A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

joi, 6 iunie 2013

Citez anonim care spunea"Ai dreptate domle", chiar nimic nu s-a schimbat in spital..."

Anonim3 iunie 2013, 21:23

Ai dreptate domle", chiar nimic nu s-a schimbat in spital. Doar numele directorului. Nu se pricepe la nimic ce inseamna sanatate. Legea cere sa ai cursuri de management pentru a ocupa functia de manager. De ce la spital se poate domnule primar. Daca va dati cetateni ce respectati legea de ce nu o faceti? Domnul Negru a mers sa-si faca cursuri de management dupa numire. Directorul medical este acelasi de pe timpul lui Teodoru. Nici macar nu are o specialitate cum ar fi internist, chirurg, ginecolog sau macar pediatru. Sefii de sectie sunt aceeasi, asistentii sefi la fel. Ati adus o jurista cu o stare emotionala indoielnica si a bagat spitalul in boala cu celebrul process. Pana si secretara este tot aceeasi. Barbalata e la locul lui. Ma intreb ce la-ti schimbat frate pe Teodoru? Macar cu el stiam cum stam. Ca si cu Ceausescu . L-au impuscat ca sa il regrete lumea acum? Daca nu era buna munca la canal, acum de ce vor sa redeschida munca la canal? Inseamna ca Ceausescu nu era asa de rau. Avea lumea servici, avea lumea casa, butelie, chiar si bani. Inseamna ca nici Teodoru nu era asa rau. Propun administratorilor blogului sa faca un sondaj de curiozitate. Il vreti pe Teodoru inapoi sa nu?

2 comentarii:

  1. cred ca intotdeauna o sa regretam ce a fost ca : "rau cu rau dar mai rau fara rau". Asa si la Spital. Nu era bine nici pe timpul lui Dr. Teodoru, om educat, provenit dintr-o familie deosebita, placut, mereu cu o gluma pe buze cand era cazul , dar si serios si responsabil in situatiile dificile, care nu deranja salariatii, nu-i verifica la condica si sacose. Dar acum? Ce mari schimbari in bine a adus acest mincinos care se impauneaza cu cu un titlu pe care nu il are, nu are nici un fel de studii de specialitate, a facut niste cursuri de management numai el stie cum- cu ajutorul escrocului de Nicolaescu si al partidului din care face parte-? Mizerie cat cuprinde in sectii si in curtea spitalului, lipsa materialelor sanitare si a medicamentelor, lipsa responsabilitatii actului medical prin schimbarea atitudinii cadrelor medicale si a medicilor fata de bolnavi, lipsuri, lipsuri ,lipsuri multe si de nereparat de prezenta conducere. Angajarea unor nepriceputi pe posturile vacante ca iti este frica sa te mai prezinti la urgente si preferi sa mori fericit acasa fara sa mai induri nepasarea si indolenta acestor cadre contra naturii care sunt plini de ifose ca sunt membri pnl sau psd.Halal tara, halal conducere, halal sanatate si grija fata de om. Citeam cateva din comentariile de pe acest blog si ma gandeam ce oameni plini de ura si rautate isi varsa veninul. Si cica sunt slujbasi in numele sanatatii si binele semenilor. Rusine sa le fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fim seriosi domle", parca in spitalul tecuci au fost vreodata medicamente in domniile anterioare. Batii campii,O fi mincinos actuaul diretor, dar vrei sa spui ca de cand s-a schimbat PDL-ul cu PSD-PNL este mai rau? Ce te trateaza membrii de partid sau sunt aceiasi medici?La urgente cum spui dumneata, medicala de exemplu nu este nimeni angajat nou, iar la chirurgie este de aemenea acelasi personal, de unde rezulta ca afirmatia dumitale este neacoperita, dezinformeaza, ceea ce rezulta ca este tendentioasa si se simte un aer de frustrare. Dr. Teodoru, cum il numesti dumneata, o fi din familie respectabila, insa despre faptul ca are educatie, personal ma indoiesc. Eu stiu ca la orice institutie publica exista condica in baza careia se face pontajul. Despre verificarea la sacose , nici nu ar trebui sa discutam. Nu il apar pe Negru, insa nu este normal sa sustragi nimic din institutie, asadar nu este un abuz. Romanul nu poate fi educat decat cu bata.

      Ștergere