A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 5 iulie 2011

Aveti cuvantul

Puteţi să vă scrieţi  părerea la rubrica comentarii!     NECENZURAT  ! 

11 comentarii:

  1. Oare cum a reusit doctorul Teodoru seniorul sa faca asa un tampit? Simplu: la betie. Tatal baut, mama bauta, si asa a iesit rebutul care conduce azi spitalul din Tecuci. Sau asa cum spune biologia rasiala MATERIE UMANA DE CALITATE INFERIORA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit ca Teodoru sa bate cu pumnul in piept, ca nu are dosare penale. Poate nu le mai stie, in sensul ca le-a pierdut numarul.
    Poate i le reaminteste confratele lui, excrocul Barbalata, care se duce cu el de manuta, la DNA, cand dau cu subsemnatul. Ei, daca are noroc, Florinelu o sa mearga cu el de manuta si la "mititica". Ii asiguram ca nimic pe lumea asta nu o sa-i desparta: impreuna la bine si la rau, impreuna la masa cu gamela in mana, impreuna la plimbarea zilnica in curte, tot impreuna si la dus, ca sa aiba cine-l spala pe Dragos pe spate si cine-i da sapunu.
    Zau ca nu inteleg de ce se acreste Teodoru asa de rau, cand i se aminteste de dosarele lui cele multe si grele, doar acolo, inauntru, e un mediu propice pentru o prietenie curata si duioasa intre barbati.
    Parca era si o melodie in anii 70 care zicea /O fata mai gasesti/Dar un prieten greu/

    RăspundețiȘtergere
  3. Intre un drum la DNA, unul la politie si altul la prefectura, penalul Teodoru gaseste timp sa se plimbe si cu gondola la Venetia. Nu ca ar fi el dispus sa cheltuiasca pe excursii in Italia, dar are cu el "sponsorul" de serviciu. Doctorita Camelia Secara, a avut dintotdeauna o mare afectiune pentru familia Teodoru, adica pentru ramura masculina. Acum cand amorurile cu Teodoru seniorul sunt de mult istorie, il plimba, in lipsa de ceva mai bun, pe pestisorul Dragos, ca sa mai uite de hartuiala organelor in drept si de zornaitul de catuse care ii tulbura somnul in timpul garzilor. Asta in momemtele de luciditate, putine cate mai are, ca in restul timpului sforaie amortit de whisky si de prafuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce spuneti voi de prefectura si politie? Teodoru mai are si alte suparari... Dupa ce s-a chinuit ca vai de el, sa mosmondeasca concursul pentru postul de director, se aude ca marele concurs a fost anulat de Tribunalul din Galati. Culmea, ca sa participe la concurs, a mai dat si o declaratie falsa ca nu are dosare penala, chestie pentru care DNAul il trage acum de maneca.Nu prea a avut vreme sa se fuduleasca prin spital ca a castigat concursul. Sau, cum spune romanul, se fuduleste ca cioara-n lat.
    Ce sa zicem, noi ii dorim la mai mare sau la multi ani, Dragoselu` (multi ani cu domiciliu fortat).

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai draga, daca e sa vorbim de spital, de ce nu ziceti mai nimic despre interlopul cel mic si rau si perpetuu agitat, care ii duce trena excrocului nr.1? FLORIN BARBALATA, oameni buni, ala care a terminat de furat COMMET-ul si s-a mutat cu arme si bagaje la spital, ca sa-l invete pe Teodoru cum se fura in mod eficient. Ce-i drept, ca Barbalata este nepretuit si are cunostinte in domenii variate: stie cu cat se vinde o pastila de extasy, stie cum se poate trece o masina furata drept una cu acte in regula, cum se poate achizitiona pentru bolnavi mancare stricata, cu termenul depasit de mult, si mai ales stie ce profitabil e sa-ti pui la punct casa cu firma care renoveaza maternitatea spitalului....
    Daca v-a placut, vom reveni cu episodul II despre cum a ajuns Florinelu absolvent de facultate fara sa-l fi vazut vreun profesor la fata la examene.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca ati inceput sa vorbiti despre gasca de nemernici de la spital. Imi place. Da de ce ati uitat-o dom`le pe contabila sefa? Ma rog, contabila lu` peste, Mihaela Sima. Nu stiti cine-i Mihaela Sima, fosta Gavril? Lasa ca va lamuresc imediat.
    Mihaela Gavril, casatorita Sima, este o buruiana rasarita din tiganimea din Criviteni-Focsa, care timp de aproape 10 ani a facut-o pe contabila la Papuc Nicusor, raposatul Papuc, despre care se spune ca nu era tocmai singur in noaptea in care a murit de inima. Un motiv in plus ca acest personaj sa-i bantuie somnul doamnei contabile Gavril-Sima, dandu-i cosmaruri de constiinta incarcata. Dupa ce a invatat la Papuc scoala vietii, a adus-o excrocul Barbalata la spital si i-a plasat-o lui Teodoru, contra-cost, bineinteles.Teodoru a angajat-o contabil sef la spital, desi nu avea habar nici sa-si numere degetele de la o mana, ce sa mai vorbim de contabilitatea de la stat. De vreo 4 ani, de cand s-a incuibat la spital, invata, cum am zis, sa faca contabilitate la stat. Adica la stat degeaba pe bani multi. Cine intra pe nepusa masa in biroul ei o gaseste la masa sau jucand bile la calculator, vorbind la telefon cu nasa-sa, sau punand la cale vreo hotie cu Florin Barbalata, caruia ii semneaza cu ochii inchisi orice escrocherie, de frica sa nu intre in conflict cu perechea regala Teodoru-Barbalata. Am uitat sa va spun ca marea contabila (mare intr-adevar de peste 100 de kg) l-a anagajat pe post de magazioner la spital pe cioroiul cu care e maritatata,(care asigura mancarea gratis la toata gasca) si pe deasupra se plimba la orice ora din zi cu masina si soferul spitalului, treaba pentru care gurile rele spun ca s-ar fi ales cu o amenda penala. Cazier, tata.
    Mai nou, se zice ca distinsa socotitoare a intrat pe poarta DNA (bine ca a incaput), alaturi de perechea Teodoru-Barbalata, ca sa dea socoteala despre golaniile pe care le-au clocit toti trei la spital.
    Pe deasupra, contabila noastra are si memoria scurta. Desi a fost chemata ca martor la DNA, in procesul lui Teodoru si a dat acolo niste declaratii mici si dragalase, cand s-a dat concursul de manager la spital, femeia nu si-a mai adus aminte ca directorasul ei drag are dosar penal. Si uite asa, cu toate ca era in comisia care rezolva contestatiile, l-a lasat sa participe la concurs pe ditamai penalul Teodoru. Ce sa-i faci, saraca, n-are tinere de minte.
    Da nu-i nimic, eu zic ca in timpul drumurilor lungi pe care o sa le faca la politie, la DNA si la Tribunal o sa aiba ea tot timpul sa cugete la chestia daca Teodoru are sau nu are dosar penal. Si cand si-o aduce bine aminte, sa ne spuna si noua.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut ca doctorasul Teodoru da declaratii la radio, cum ca nu e adevarata treaba cu dosarele lui penale. Zice cam asa:
    ”Am constat ca sunt o serie de plangeri si astept cu nerabdare sa se clarifice situatia, iar daca se va constata ca cei care au reclamat nu au dreptate,imi rezerv dreptul de ai actiona in instanta pt. prejudiciile morale aduse”.
    Declaratia asta e un soi de praf aruncat in ochii prostilor care eventual ar mai putea fi fraieriti sa-l creada. Mi-a venit sa rad cand am citit cum spune singur ca sunt o serie de plangeri la adresa lui la politie si parchet, si ca asteapta sa se clarifice, vezi Doamne.
    Si plangerile astea ce sunt ele, Dragos baiatule, nu cumva se numesc dosare penale? Cand o persoana face plangere la parchet impotriva ta, ce fac procurorii cu plangerea aia? Isi taie slanina si ceapa pe ea? Sa-ti spun eu ce fac: o inregistreaza cu un numar (UN NUMAR DE DOSAR PENAL) si o dau unor ofiteri de politie care sa se ocupe mai departe de ancheta.
    Zice ca asteapta sa se clarifice situatia. Pentru linistea lui Teodoru ii putem spune ca muncesc multe organe ale statului ca sa-i clarifice lui situatia: Politia, Parchetul tribunalului din Galati, DNA, Prefectura, DIICOT.
    Sunt destule, Dragos taticule? Cand se vor termina cercetarile si ai sa ai un loc asigurat la umbra si racoare, credem ca ai sa te simti destul de impacat si clarificat. Si atunci , in fine ai sa poti da in judecata pe cine ai sa vrei tu. Aia de te-au calomniat. Aia care ziceau ca ai 3 dosare penale si tu n-aveai decat vreo 5.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai nesimtitilor, nu-l mai calomniati mai pe saracu Teodoru! Ca acum ma enervez si va dau in judecata. Pai ce credeti, ca o sa ramana asa, cu onoarea nereperata??? Ce-a facut bietu` om? Cuuuum? A furat? A luat spaga la angajare?Vrajeala! Poate a alunecat asa, un pic, si a cazut cu mana in buzunarul oamenilor, dar de luat spaga nici vorba.
    Ce, n-are si el nevoie, nu trebuie sa traiasca si el decent? Vreti sa iasa la drumul mare, sa dea in cap la oameni pe strada? Sau, Doamne fereste, vreti sa se apuce de muncit?????

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai nou se aude ca primarul nostru sarac si cinstit a dat un interviu la Radio Tecuci in care a zis ca marele concurs de la spital nu poate fi validat de primarie pentru ca "organele abilitate" au descoperit probleme serioase in organizarea lui. Adica mai pe romaneste, cei din comisia de concurs au fost prinsi cu mata in sac si acum sunt luati la intrebari (adica la ancheta).

    Cu alte cuvinte doctorasul Dragos s-a bucurat degeaba si cam devreme. A ridicat fustele inainte de-a ajunge la rau.
    Oameni buni, de ce i-ati anulat bre concursul? Pai stiti voi cate drumuri a facut saracu om, cate eforturi si alergatura? Pai ce, credeti ca e putin lucru sa aranjezi o comisie de concurs, sa nu cumva sa se strecoare vreun om cinstit in ea? E usor credeti voi, sa incercuiesti raspunsurile corecte la ditamai grila de 100 de intrebari, in asa fel incat sa iei 10 la examen? Si sa ai asa rezulate fara sa fi citit in viata ta altceva decat etichetele de pe sticlele de tarie. Vreti s-o ia de la capat peste vreo 2-3 luni si sa-si toceasca iar pingelele pe scarile de la primarie? Ai dracului mai sunteti, ce sa mai zic...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai copii,vad ca va place sa intrati pe blog.Nu-i asa ca-i misto sa aiba oamenii din spital un loc unde sa scrie lucruri pe care le stie toata lumea dar nimeni nu are curajul sa le spuna?
    Au fost supermisto doua saptamani fara cetateanul turmentat.
    A inceput naveta la DNA.Si la parchet. Sau pelerinajul, depinde cum vrei sa-i spui.Cei din onoratele comisii(comisia de concurs si comisia de solutionare a contestatiilor),au inceput sa se plimbe la Galati ca sa dea cu subsemnatul, mai ceva de cum se duc credinciosii la moastele sfintilor. Ii cunosti pe cei la care le-a venit randul la declaratii dupa boturile de doua kg cu care se intorc si dupa privirile vinete si banuitoare pe care le arunca la cei din jur. Normal! Fiecare se intreba daca colegul nu l-a dat in gat.
    Mi-a venit o idee. S-ar putea scoate un CD cu slagarele pe care le-au interpretat dragutii cantaciosi la parchet, in perioada asta.
    Dar, dupa cum se stie, omului ii e mai aproape pielea decat camasa, mai ales cand il cheama "organul" sa-l ia la .... ancheta, asa ca pana la urma cel prins cu pantalonii in mana o sa fie adevaratul autor al faptelor, adica prea cercetatul penal, Teodoru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Zilele trecute m-am intalnit cu doctorita Ginghina in sectie la chirurgie. "Sunteti de garda doamna? Nu, nu sunt de garda, mi-a raspuns. Sunt in spital pt. ca aici e locul meu de munca si penttru ca m-am judecat cu spitalul si am castigat. Au fost siliti sa ma aduca inapoi in spital." Asta a fost discutia si stiam ca asta e si realitatea.
    Sa vedem acum si varianta managerului Teodoru. Cu vreo doua zile inainte de-a pleca in concediu, Teodoru se rastea la un coleg: "Nu-i adevarat, n-a castigat nici un proces, nu am adus-o inapoi in spital, e o minciuna"
    Pai atunci, hai sa cercetam sa vedem cine spune adevarul si cine minte ca porcu`:
    Hai sa spunem ca-i adevarat ce zice Teodoru, ca el a schimbat programul la cabinetul de chirurgie din policlinica fiindca asa a vrut muschiul lui, nu ca l-au obligat judecatorii. Poate intr-adevar i se facuse dor de doctorita Ginghina si a vrut sa o aiba aproape de el,in fiecare zi in spital.
    Poate tot de placerea lui i-a facut si un act aditional la contractul de munca unde spune clar si raspicat ca locul doctoritei este in spital si nu in policlinica. Ma rog, poate a avut omul o criza de corectitudine si i-a placut lui sa faca actul asta.
    Dar ce nu inteleg eu, este de ce naiba i-a mai platit doctoritei, in doua randuri cheltuieli de judecata cate 20.000 de lei, adica 40.000 lei in total. (40 de milioane in bani vechi). Oare tot pt. ca asa a vrut el? Pai cum asa, Dragos taticule, zici ca ai castigat si tot tu ai platit oalele sparte? Sau asa esti tu generos din fire?
    Daca mai punem la socoteala si sumele pe care Teodoru le-a platit avocatului Ciocoiu in procesul cu pricina, adica de doua ori cate 20 de milioane, ies taman 40. Facem o mica socoteala si vedem ca 40+40 =80 de milioane.
    Asta-i suma pe care capabilul manager a platit-o din banii spitalului, adica din banul public, ca sa se razboiasca cu doctorita Ginghina. Ii picase lui rau la ficati si nu mai voia sa o vada prin spital. Ei, acum, pe langa ca o vede zilnic, s-a mai scarpinat la buzunar si de 80 de milioane...
    Ce sa-i faci, pe lumea asta prostia si rautatea costa! SI COSTA SCUMP DRAGOS BAIATULE !!!

    RăspundețiȘtergere