A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

duminică, 24 august 2014

Tomografie computerizata la Tecuci

În urma discuţiilor purtate de primarul municipiului şi managerul Spitalului ,,Anton Cincu’’, cu firma CAVXMED-REMENIX Galaţi, s-a materializat aducerea în cadrul Ambulatoriului din Tecuci a unui computer tomograf (C.T.).

,,Tecuciul nu a avut, până în prezent, tomograf, pacienţii fiind nevoiţi să meargă pentru investigaţii la Galaţi, Focşani, Bucureşti sau Bacău. În plus erau nevoiţi să se înscrie pe o listă de aşteptare, caz în care treceau una, două, chiar şi şase luni până le venea rândul. După discuţiile avute cu reprezentanţii firmei gălăţene, specializată în radiologie şi logistică medicală, tecucenii vor avea la dispoziţie aparatura necesară, nemaifiind nevoiţi să se deplaseze în alte localităţi’’ a precizat primarul Daniel Ţuchel.

Directorul Spitalului ,,Anton Cincu’’ Tecuci, Teodor Negru, informează că tomograful va fi amplasat în incinta Ambulatoriului (Policlinică) în maxim două luni, tecucenii putându-se adresa atât Spitalului municipal cât şi medicilor de familie, pentru investigaţii.




Multumim pe acesta cale site-ului www.tecuceanul.ro



11 comentarii:

  1. In ultima vreme nu m-am mai preocupat de dosul supradimensionat al lui Teodoru. Dar pentru ca cineva intreaba de el pe blog, am sa va raspund: de trait traieste, nu are o slujba stabila, o zgarie cu banii, apeleaza la punga lui taticu ca sa plateasca avocatii si cu fiecare zi care trece e tot mai aproape de locul cel umbrit si racoros care i se cuvine.Cine vrea sa-l mai vada putin si sa-si amintesca de mutra lui de ridiche neagra si unsuroasa, sa poftesca la tribunal la Galati, pe data de 9 si 15 septembrie.
    Ce-i drept justitia e lenta, dar tot ajunge acolo unde trebuie, si, daca stam sa ne gandim, si pe Nastase l-au cercetat vreo 7 ani, inainte de-al baga in parnaie...
    In special ii invit sa vina la tribunal pe aia de nu cred ca Dragoselul traieste "la umbra codului penal".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oră: 8:30

      Document: Hotarâre numarul 1183/2014 din data 15.09.2014

      Tip soluţie: Admite cererea

      Soluție pe scurt: Admite contestaţia. Dispune anularea deciziei nr. 64 din 25.02.2014. Obligă pe intimatul Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci să plătească contestatorului Teodoru Dragoș drepturile salariale de la data suspendării contractului individual de muncă, respectiv 26.02.2014, până la data reluării efective a activităţii și cheltuielile de judecată în cuantum de 1000 lei. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Galaţi - Secţia I Civilă. Pronunţată în ședinţa publică din data de 15.09.2014.

      Complet: C9F

      Ștergere
  2. Atentie la legea amnistiei fiscale. Pana acum legea se aplica pensionarilor, profesorilor si mamelor care ar fi primit bani in plus sau prime ilegale. Mai nou, s-a adaugat un amendament care extinde aplicarea legii la toate institutiile publice, deci si in sanatate. Ceea ce inseamna ca AU RAMAS FARA OBIECT PROCESELE PRIN CARE LI SE CERE INAPOI SALARIATILOR PRIMA DE STABILITATE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca cineva, (Teodoru, bineinteles), a facut copy/paste o bucatica de text de pe portalul instantelor. Si anume procesul lui Teodoru cu spitalul. Dar, de destept ce e, a lasat la vedere si finalul unde scrie ca hotararea respectiva NU ESTE DEFINITIVA. Deci, Teodorule, mai ai mult pana la recurs, asa ca, nu-ti salta poalele inainte de-a ajunge la rau, ca nu vrea nimeni sa-ti vada fundul baban...

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiti atenti, ca dosarul de care vb noi aici este despre faptul ca l-au dat pe Teodoru afara din serviciu, nicidecum despre muuultele lui probleme penale. Dosarele alea exista in continuare, sunt pe rol, sunt foarte vesele si jucause si sunt departe de-a se fi terminat. Daca intr-o zi o sa-l ia pe mititelu` Teo cu duba si cu bratari la maini, poate sa-l salte la fel de bine din spital ca si de acasa. Chiar mi-ar place ca momentul ala sa se petreaca in sectie, sa ne mai distram si noi putin, ca prea ne plictiseam de la o vreme!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai si daca a castigat procesul, unde-i fratilor Teo-Parnaie??? Ca nu-l vad sa fi revenit in spital? Nu cumva ii este frica ca o sa piarda la recurs si o sa plece din nou cu coada intre picioare? Sau se gandeste ca maine-poimaine vin baietii cu duba dupa el si nu vrea sa dea subiecte fierbinti la presa??? Cum ar suna: MEDIC TECUCEAN ARESTAT IN SPITAL. Pentru ca, de, trebuie sa te gandesti si la posibilitatea asta cand esti inculpat in dosare de coruptie...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca un lucru. Dupa cum observati, Teo-Bulau s-a grabit s-a puna pe blog o neinsemnata hotarare obtinuta intr-un litigiu de munca. Dar nu "croncane" nimic despre celelalte dosare ale lui, ALEA PENALE. Cu alea cum mai stai Dragoselu? Iti ajung banii de avocat? Iti ajung banii de spagi? Iti da taticul destul, sau te mai milogesti si la consoarta ta? Dar tu esti invatat sa stai cu mana intinsa, nu-i problema. Apropo, stii cum se cheama ala care sta cu cracii in sus, cu paharul si tigara in bot si intinde mana sa-i dea banii femeia? PESTE. Asa se cheama.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericiti cei saraci cu duhul

    Saptamana trecuta, vreo 3-4 pitipoance din spital, il priveau lesinate pe Teodoru, si dadeau din coada ca Grivei, de bucurie ca si-au vazut proaspat intors penalul cel umflat si alcolizat, care se pretinde doctor, in fata pacientilor nestiutori.
    Oricat ar parea de incredibil, sunt totusi cativa imbecili care isi imagineaza ca daca a aparut in spital, Teo-Bulau si-a rezolvat problemele cu legea si ca de acum incolo nu il mai intreaba nimeni de sanatate. Ma intreb daca muierile astea, (Gianina, Cati, Oana, Cerasela s.a.m.d.), care cu greu isi pot numara degetele de la o mana, au habar ce tare strange din fund Teodoru, cu gandul la procesul lui pentru fapte de coruptie, care sta sa se pronunte. Ia hai sa clarificam noi situatia penala a amorezului cu sfarla groasa:
    Teo-Bulau are termen in procesul lui penal, chiar maine, 18 noiembrie, proces care nu mai are mult pana la pronuntare. Dar poate fi achitat, o sa spuneti dvs. Ei nu, oameni buni, nu poate fi achitat, deoarece chiar Teo-Racoare a dat o declaratie, prin care se recunoaste vinovat si a achitat prejudiciul, adica a platit niste sute de milioane spitalului. Cum naiba mai poate scapa basma curata, un om care se recunoaste el insusi vinovat??? Ca sa nu mai pomenim de controlul judiciar care il apasa cu tot felul de interdictii. Partea frumoasa este ca masura controlului judiciar se ia atunci cand este previzibila o condamnare.
    Asa ca, dragilor Gianine si Cerasele, fiti fericite, Teo nu pleaca nicaieri in viitorul apropiat. Nu paraseste nici tara, nici orasul, pentru ca justitia romana are planuri mari cu el si tin priponit porumbelul ca sa nu scape de “colivie”.
    Asa ca, vedeti ce bine li se aplica gastelor din spital vorba “fericiti cei saraci cu duhul” sau “nu stii, nu suferi”. Unii se nasc schiopi, altii cocosati, iar unele, dupa cum se vede, s-au nascut cu creierul neted ca-n palma.

    RăspundețiȘtergere
  8. LA CE-I FOLOSESTE LIMBA LUI TEO-PARNAIE?

    Poate ca sunt unii care se intreaba ce mai face Teodoru, in ce consta activitatea lui in chirurgie si ce mai invarte el in spital. Nu va speriati ca ar munci. Isi plimba dosul supradimensionat de colo-colo, mai frunzareste cate o foaie de observatie, casca de-i trosnesc falcile, se uita la ceas din 5 in 5 minute sa vada daca s-a facut ora unu si din cand in cand, cand intalneste pe vreunul pe care nu-l poate suporta, se stramba in spatele lui si scoate limba.
    Da. SCOATE LIMBA. Asa cum auziti. De asta mi-am pus si eu intrebarea ce semnificatie o fi avand gestul lui si ce satisfactie simte Teo-cel-penal cand se scalambaie pe holuri in urma oamenilor?
    Daca facea asta un adolescent, puteai sa crezi ca e o amintire intarziata din copilarie, dar la un om de 45 de ani, trecut bine de suta de kg si buhait de bautura, cred ca este felul in care isi rezolva el frustrarile, dracii si neputintele.Poate in momentul in care scoate limba se simte si el, saracu, mai frumos, sau poate mai suplu sau cine stie…poate mai barbat!
    Poate asa s-a invatat. Sa scoata limba dupa directorul pe care nu-l inghite, in urma colegilor pe care nu-i are la ficati, sau in urma unei asistente cu fusta scurta. Daca ar putea, colegilor le-ar gauri cauciucurile, daca ar putea i-ar trage sefului scaunul de sub fund sau i-ar da cu pietre in geam, iar asistentei cu fusta scurta i-ar face si ei ceva…daca ar putea! Dar cum el nu poate face nimic din toate astea…SCOATE LIMBA. ATATA LUCRU POATE SI EL.
    Probabil, sunt ani buni de cand Teo s-a invatat ca, de cate ori da de-o treaba pe care n-o poate “rezolva”, sa-si scoata la inaintare omniprezenta si omnipotenta lui limba agera si jucausa care il scoate din impas.
    Si, pentru ca saracu Teo nu prea stie care-i locul unde trebuie sa-si tina limba, intr-o zi, cat de curand, o sa-i aratam noi, amici lui, unde ar putea sa si-o bage.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai Teodorule, bai curajosule care esti, de ce vii ma cu tac-tu de manuta la toate procesele? Ce, ai ajuns sa te duca tata de mana la 45 de ani, ca pe milogi? Si la bulau, daca o fi, ai sa te duci tot cu al batran de mana? Când furai banii spitalului parca nu erai asa de fricos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca va mai amintiti, dar acum ceva vreme, Teo-Bulau si consoarta lui Camelia, urlau ca ei sunt asa de buni doctori si atat de capabili si apreciati, incat au portile deschise pretutindeni: la o adica, daca se enerveaza, pot sa plece sa munceasca in Germania, in Suedia, in Franta etc. Sau cel putin la spitalele cele mari si performante din Bucuresti. Nu aveau decat sa aleaga.
    Am o intrebare. Ce naiba faci Teodorule, de te-ai intors la spitalul asta mic si amarat din Tecuci? Pai unde sunt slujbele alea bune care ti se ofereau? Mai sa fie! Cum se face ca ai alergat degeaba din usa in usa dupa o slujba, ba la judetean, ba pe la Focsani, ca aproape un an ai lins noroiul pe ruta Tecuci-Galati, ca un caine vagabond, care asteapta sa i se arunce un os de ros? Parca aveai pile la Elias, mai capabilule!
    Cam cum vine asta? Din toate clinicile universitare care cica se bateau pe tine ai ajuns tot in barlogul din Tecuci? Sau asa iti place tie, sa fii un subaltern parlit si sa te calce pe cap aia pe care acum un an te laudai ca o sa-i arunci in afara portii???

    RăspundețiȘtergere