A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 10 septembrie 2013

Concurs pentru ocuparea funcţiei de director financiar contabil

ANUNT
SPITALUL MUNICIPAL “ANTON CINCU” TECUCI,
anunţa organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei specifice Comitetului Director- director financiar contabil, in zilele de 09 si 11 octombrie 2013 ora 9.00.Dosarul de înscriere se depune la secretariatul comisiei de concurs in perioada 16 septembrie 2013-02.10.2013, la Secretariatul unitatii situat in Tecuci, strada Costache Conachi Nr. 35, jud. Galati.Informaţii suplimentare despre metodologia de organizare si defasurare a concursului se obtin la telefon 0236811608.

CONDITII DE INSCRIERE SI DESFASURARE A CONCURSULUII 
Condiţii de înscriere. 
La concursul de selecţie se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc cumulativ, următoarele criterii generale si specifice.

Criterii generale:
a) au domiciliul stabil in România;
b) nu sunt condamnaţi penal sau in curs de urmărire penala;
c) sunt apţi din punct de vedere medical ( fizic si neuropsihic);
d) nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor Legii nr.19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi sociale.
Criterii specifice:- sunt absolvenţi de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenţa sau echivalenta in profil economic;- au o vechime in specialitate de cel puţin 5 ani.Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:
a) cererea de înscriere ;
b) copia actului de identitate;
c) copie legalizată a diplomei de licenţă sau de absolvire, după caz;
d) curriculum vitae;
e) adeverinţa care atesta vechimea in gradul profesional sau in specialitatea studiilor, după caz;
f) cazier judiciar;
g) declaraţia pe propria răspundere că nu este urmărit penal şi nu are cunoştinţe că a început urmărirea penală asupra sa;
h) declaraţie pe propria răspundere ca nu a colaborat cu Securitatea înainte de anul 1989;
i) adeverinţă din care rezultă că e apt medical, fizic şi neuropsihic;
j) proiectul / lucrarea de specialitate realizat de către candidat, trebuie să conţină maxim 8-10 pagini tehnoredactate pe calculator cu fonturi de 14 ;
k) chitanţa de plată a sumei de participare la concurs în sumă de 100 lei.

Alte informatii pe site-ul spitalului..
Sursa http://www.spitaltecuci.ro/


  Punctul  c) de la criterii generale si puntul i) de la criterii specifice se repeta, insa e de bun augur pentru a se asigura conducerea spitalului ca persoanele care isi depun dosarul sa fie cu adevarat apte medical si neuropsihic.


  Iata ce gasim si citim la punctul g) unde se cere ""declaraţia pe propria răspundere că nu este urmărit penal şi nu are cunoştinţe că a început urmărirea penală asupra sa"" si ne intrebam : daca cineva care are dosar penal sau are inceperea urmariri penale impotriva sa, se inscrie la concurs, cu o declaratie pe proprie raspundere falsa, ce i s-ar intampla? Ne poate raspunde cineva care are cunostinte juridice ce spune legea?

Asteptam comentariile dvs si va rugam poate ne trimiteti si legea.    

14 comentarii:

  1. Dar nu-i nevoie sa fim avocati, putem si noi sa dam o cautare pe “google” sa vedem codul penal.
    Ia uite ce frumos zice:
    Art. 292 Cod Penal - Falsul în declaraţii
    Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

    Art. 291 Cod Penal - Uzul de fals
    Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă când înscrisul este sub semnătură privată.

    Am scris asta, ca sa le fie de invatatura celor care se simt tentati sa participe la concursuri dintr-astea, pentru cei care sunt bolnavi de functie, care nu concep viata fara un scaun moale de director sau pentru cei care au stat niste anisori pe functie si acum, cand au pierdut-o, tot ii mai musca sarpele sa intinda o mana tremuranda dupa ea. Sa stie si ei, saracii, la ce se pot astepta...
    P.S. Parca tot mai bine e in cabinetul din chirurgie, decat la “mititica” nu ??? Ca acolo nu stau toti ca Nastase sau ca Becali, la cinci stele; muritorii de rand au de spalat budele pana ii apuca greata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si inca spalatul budelor nu-i cel mai rau lucru. Mai nasol este daca ajungi "fetita" colegului de celula!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim16 septembrie 2013, 22:56
    CE FACE TEODORU CAND N-ARE CE FACE

    De cand nu mai e manager, Teodoru nu are ce face. Adeseori nu are treaba. Adeseori tot timpul. Pacientii fug de el ca de ciuma, asa ca, mai mereu n-are ce opera. Colegii nu risca sa-l ia cu ei in sala, nu de alta, dar, pe langa ca nu-i bun de nimic, te mai poate si incurca rau de tot…
    Numai ca Teodoru, in rautatea lui, nu poate concepe ca cineva sa munceasca linistit, in timp ce el taie frunza la caini. Asa ca, dupa ce si-a stors din greu neuronul singuratec, a inventat o metoda prin care sa-i streseze pe colegii care opereaza, sa-i plictiseasca si sa-i enerveze.
    Cum procedeaza: cand un doctor e in sala, de preferinta doctorul Zara, apare la geamul dintre sala de operatie si sterilizare si cu capul in sala si cu fundul in sterilizare, incepe sa-si faca numarul: te striga, se stramba, te injura, te streseaza, doar-doar ai sa gresesti ceva! Din cand in cand zice: “Bai, vezi ca nu mai sufla pacientul”, “Bai, ce-ar fi sa scuip in plaga !?!” si daca tot nu-i dai nici o atentie, incepe deodata sa racnesca “Ma iubeste femeile / Si e moarte dupe mine…” Ma rog, face tot ce-l duce mintea lui incetosata de alcool, ca sa te enerveze sa nu te poti concentra.
    Un sfat. Cand mai aveti vreunul de operat, intai incuiati-l pe Teodoru in cabinet si puneti-i un filmulet ca sa-l tineti ocupat. De preferinta “O suta unu dalmatieni”.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultima vreme Teodoru umbla ca turbat. Injura, striga, ameninta, face ca visele urate! Si, in special, ameninta ca o sa le rupa el capu` la oameni cand o mai ajunge manager.
    Noi stim ca Teodoru se viseaza manager. Zi si noapte. Cand trage o dusca de bautura, cand trage o tigara, cand….”trage” in general, se viseaza manager. Unii se cred Napoleon, altii Hitler, Teodoru, saracu, se crede inca managerul spitalului…
    Nici o problema. Numai ca, Teodorule tata, n-ai precizat: unde vrei tu sa devii manager ? La Rahova, la Aiud, la Poarta Alba, la Gherla, UNDE ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Da de ce nu spuneti pe fata, ca turbarea lui Teodoru vine din dosarele alea multe si grele care s-au strans la fundul lui. Situatia nu-i deloc roz, ba a devenit chiar albastra spre negru si cu dungi late!

    RăspundețiȘtergere
  6. • Si mai are un motiv de oftica. Si-a facut doctorul Zara compartiment de ortopedie. Cand cu inaugurarea la ortopedie si-a pus unghia-n gat! De, o fi vrut si Teodoru sa-si faca un compartiment al lui! Vedeti doar materialele pe care le dosise in magazia descoperita in spatele padocurilor cu caini, da n-a mai apucat sa-si vada visul cu ochii. O fi crezut ca ramane director la spital pe viata, ca aici ii face mormantul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati uitat treaba cu canapeaua. Cum a facut Teodoru spume la gura ca i-au luat canapeaua lui, mostenire de la strabunicu. Lasa Teodorule ca de baut poti sa bei in fotoliu, canapea nu-ti trebuie! Ce sa mai faci tu pe canapea? Vorba ardeleanului: Degeaba iti mai da Dumnezeu pita, dupa ce ti-o luat dintii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai atunci de ce-a facut Teodoru atata scandal dupa canapea? Macar doctorului Zara se vede ca inca ii mai trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am rasfoit blogul si observ cu stupoare....oare chiar nu vrem sa realizam de ce ni se intampla anumite lucruri? Oare chiar nu vrem sa ne oprim din rautati? Sa incercam sa lasam orgoliile deoparte si sa ne vedem fiecare de treburile noastre?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim19 septembrie 2013, 20:51
    ati observat unde sta madam lacramioara la inaugurare? logic,langa prietenul ei,caruia i-a dat "femei-barbat" adica pe cristina.nhaaa,doar nu degeaba s-a mutat la ortopedie,a avut interese si a dat la schimb practicante,dar ma intreb pe unde e cristina ...(AICI TEXT CENZURAT),cum de nu a fost prezenta la inaugurare,cred ca nu stie pe unde sa se mai "imparta".ca doar are atatia sponsori,ba pe d-nul politist,ba pe seful de magazine de pe strada mare,ba pe doctori..(doctori la plural.da,ati vazut bine, caci toata lumea stie ca inainte ea s- a distrat cateva nopti bune cu teo..sau poate nu stie celalalt.dar uite ca afla acum, da draga, nu te mira,pana si dragosel a avut-o si chiar el o lauda prin targ ca e " buna rau" la asternuturi.dar desigur ca nici ea nu a dezmintit si chiar se lauda la fete cu mesajele de la el de dupa satisfacere) deci da dovada ca ei chiar ii place viata si nu se ascunde cu nimic..bravo mai cristinel,sa ne spui secretul de moor toti dupa farmecele tale!! aaaaaa,dar cred ca stiu, ca doar nu degeaba ti se spune cristina .....(AICI TEXT CENZURAT) prin tecuci

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai, Cristina tre sa fie tare de tot, daca a putut pana si Dragos ceva cu ea...doar e munca grea sa scoli mortii...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai desteptule, lasa fetele astea in pace, ca n-au nici o treaba cu ce se scrie aici! Sau tu ai curaj sa te bati numai cu femeile? Mai mult nu te tin curelele, nu?

    RăspundețiȘtergere
  13. S-a implinit un an de zile de cand a zburat Teodoru de la sefia spitalului. Pentru noi, ziua caderii lui e un fel de "Ziua Recunostintei". Multumim domnului primar !

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata! La multi ani domnului primar, din partea unui grup de utilizatori ai blogului. Va multumim pentru curatenia pe care ati facut-o in spital!

    RăspundețiȘtergere