A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 4 aprilie 2012

Scăderea populaţiei îi încurcă socotelile lui Băsescu. Care este adevărata datorie externă a României

Populaţia ţării a scăzut în ultimii ani, motiv pentru care fiecare român a ajuns să aibă o datorie externă de 5.157 de euro, şi nu de 4.570 de euro, aşa cum spunea preşedintele acum două luni, informează Ring.

Dacă scădem din totalul populaţiei copiii şi alte categorii care nu realizează venituri, concluzia este că ,,plătitorii" ar avea de acoperit o datorie şi mai mare, de aproape 11.000 de euro fiecare.

Datoria externă ( de 97,9 miliarde de euro) include atât datoria statului, cât şi pe cea a companiilor şi a populaţiei.

Capacitatea de a plăti această datorie este direct proporţională cu forţa economiei (producţia de bunuri şi servicii evaluate în bani), măsurată în Produsul Intern Brut (PIB).

În prezent, PIB-ul pe cap de locuitor al României este de aproximativ 5.500 de euro, un număr aproape egal cu datoria. Într-o simplificare extremă, asta înseamnă că munca pe un an de zile a fiecărui român se duce pentru plata datoriei externe care îi revine, mai scrie Ring.

Sursa www.antena3.ro

17 comentarii:

  1. GRESELILE ARHITECTILOR SE ACOPERA CU IEDERA SI ALE CHIRURGILOR CU PAMANT. Oare stie si Teodoru chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai face, bai fratilor, capabilul spitalului? Adica Teodoru. Nu ii tremura nadragii in fund, acuma ca i-a ajuns partidul in opozitie? Sau mai da o dusca pe gat si isi face curaj. Asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca e doar un zvon, dar prin spital se aude din ce in ce mai des ca doctorul Zara o sa fie noul director, acum ca a cazut PDL si ca e mult mai ok decat Dragos Teodoru. Cica si gagicile din spital l-ar vrea mai mult pe Zara. A dracului muierile astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. DR ZARA E MEDIC BUN DAR SI IUBARET

    RăspundețiȘtergere
  5. DA, SPRE DEOSEBIRE DE TEODORU PE CARE NU-L AJUTA NICI MANA LA OPERAT SI NICI....LA "IUBIT". ASA-I DACA II DAI IN CAP CU PREA MULT WHISKY.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prin spital circula un zvon de rasul-plansu`. Cica inaltul functionar Barbalata, in marea lui intelepciune, ar fi facut o donatie de vreo 60 de milioane la PDL, ca baietii sa-l treaca pe lista consilierilor la alegerile locale. Si numai ce-a numarat el banisorii ca partidul uite-l ca nu-i. Adica, uite-l dom`le c-a picat! Ca bine a zis cine a zis, ca Dumnezeu nu bate cu ciomagul! Cat o fi urlat de nervi la el acasa interlopul cel bondoc si agitat, cat s-o fi dat cu capu` de pereti, cat de tare l-o fi usturat banii astia aruncati pe apa sambetei, asta numai el stie...
    In ceea ce ne priveste, noi zicem asa: putem trai si fara Barbalata in consiliul local. Exista un anumit animal, care e mai bine sa ramana in cotetul lui si sa nu se urce in copacul primariei. Nu de alta, dar cu Teodoru si Barbalata in consiliul local, riscam sa ne trezim cu urmatoarea ordine de zi la sedinte:
    1. De discutat mercurialul spagilor: atat la o angajare, atat pt un contract de lucrari, atat pt mutat un asistent la o sectie mai banoasa...
    2. Pe unde e mai indicat sa aduci o masina furata, prin Bulgaria sau prin Ungaria;
    3. De verificat populatia municipiului, care mai are inca apendicele in el si de scos imediat la cei care il mai au;
    4. De cumparat niste prezervative mai performante si de preferinta mai rigide, ca alea de le avem noi sunt proaste fir-ar al dracu`, si se mai si indoaie de la mijloc...

    RăspundețiȘtergere
  7. Teodoru se ocupa mai nou de practicante,are ce le invata oare???mai ales pe una grasa si bruneta,care se cam lauda cu invataturile primite!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. O fi gasit vreuna, saraca, care nu a vazut barbat in viata ei...
    Ca daca ar fi vazut... ar fi stiut cum trebuie sa fie... Dragos e dovada vie ca, din pacate, nu totdeauna "FUNCTIA CREEAZA ORGANUL". Daca iti consumi energia pe el, e ca si cum ai stropi zilnic asfaltul, cu speranta ca , pana la urma, or sa rasara trandafiri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum e cu lista de consilieri ai PDL? Nu mai da Teodoru din coate sa prinda un loc pe lista? Poate totusi mai vrea sa cotizeze, dupa obiceiul lui. Sau i-ar placea acum sa se strecoare pe o alta lista? Nu m-as mira sa aud ca ciocaneste pe la usa USL, cu spinarea indoita si cu mana in buzunar, ploconindu-se cu un zambet de baiat bun, ca cine stie, poate-poate se indura careva de el. Cred totusi, ca daca indrazneste sa-si arate mutra pe acolo, o sa-i puna careva mana in piept si o sa-i zica : ALOOO! MATA PE ALT TABEL ESTI ! Pardon, pe alta lista, am vrut sa zic. Pricepeti voi.

    RăspundețiȘtergere
  10. e una obisnuita sa primeasca resturi.e amanta de politist.acum se da la doctori.una fara valoare si personalitate,o inculta cu figuri pana la cer,pe masura nasului ei mare,si numele ei inepe cu C

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat cere oare Teodoru pe postul din triaj interne,ca se zvoneste ca pleaca aia de acolo.Daca ati sti si cine,va minunati!Oare din ce motiv pleaca,so fi plictisit de dl.doctor teodoru?

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare de ce unele defecte starnesc compatimirea oamenilor, iar altele numai ras si bataie de joc? De ce zic oamenii: - Saracu, e schiop, sau - Saracu, e cocosat, si nimeni nu spune: - Saracu e betiv, e impotent, e badaran? Doar si defectele astea il chinuie destul, nu gluma, pe cel care le poseda.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa afaceri da!Sa va spuna Cristina practicanta de la chirurgie,cum se trece din anul 1 direct in 2 la postliceala din tecuci. asai cand esti amanta de director!Nui asa teodorule?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stie nimeni cat o sa mai fie dragos manager?

    RăspundețiȘtergere
  15. wow...ce de curajosi pe-aici..numai anonimi... pe sistemul dai si fugi! plictisiti mai sunt oamenii in orasul asta...

    RăspundețiȘtergere
  16. am inceput sa apreciez valoarea spitalului nostru... cel mai mare izvor de consilieri app-isti, care pe la judet care pe la consiliul local...sa-i mai enumar sau se cunosc.."o floare si doi gradinari".. eu zic sa-i aducem aici pentru un cantonament serios pe BAse, pe Crin, sa invete si ei de la cele mai puternice exemple de prostitutie politica si nu numai.Avem de toate alcool, sex, droguri

    RăspundețiȘtergere