ar fi bine sa-si amintesca cum se spune ca “cine se aseamana se aduna”!

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi Teodoru umbla pe la doctori sa stranga cate 500 pentru Zilele Medicale Tecucene. N-avea nici o problema, nu era el ala care a ruinat spitalul, nu era el ala huiduit aseara in sedinta de la primarie. Cred ca Teodoru s-a nascut fara "organul rusinii". Se vede ca are din nastere soricul foarte rezistent si sfarla groasa. Nu stiu cati doctori i-au dat banii ceruti, dar ar fi bine sa verifice daca au ajuns acolo unde trebuie. Cu Teodoru nu stii niciodata. El, daca nu poate da o gaura mare, se multumeste si cu gainarii si ciupeli.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cunosc f.bine persoanele despre care se tot discuta,insa facand o minima analiza de text reiese evident ca persoana care tot scrie si jigneste este aceeasi. Draga "scriitorule"ai facut o fixatie ptr.aceasta persoana ,mergeti la un psihiatru aveti nevoie urgenta de un tratament.....daca deja nu e prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, da fo....(AICI TEXT CENZURAT) aia de Teodoru batranu, mai face multa vreme garzi la maternitate? Cat il mai primiti? Nu vedeti ca-i o mu...(AICI TEXT CENZURAT) conservata in alcool? Ii tremura si capu si mainile, ii tremura si limba in gura, daca nu-si bea paharelul la timp... Cum, Doamne iarta-ma, sa mai faca asta o cezariana? Sau, de fapt, treaba o fac moasele si pe Teodoru il puneti numai asa, in geam, sa creada lumea ca-i viu! l

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga 'scriitorule'ma așteptam la replica ta. Simțindu-te descoperit ca sa zicem asa ai schimbat imediat persoana si modul de exprimare, dar sa știi ca ești foarte ușor de recunoscut. Mai lasa oamenii in pace ca n-ai învățat tu cat au facut-o ei si n-ai tu treaba cu viața si vârsta lor. Un lucru este cert ei au trecut prin viață cum se cuvine insa tu...du-te la psihiatru desi cred ca-i cam tarziu. Ești jalnic reiese din vocabularul folosit!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce vorbesti? Pai, inseamna ca si primaria a facut o fixatie pe Teodoru. Si sedinta aia, de-a vuit orasul, a fost facuta tot de oameni obsedati, nu-i asa? De fapt, Teodoru n-a furat nimic: nenorocirea aia de contract cu Sanomedul n-a semnat-o el, in afacerea cu generatoarele de la Majestic n-a avut nimic de profitat, mancarea furata din spital si care ajungea pe la poarta lui nu el o halea, nu stia nimic nici de medicamentele sutite din farmacia spitalului si care rasareau apoi prin alte farmacii din oras, spagile la angajare nu le lua el, ce mai Teodoru a fost o victima, un naiv si un inocent care n-a avut nimic de profitat si de care s-a folosit toata lumea.
    Toata treaba a facut-o numai asa, de inima buna, ca sa bage in faliment spitalul... Numai oamenii sunt ai dracului ca-l vad ce face!
    Dar stii ceva ? Am eu, asa, o impresie, ca politistii si procurorii sunt obsedati rau de nevinovatul Teodoru! Au facut o fixatie pe el. Pe bune! Nu mai pot trai fara sa-l vada! Cat a fost director, pun pariu ca le placea sa-l “asculte”, si dupa ce au observat ce nebunatic este, au simtit nevoia sa-l si vada la fata cat mai des. Si sa-l si puna sa vorbeasca.
    Tare mi-e teama ca, dupa ce-o intra la facultate, or sa fie obsedati si “colegii” lui de Teodoru, mai ales dupa ce l-or vedea ce gratios se apleaca la dus sa caute sapunul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai linistit Dragos, nu toata lumea te uraste. Noi, astia care te iubim, iti promitem ca o sa fim tari si o sa te asteptam sa te intorci!
    Iti aducem si sarmalute si portocale. Lasa, ca o sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daaaa??? Teodoru a trecut prin viata cum se cuvine, zici tu? Adica amortit de bautura si de "tras", ca sa nu se mai gandeasca la ce-l asteapta ! Dus in carca prin facultate de tat`su si adunand resturile lasate de tat`-su! Scursurile de prin pahare si "alte resturi"! Ce zici, nu cumva esti si tu unul din "resturile" alea, preluate de la tat-su???

    RăspundețiȘtergere
  10. Oare cine a facut mai multe angajari? Teodoru sau Negru? Intotdeauna hotul striga hotul? Draga"scriitorule" incearca sa renunti la obsesie, lasa oamenii in pace si vezi de tine!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am fost la asa zisa "sedinta" care mi s-a parut clar cu scop intimidator si manipulativ...un mare rahat cu care unii se hranesc ! Unde-i Ceausescu sa vada cine i-a luat locul? Asta este..atat va duce capul atat faceti!! Lasa ca pot altii si ptr.voi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hei, voi care va tot certati aici, ba ca Teodoru e bun sau hot, ba ca Negru e bun sau hot.....Voi sunteti orbi? Stiti care este diferenta intre eduard finkelstain si daniel tuchel ? Fiecare face marsavii in alt mod dar le face ! Acelasi lucru se poate spune despre teodoru si negru.Fiecare face marsavii in alt mod dar le face !....Bateti campii aparand pe unul sau altul. Nu s-a schimbat nimic nici in tara de 23 de ani. Pentru teodoru, negru, finkelstain, tuchel, sigur sa schimbat ceva...ce faceu dumnealor inainte de evenimentele din decembrie 89, dar acum???? Nu-i mai aparati...incetati sa bateti campii, toti sunt la fel, multora le este scarba de toti acesti oameni, care nu au fost in stare sa-si faca imperii decat mintind si excrocand oamenii....

    RăspundețiȘtergere
  13. DRAGOSELU` SI DOSARELU`

    In ultima vreme, daca indraznesti sa vorbesti de magariile lui Teodoru, care a falimentat spitalul, o anumita cucoana incepe sa faca spume la gura si sare sa-l apere ca o mata turbata… iti spune ca ai facut o fixatie pe el, ca esti obsedat, ca trebuie sa te tratezi la psihiatru, ca si cum oameni normali sunt numai aia care ii canta imnuri de slava lui Teodoru.
    In primul rand, Teodoru ar trebui sa fie in stare sa se apere singur si nu sa se ascunda sub fusta femeilor (si asa mult prea scurta avand in vedere numarul anisorilor)!
    In al doilea rand, stimata cucoana, daca ti-ai propus, pe bune, sa-l aperi pe Teodoru, ai sa ai de luptat cu foarte multi asa-zisi obsedati/fixisti/sau cum vrei tu sa le zici:
    Dupa parerea ta, cam toti salariatii spitalului suntem niste obsedati, pentru ca nu ne convine sa nu ne mai luam leafa din cauza escrocheriilor protejatului dumitale. Ne cerem scuze, dar nu suntem toti dispusi sa-l intretinem pe Teodoru, sa-i sponsorizam pe banii nostri traiul bun, bautura, excursiile si hotiile…
    Dupa parerea ta si directorul Negru, ba chiar si primarul, au o adevarata obsesie pentru Teodoru, pentru ca, ce sa vezi, l-au gasit cu mana bagata pana la cot in banul statului si si-au permis sa-i faca niste multe dosare penale pentru asta! Ce nu inteleg eu, este de ce nu ai mers dumneata frumos la sedinta de la primarie, si sa te fi ridicat acolo in doua picioare in fata primarului, ca sa-l aperi pe Teodoru cel cinstit… dar din cate vad ati preferat amandoi sa va ascundeti de lume prin gauri, pardon prin cabinetele voastre…
    Si, in ultimul rand, o sa aveti, dragilor, de luptat, cu cea mai nasoala categorie de fixisti si obsedati, adica cu organele statului, alea de cercetare penala, in caz ca n-ai priceput. Noi poate vom mai uita de nenorocirile pe care le-a facut Teodoru, dar iti garantez ca “EI” nu vor uita!
    In ultimele luni, cam in fiecare saptamana soseau la spital cate 2 – 3 citatii pe numele nevinovatului Teodoru, pentru o gramada de dosarele: ba de la politie, ba de la judecatorie, ba de la parchete, de la tribunal, de la DIICOT sau de la DNA; citatii pe care le arunca plin de draci, ca si cum daca el se intorcea cu fundul, dosarele dispareau de la sine. Dupa cum se vede, institutiile statului au facut o obsesie tare de tot pentru Teodoru!
    Asa ca, stimata cucoana, poate vrei sa-i trimiti si pe procurori, pe judecatori si pe politisti la tratament psihiatric, pentru ca este de neconceput, cum il hartuiesc si-l persecuta pe-un inocent nevinovat, sarac si cinstit cum este Teodoru!!!


    RăspundețiȘtergere
  14. lasa-ti-o ma, ce-aveti cu ea, atata barbat are si ea, cui credeti ca i-ar mai trebui daca ar lasa-o si asta?

    RăspundețiȘtergere
  15. Catre Domnul Director Negru. VA RUGAM FRUMOS SPUNETII DVS DOMNULUI PRIMAR SA ASFALTEZE GROPILE PE CARE LE-A FACUT IN ORAS. DE LA POLICLINICA PANA SPRE PRIMARIE, IN ZONA INDUSTRIALA SI CEL VAI JALNIC ESTE ZONA DE PE STRADA TRANSILVANIEI PE LA AUTOGARA, PARCA ESTE DUPA BOMBARDAMENT. DOMNULE DIRECTOR NEGRU VA RUGAM SPUNETII SA ASFALTEZE STRAZILE, VINE IARNA SI NU SE MAI POATE FACE TREABA PE FRIG. DEJA DIN ACEST PUNCT DE VEDERE TECUCIUL ARATA CA UN ORAS JALNIC.

    RăspundețiȘtergere