A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Citez "anonim" care spunea ..."Este interesant de mers la ședința extraordinară a CL de sâmbătă 29.09.a.c..."



   Este interesant de mers la ședința extraordinară a CL de sâmbătă 29.09.a.c. căci pe ultima sută de metri s-a introdus la punctul 14 de pe ordinea de zi, citez : ”Informare cu privire la încetarea contractului de manager a domnului Dragoș Teodoru”! Păi, apare cel puțin o întrebare...acest domn, interimar fiind la nesfârșit, a avut vreodată contract de manager???? Cred că mai nimerit era să se numească : CL ia act de demisia domnului Teodoru Dragoș. Punct. Iar primarul trebuie să numească un interimar(am înțeles că deja este d-na Mircea--care ”a pupat ghiulu”)și să organizeze concurs de manager, dar asta se va întâmpla de prin ianuarie încolo, hăt!
   Deci,vă îndemn,stimaților de la Spital,să binevoiți a merge la ședință,măcar să vedeți cum se pune problema,căci de vorbit nu pâsâie nimeni, că-i extra ședința!

9 comentarii:

  1. Sambata a fost sedinta de Consiliu Local. Nimic extraordinar.
    Dar ce sa vezi, cine n-a mai putut rabda si s-a prezentat la sedinta nechemat, neintrebat si mai mult ca sigur, nedorit de nimeni??? Teodoru, fratilor. Incredibil dar adevarat. Il stiam fara mandrie, fara rusine sau demnitate, dar de data asta mi-a depasit asteptarile…
    Acum, haideti sa facem supozitii, doar asa, de dragul distractiei; sa ne imaginam cam ce motive l-au determinat pe Teodoru sa scartie usa primariei, dupa ce primarul l-a alugat de pe functie cu suturi in cur, de-a plecat schelalaind, ca un caine vagabond, cu coada intre picioare…
    1. Poate este masochist si ii place sa fie umilit. Poate i-a placut si mai vrea;
    2. Stia ca o sa se vorbeasca despre soarta spitalului si nu i-a rezistat pipota sa nu fie in sala, sa auda ce se hotaraste;
    3. Poate spera ca primarul o sa hotarasca atunci si acolo, cine va fi noul director; nu de alta, dar asa, ca sa stie cui sa-i puna rahat pe clanta, de oftica.
    Daca aveti alte variante, scrieti-le oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezinformați, @anonim! Nu știu dacă sunteți la curent cu ordinea de zi a ședinței de sâmbătă, dar din motive numai de primar știute, proiectul de hotărâre de la punctul 9 a fost retras, amânat, adică cel cu numirea noilor membrii în C.A. al Spitalului, iar informarea de la pc.14 în care se lua la cunoștință de încetarea contractului de manager a lui Teodoru, nici măcar nu i s-a acordat vreo atenție, s-a trecut rapid peste. Teodoru nu a scârțâit nicio ușă a Primăriei sâmbătă, nu mai induceți lumea în eroare, iar dacă ați vrut numai să faceț iexerciții de tastare, v-a ieșit cu siguranță, că informații corecte nu ați dat.În schimb a fost vedetă de televiziune,l-am văzut pe RTV acum la miezul nopții în reportajul cu incidentul de la Umbrărești...pe burtieră scria : ”Dragoș Teodoru, medic Spitalul Tecuci”! Nu tu manager, director, nimic, domne! Asta oftică, fraților!

      Ștergere
    2. Revin cu o erată : citiți corect ”faceți exercițiu”, în textul inițial a apărut ”faceț iexercițiu”. Scuze! Am probleme cu tasta de pauză.

      Ștergere
    3. Buna ziua. Incerc sa raspund ca drept la replica la comentariul "Dezinformați, @anonim!.....", stimat/a domnn/doamna, referitor la sedinta de la primarie, va informez cu respect, ca dvs dezinformati. dr. Dragos Teodoru a fost in primarie sambata si a discutat cu cei care au participat la sedinta, eu am fost in sala, dvs unde ati fost? ori poate nu-l cunoasteti pe D.T. .Referitor la punctul 9 nu sa discutat pentru ca stimatii consilieri nu aveau in mapele de sedinta informatii despre punctul nr.9 si este posibil din diferite motive sa se fi fost scos de catre primar(pentru a mai amana putin, si o sa aflam si de ce).Despre punctul 14 va spun ca s-a trecut repede probabil pentru a nu-l face pe dr.Teodoru D. sa nu se simta prost. Probabil ca nu sunt in acesiasi barca dr. Teodoru Dragos si primarul + consilierii, insa nici straini nu sunt. Sa nu ne imbatam cu apa rece.

      Ștergere
  2. Buna ziua. Incerc sa raspund ca drept la replica la comentariul "Dezinformați, @anonim!.....", stimat/a domnn/doamna, referitor la sedinta de la primarie, va informez cu respect, ca dvs dezinformati. dr. Dragos Teodoru a fost in primarie sambata si a discutat cu cei care au participat la sedinta, eu am fost in sala, dvs unde ati fost? ori poate nu-l cunoasteti pe D.T. .Referitor la punctul 9 nu sa discutat pentru ca stimatii consilieri nu aveau in mapele de sedinta informatii despre punctul nr.9 si este posibil din diferite motive sa se fi fost scos de catre primar(pentru a mai amana putin, si o sa aflam si de ce).Despre punctul 14 va spun ca s-a trecut repede probabil pentru a nu-l face pe dr.Teodoru D. sa nu se simta prost. Probabil ca nu sunt in acesiasi barca dr. Teodoru Dragos si primarul + consilierii, insa nici straini nu sunt. Sa nu ne imbatam cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am să dau și eu replică la replica dumneavoastră, dacă nu supăr prea tare!
      1. Ați scris așa ”dr. Dragoș Teodoru a fost în primărie sâmbătă”...păi, Primăria-i mare, cu trei etaje, asta nu înseamnă că la 11 a scârțâit ușa sălii de ședințe. De aici am tras concluzia că ieri ați nuanțat și v-ați răzgândit în privința participării lui Teodoru la ședință. El chiar n-a participat la ședință, întrebați presa, care a și filmat, de altfel! Ați continuat ”a discutat cu cei care au participat la ședință”...cu cine? Cu Plai la Pietricele după ora 12,30...că și el era prin sală, chiar în spatele d-nei Chițu.
      2. Stimații consilieri cum îi numiți dvs. fără să merite, însă(este numai părerea mea,desigur!) au avut tot materialul la mapă, iarăși dezinformați! Exact de la un consilier(din opoziție)știu că doctorul Valentin Boldea a scris cu mânuța lui că pe 2012 nu s-a convocat nicio ședință de C.A. la Spitalul din Tecuci, deci nu s-a făcut nici descărcarea de gestiune pentru 2011, vina aparținând desigur președintelui consiliului de administrație, dar și directorului Boldea, zic eu! Proiectul de hotărâre a fost retras de către primar, normal, pentru că nu s-au înțeles între ei(PSD și PNL)pe cine să numească în C.A-ul Spitalului.
      3. În legătură cu afirmația dvs. citez : ”pentru a nu-l face pe Teodoru să nu se simtă prost”...mă simt obligat să vă atrag atenția că ați folosit două negații și efectul obținut este fix invers! Corect era ”pentru a nu-l face...să se simtă prost”. Neinspirată alegerea cuvântului ”prost”, puteați folosi un sinonim.
      4. Dacă erau în aceeași barcă, nu mai constatam acum încetarea contractului de manager al doctorului Teodoru în urma demisiei(care este act unilateral și nu se comentează, se ia act).

      Ștergere
    2. Mai intai buna ziua, daca nu va suparati prea tare. Nu am sa comentez raspunsul dvs. Am sa completez doar atat. Poate , repet poate, sunt interese sa scriti ceea ce scriti cu atat zel. Eu stiu ce am vazut, si nu am de gand sa ma contrazic cu domnia voastra. NO COMMENT.

      Ștergere
    3. Asa ma gandeam si eu.....

      Ștergere
  3. si eu sunt de aceeasi parere,altfel s-ar scrie si despre alti angajati ai spitalului...

    RăspundețiȘtergere