A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 29 noiembrie 2011

Citez "anonim " care spunea intr-un comentariu...

Anonim spunea...

Teodoru nu se lasa de obiceiul de-a se lega de salariati ca boala de om sanatos. Mai nou, ii face zile fripte, pentru o nimica toata, unui tanar angajat ca brancardier, in sectie la chirurgie. Un baiat pe care tot el l-a angajat acum vreo 3-4 ani. Se vede ca atunci a fost bun. Acum nu mai este. Ce s-o fi gandit marele manager:daca tot nu poate face angajari, macar sa-i streseze pe astia pe care ii are, ca poate se mai gandeste vreunul sa-i castige bunavointa. Mare atentie domnule manager, ca mergi pe gheata subtire. Poate intr-o zi il enervezi pe vreunul mai mult decat trebuie si se apuca sa povesteasca cum a fost angajat printr-un "concurs de imprejurari".

28.11.2011

12 comentarii:

  1. nu e treaba nimaanui cum sa angajat conteaza doar sasi faca treaba si atat daca a rezistat ata 3 4 ani inseamna ca stie sasi faca meseria dar asta e lumea e rea

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica spaga la angajare nu conteaza? Oare oamenii o dau de placere sau fiindca altfel nu se pot angaja? Pai hai sa intrebam vreo 20 de asistenti, ce-ar prefera, in momentul in care termina scoala sanitara: sa se duca pur si simplu, cu diploma sa se anjajeze, sau isi doresc sa scoata din buzunar vreo 2.ooo de euro, asa, fiindca le prisosesc? Hai sa facem un sondaj de opinie: cati au dat de placere si cati au dat de nevoie? Se vede ca am atins o persoana foarte adanc implicata in problema spagii, din moment ce s-a simtit obligat sa raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ce, domnilor sefi, credeti ca un asistent neciubucarit la angajare, nu-si face bine treaba? Asta o fi criteriul. Daca a dat, e bun in meserie, daca n-a iesit la interval, ne pare rau, dar e incompetent.

    RăspundețiȘtergere
  4. DE ASTA VA OMOARA SPITALUL PENTRU CA SUNT ICOMPETENTI SI NU INTELEG DE CE MAI COMENTATI DACA VA CONVINE SITUATIA CUN POTI FACE DIN ZIDARI PORCARI MEDICI SAU ASISTENTI.ESTE UNU LA TRIAJ CARE MI-A FACUT APARTAMENTU SI DUPA AIA SE DADEA LA MINE DOMNUL H... CARE STIE CEL MAI BINE CA ANTRETINE RELATII CU DIFERITE FEMEI PE BANI CE MA NU-TI AJUNG BANI

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce va mirati de calitatea asistentilor? Daca dintr-un stalp de carciuma, mare amator de produse euforice, se poate face un doctor, normal ca se poate face asistent dintr-unul care a pus gresie prin Italia. Adica, de ce nu s-ar putea? Daca unul poate sa faca macelarie din spital, sa scoata morti pe banda rulanta si sa mai faca si bani din chestia asta, de ce nu poate asistentul s-o faca si el pe competentul cu stetoscopul de gat.

    RăspundețiȘtergere
  6. NU INTELEG UN LUCRU POSTAM COMENTARII CU TOTI ANGAJATI SPITALULUI ,TEODOR ,GINGHINA,BARBALATA,ZARA ETC,DAR CAND SPUNEM DE RABLA BE HAGIU NU SE POSTEAZA NUMELE DE CE .CE SE INTIMPLA A DAT SPAGA SI AICI

    RăspundețiȘtergere
  7. Hagiu nu prezinta interes, pentru ca, pe langa baietii cei rai pe care ii avem sub lupa, Lucian este doar un mic copil. Acum te-ai lamurit. Cred ca esti asistenta si ai avut o treaba cu el, dar crede-ma, nu merita sa faci o fixatie pe el. Ocupa-ti gandurile cu altceva, sau mai bine, cu altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu cred ca tu ai avt ceva cu hagiu ala e un nespalat de-i tii palma sau esti mai p.....(aici comentariul este intrerupt si sa va rugam sa nu mai incercati sa postati pe blog insinuari sau termeni indecenti intrucat nu vom permite aparitia lor. Va multumim).....ca el

    RăspundețiȘtergere
  9. asai colega,n-are ce papa de aiai slaba doamna asistenta.dar se plimba prin strainataturi .am auzit ca-i iarasi plecata din tara,si noi muncim ca fraierele.

    RăspundețiȘtergere
  10. hagiu este cel mai tanar si frumos asistent de la chirurgie triaj si un bun profesionist pe latura medicala,ce tot aveti cu el de il vorbiti de rau,nu este afemeiat,cu ce femei a umblat si la platit are familie si 2 copii acasa nu cred ca ar face el asa ceva,lumea e rea si invidioasa pe el ca stie sa se descurce,lasati rautatile si invidia vedetiva gunoiul din ochii vostrii

    RăspundețiȘtergere
  11. ata o crezi tu despre HAGIUse vede ca esti vre-o amanta da e tare frumos parleste tot spitalul asavb colegi lui de la spital ca se lauda ca e platit de femei .ce crezi ca daca are 2 copii acasa nu mai are si prin alte case nu stiti ce trecut are ca viitor nu mai are e distrus

    RăspundețiȘtergere
  12. Vasazica Hagiu e bun profesionist pe "latura medicala" ziceti. Hai, mai bine sa-l lasam pe Lucian, ca nu el e de interes in discutia noastra. Ce-ar fi sa discutam cum este Teodoru, de exemplu, pe latura medicala. Nu, ca latura asta ii lipseste cu desavarsire. Sau pe alte laturi. Care vreti voi, aveti de unde alege. Pe latura spagii de exemplu. El si cu preacinstitul Barbalata. Sau pe latura alcoolului. Credem ca acolo e demn de cartea recordurilor. Sau, cine stie, poate ne impartaseste vreo asistenta din experienta ei si ne spune cum este sa invii mortii.
    Se spune ca anii unui betiv, ca si anii de razboi, fac fiecare cat doi. Asa ca, nu va mirati daca unii la 40 de ani au vigoarea si energia unuia de 80... In schimb, de baut, poti sa bei linistit, atata vreme cat esti capabil sa duci paharul la gura. Adica sa ridici cotul. Ca asta poti sa ridici, nu-i asa??????

    RăspundețiȘtergere