A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

miercuri, 31 iulie 2013

Concurs pentru ocuparea unor posturi de medic si manager la Spitalul Tecuci

Posturi scoase la concurs conform siteului oficial al Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci 

un post de medic specialist/primar – Compartimentul ORL

un post de medic specialist/primar – Compartimentul Neonatologie
un post de medic specialist/primar – Compartimentul Oftalmologie
doua posturi de medici specialisti/primari – Sectie ATI● un post de medic specialist/primar – Laborator Analize Medicale
un post de medic specialist/primar – Laborator Radiologie si Imaginistica Sanitara● un post de medic specialist/primar – Compartimentul Dermatologie - Venerologie
un post de medic specialist/primar – Compartimentul Neurologie
un post de medic specialist/primar – Compartimentul Cardiologie
un post de medic specialist/primar – Compartimentul Endocrinologie in Ambulatoriu de specialitate al Spitalului Municipal Tecuci

 Concursul va avea loc in termen de 30 de zile de la publicarea anuntului in saptamanalul “VIATA MEDICALA”DOSARUL DE INSCRIERE 




CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SPITALULUI MUNICIPAL "ANTON CINCU" TECUCI Organizeaza CONCURS:
In conformitate cu prevederile Ord. M.S. nr. 1082/2010, pentru ocuparea functiei de Manager-persoana fizica:

Concursul se va desfasura la sediul Spitalului Municipal,,Anton Cincu,, Tecuci, strada Costache Conachi, nr.35, pe data de 12-13.08.2013, ora 10.00.Inscrierile se fac la sediul unitatii, la Secretariat, pana la data de 05.08.2013, ora 12.00.La concurs se pot inscrie candidatii care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele criterii:
a) sunt absolventi de invatamant universitar de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta; 
b) sunt absolventi ai unor cursuri de perfectionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sanatatii si stabilite prin ordin al ministrului sanatatii, sau sunt absolventi ai unui masterat sau doctorat in management sanitar, economic ori administrativ organizat intr-o institutie de invatamant superior acreditata, potrivit legii; 
c) au cel putin 2 ani vechime in posturi prevazute cu studii universitare de lunga durata, conform legii; 
d) nu sunt condamnati penal sau in curs de urmarire penala; 
e) sunt apti din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic); 
f) nu au varsta de pensionare, conform legii.  
Taxa de concurs este de 250 lei.- 

Concursul se desfasoara in doua etape, dupa cum urmeaza:

1. Etapa de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite in publicatia de concurs, etapa eliminatorie;
2. Etapa de sustinere a probelor de evaluare care cuprinde:- proba scrisa, un test grila de verificare a cunostintelor;- proba de sustinere a proiectului de management, completata de un interviu de selectie.

sursa : siteul ofical al Spitalului Municipal "Anton Cincu" Tecuci

Alte detalii gasiti pe siteul  http://www.spitaltecuci.ro/

10 comentarii:

  1. Alo Teodorule, tot nu te-ai inscris la concurs, bai capabilule!?! Ori te-a apucat asa deodata scarba de functie?
    Stati asa, ca mi-a venit o idee: daca la concursul pentru locul de manager se cere sa nu ai dosare penale, ar fi normal sa se ceara chestia asta si pentru locul de sef de sectie!
    Bine, daca e sa ne gandim asa, multe conditii ar trebui sa indeplineasca un sef de sectie: de exemplu sa nu fie alcoolic, macelar, sa nu se scarpine in fund in fata femeilor si sa nu scoata limba la oameni pe coridoare… Dar cred ca cerem prea mult…

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa se inscrie Teodoru la concurs, bai fraierilor? Da de cate ori l-ati mai vazut voi sa participe la un concurs pe bune? Ce, ati mancat de pe jos? Doar daca avea grila cu intrebari dinainte, proiectul de management gata cumparat si comisia aranjata asa cum trebuie, formata din curlingaii lui, altfel nici nu poate fi vorba.
    Si eventual, la interviu, sa i se puna intrebari de genul: - Nu-i asa, ca nu ai dosare penale? Nu-i asa ca nu esti tu Teodoru ala de-l cerceteaza DNA-ul pentru coruptie?, - Ce zici? Aaaaa…. coincidenta de nume! Bravo, ne gandeam noi ca asta tre` sa fie”.

    RăspundețiȘtergere
  3. lasa ca participa lacramioara modiga la functia de asistent sef.o adevarata pupincurista.a urmarit bine si a actionat unde si cand trebuia.mai ales "a actionat" cu nas mare "femeia-barbat" de cristina.practicanta..si stiu ele la ce ma refer !! si stie si doctorul zara la ce ma refer (chiar asa dom'le ? aveam pretentii) alooo.confundati spitalul cu un bordel fetelor!! mie mila de pacientii care cad in mainile lor

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar il mananca in fund pe Teodoru sa scrie. Acum zice de problema cu sexul. Teodoru decentul si moralul. Mie imi aminteste de babele alea, care la tinerete au fost numai cu picioarele pe pereti si la batranete le apuca moralitatea si cuviosenia, bat matanii pe la icoane si se mira ce tare s-a stricat lumea: “- Vezi, mama, de-ai nu ne da Dumnezeu ploaie!”
    Teodoru uita cum s-a dat el in stamba vreo 6 ani cat a fost director. Cum, in noptile lungi de garda, cu capul plin de bautura, se clatina pe picioare prin toate sectoarele spitalului si cauta vreo fata amatoare sa se joace cu el de-a calutii: si in triaj, si la registratura si la radiologie si la chirurgie in sectie…
    Acum, problema nu era ca Teodoru umbla dupa aventuri, ca fetele, saracele, n-ar fi zis nu… mai nasol e ca n-a prea reusit nici una sa vada barbatul din el. Dupa incercari penibile si istovitoare, amorezul cel burtos si nadusit nu reusea decat sa le rupa vreo bretea la sutien sau sa le botesca gulerasul…
    Ce este totusi de apreciat este ca Teodoru nu se lasa! Nu renunta! Saptamana de saptamana se incapatana sa le arate la toate fetele locul unde fusese odata “monumentul eroului”, in nadejdea ca, totusi, la un moment dat, una din ele o sa reusesca sa reinvie sarpele mort. Din pacate, monumentul se transformase intre timp in “mormantul eroului” si Teodoru in loc sa cheme fetele la o sarbatoare le aducea la o comemorare!
    Asa ca, lasa Teodorule lumea in pace, sa se distreze daca poate. Nu stii cum zic legile lui Murphy? Cei care pot sa faca ceva – fac. Cei care nu pot – ii invata pe ceilalti cum sa faca. In cazul nostru, al` de nu poate ii musca de fund pe aia care pot, ca sunt imorali!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum Teodorule, mai ai nas sa deschizi gura? Dupa ce ca i-ai dezamagit crunt pe toti prietenii tai din chirurgie: Viorel, Adrian, Cornel si inca cativa! Pai astia te asteptau sa participi la concursul de manager. Trageau nadejde ca li se intoarce seful lor drag… Acum, in fine, s-au convins ca te-ai dus de tot la fund! Asa ca, vrand-nevrand, gasca ta o sa fie nevoita sa vina corect la serviciu, (nu doua zile munca si 5 libere ca pana acuma) si ce sa vezi, la serviciu or sa fie nevoiti chiar sa muncesca. Culmea!!!
    P.S. Viorel mai dijmuieste si acum tichetele oamenilor, sau s-a lasat de obicei??? Pentru care nu sunteti din chirurgie si nu stiti, domnu` Viorel obisnuia sa-si traga cateva tichete de masa de la fiecare angajat, asa, pentru “berea” lui. Un fel de zeciuiala, sau taxa de protectie, cum vreti s-o luati. Nu plateai, aveai probleme! C-asa era in chirurgie, sat fara caini!

    RăspundețiȘtergere
  6. Teodoru e ofticat pe doctorul Zara de-aia il mananca de fund. A auzit ca o sa fie noul sef de sectie. Adevarul e ca Zara ar fi mult mai bun ca sef decat scarba asta de Teodoru. Se poarta altfel cu pacientii si cu personalul. Ca sa nu mai zicem ca miroase a barbat adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un barbat adevarat se respecta cu o femeie adevarata,nu cu scursura Tecuciului.s-a " saturat" orasul de ea.Cristinuta.mama,de ce ti-ai retras plangerea de la cercetari,cand tu si prietena ta ati fost "victimele" unei "petreceri" in grup.cu vreo 4 barbati ?? ti- au ajuns banutii din urma retragerii? cred ca nu.ca doar de asta iti place asa mult rolul asta de amanta. ai grija dom'le poate te capeti cu vreo BTS,..si ea se mai si lauda cu relatia.e mandra, poate vine doamna cu pozele alea care spune ca v-a vazut la focsani..oare merg postate aici?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce vorbesti? UN BARBAT ADEVARAT SE RESPECTA CU O FEMEIE ADEVARATA? Chiar asa? Pai si cum se respecta barbatul cel adevarat? Merge pe urma lui tat-su si aduna resturile pe care le arunca batranu`???
    Si cum tre` sa fie femeia adevarata? Una de 50 de ani trecuti, care se mai crede pitipoanca, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii care-i treaba? Fetele alea, de care vorbesti, sunt tinere si misto, asa ca un barbat prefera sa dea bani, numai sa le aiba. Nu ca altele, care trebuie sa plateasca ele, ca sa mai aiba un barbat la usa!
    O intrebare. Ce-i mai rusinos: o femeie care primeste cadouri de la un barbat sau un barbat care traieste cu una pentru bani. Asta inseamna sa fii "peste". Foarte onorant, pentru barbatul care se respecta si face morala la altii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Are dreptate cine a scris aici ca Teodoru nici nu se poate compara cu dr. Zara. In primul rand Zara nu bea, nu vine cu capu mare la serviciu, nu se imbata in fiecare garda si nu-si face curaj cu vreo doua paharele inainte de-a intra in sala!
    In al doilea, rand toata sectia vede ca doctorul Zara chiar stie meserie, fata de Teodoru care omoara pacientii pe capete si s-a tarat prin facultate numai datorita lui taticu.
    Ca sa nu mai spun ce aspect are Teodoru, cu fata botita de bautura si cu camasa botita pe el, de spui ca l-a calcat tranvaiul, numai a sef de sectie nu arata…
    Teodoru, decat sa-i tina evidenta lui Zara la gagici, mai bine si-ar pune o perfuzie in cap sa se trezeasca din mahmureala si n-ar strica sa-si puna si o camasa curata pe el, poate isi mai schimba mutra aia de betivan slinos!

    RăspundețiȘtergere