A T E N T I O N A R E ¡!!

Nu ne asumam raspunderea cu privire la comentariile pe care le lasa utilizatorii si de asemenea asupra materialelor pe care le primim de la cititori spre publicare.

NU instigam la violenta, xenofobie, antisemitism, rasism, pornografie, discriminare, consum de droguri / tutun / alcool.

Materialele prezentate pe situl nostru sunt fie publice, fie trimise de catre cititorii nostri cu acordul acestora.

Daca doriti ca anumite materiale sa fie sterse sau cenzurate de pe siteul nostru va rugam trimiteti o cerere sub forma de comentariu care nu va fi publicat, va semnati si va asumati raspunderea.

Va rugam fiti civilizati in exprimarea comentariilor voastre. Comentariile obscene, insultele, injuriile sau mesaje publicitare nesolicitate pot fi sterse. Poti fi marlan la tine acasa … nu trebuie sa demonstrezi asta si pe site.

De asemenea va reamintim :

CONSTITUTIA ROMÂNIEI Articolul 30 :

(1)Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Multumim!

"Unde se termină logica, începe România!"

" O revoluţie este întodeauna începuta de naivi, continuată de intriganţi şi exploatată de escroci"

Bine ai venit ! Te recunosc dupa :

ATENŢIONARE:

* Articolele de pe blogul ăsta se încadrează genului tabloid-gonzo: sursele şi numele nu se divulgă nici măcar cu preţul libertăţii.

* Numai dragostea divulgă nume... dar aici, deja, nu mai e vorba despre dragoste !

* Autorul nu îşi asumă pseudonimele - nu poţi acţiona în judecată pe cineva care scrie despre ceea ce crede el că crezi tu că eşti... maxim ar fi să-i dai, nu să-i ceri drepturi de autor...

* Ce libertate a cuvântului ar mai fi aia în care sunt pedepsite echivocurile îndrăzneţe ?

marți, 25 septembrie 2012

Citez "anonim" care spunea.... "Poate va intrebati, cum se face ca Teodoru si-a dat in cele din urma demisia".


     Poate  va  intrebati,  cum  se  face  ca  Teodoru  si-a  dat  in  cele  din  urma demisia.  Cum? Se  poate? Sa  nu  mai  incerce  nici  una  din  vechile  lui  smecherii,  cum  ar  fi  sa  se strecoare  la  un  alt  partid  sau  milogeala cu  caciula  in mana in fata celui de care  depinde  functia  lui?
     Ba  da,  oameni  buni. De incercat, a  incercat,  si  inca  din  rasputeri. Atat  cat  l-a  ajutat  mintisoara  lui  cea  incetosata. Dar  nu  i-a  mers.
     Se  aude  prin  targ,  ca acum  vreo  doua  saptamani,  Teodoru  era  in  pragul  disperarii,  fiindca  i  se  ceruse  demisia. Se  simtea  prins  ca  un  sobolan  in  capcana  si  incerca   agitat  sa  dibuiasca  o  iesire.
Asa  ca,  s-a  gandit  sa-si  trimita  un  mesager  care  sa-i  inlesneasca  o  discutie  cu  “autoritatea  locala”.  Se  pare  ca  de  primit  la  discutie,  a  fost  primit. Dar  daca  va  intrebati  cam  cat  a  reusit  sa  convinga  sau  felul/halul  in  care  s-a  prezentat,  sau  ce  impresie  a  facut,  asta  este  o  cu  totul  alta  poveste.
    Imaginati-va  un  individ  cu  o  alcoolemie  “respectabila”,  care  se  chinuie  sa-si  miste  cum  trebuie  limba  in  gura,  in  fata  unui  interlocutor  cat  se  poate  de  treaz si  sobru; mai  imaginati-va  o  multime  de  promisiuni  impleticite,  rugaminti  jalnice  si  insinuari  slinoase  cum  ca  el  e  baiat  bun  si  simpatic  etc.     Nu  stiu  cum  se  poate  descrie  mai  bine: penibil,  jalnic,  umilitor,  grotesc?
     Si-a  dat  masura  exacta  a  ceea  ce  este. Cred  ca  un  strain  n-ar  fi  putu  sa-l  picteze  in  culori  mai  odioase  decat  a  facut-o  singur. Pur  si  simplu  a  fost  confirmarea  vie  a  tot  ceea  ce  se  spune  de  ani  de  zile  despre  el,  dovedind  pana  unde  poate  ajunge  mizeria  si  decaderea  lui.
Ce  impresie  a  facut  si  cat  de  mult  a  convins,  s-a  vazut!

6 comentarii:

  1. De ce va legati mai, de Teodoru? Nu stiti ce se spune, sa nu dai intr-un om cazut? Nu vedeti ca nici nu mai indrazneste sa scoata capul din vizuina aia intunecoasa din chirurgie?
    Poate ca il apuca greata sa stea cu ceilalti salariati sau, poate, nu indrazneste, cand stie ce purtare mizerabila a avut pe cand era director si probabil realizeaza cat il uraste lumea. Poate ca intelege cat e de izolat.
    Cred ca daca ar indrazni sa-si arate mutra buhaita printre colegi, toti si-ar da seama brusc ca au treaba in alta parte, ca au un pacient de vazut, ca au de plimbat pisica sau orice altceva, numai sa nu-I tina companie lui Teodoru….
    Astept sa vad ziua aia, cand pana si Barbalata o sa fie prea ocupat cand o sa-l cheme Teodoru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule primar, daca s-a schimbat directorul la spital, ar trebui schimbata toata echipa fostului director...sefi sectie, asistenti sefi, director adjunct, director economic, director medical, administrator, magazioner, comisia de aprovizionare,etc...TOT... numai asa puteti face curatenie in caracatita unei unitati finantate din bani publici. A ....nu uitati spitalul de copii si policlinica, Ar trebui si ce investitii in spital si in policlinica unde numai in cabinetele private sa investit ceva bani, restul arata jalnic....

    RăspundețiȘtergere
  3. Este interesant de mers la ședința extraordinară a CL de sâmbătă 29.09.a.c. căci pe ultima sută de metri s-a introdus la punctul 14 de pe ordinea de zi, citez : ”Informare cu privire la încetarea contractului de manager a domnului Dragoș Teodoru”! Păi, apare cel puțin o întrebare...acest domn, interimar fiind la nesfârșit, a avut vreodată contract de manager???? Cred că mai nimerit era să se numească : CL ia act de demisia domnului Teodoru Dragoș. Punct. Iar primarul trebuie să numească un interimar(am înțeles că deja este d-na Mircea--care ”a pupat ghiulu”)și să organizeze concurs de manager, dar asta se va întâmpla de prin ianuarie încolo, hăt!
    Deci,vă îndemn,stimaților de la Spital,să binevoiți a merge la ședință,măcar să vedeți cum se pune problema,căci de vorbit nu pâsâie nimeni, că-i extra ședința!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teodoru se sufoca pur si simplu de cand nu mai e director. Este intr-un vesnic dute-vino pe poarta spitalului, nu face nimic, nu opereaza nimic… Daca inainte mai prostea vreun fraier de pacient, acum nu mai vine nici dracu la el.
    Asa ca, ce s-a gandit el: daca nu mai poate s-o faca pe nebunul la oameni, daca nu se mai poate dedulci la banii statului impreuna cu Barbalata, ia mai bine sa-si ia talpasita. Asa ca, de o bucata de vreme, se pare ca umbla sa-si gasesca slujba in alta parte, de preferinta la Bucuresti, la un anumit spital.
    La Bucuresti, pentru ca acolo nu a ajuns inca zvonul despre cine este Dragos Teodoru. Asa cum se stie la Galati, de exemplu. Probabil, crede ca acolo o sa-si piarda urma si spera ca, in contextual mutarii lui, sa mai dispara si umbra cea apasatoare a dosarelor penale. Pt ca nu a mai ramas institutie a statului care sa nu-l cerceteze, si nu i-a ramas forma de coruptie care sa-i fie straina.
    Oriunde s-ar duce, nu cred sa poata prosti oamenii mai mult de o luna-doua. Nu o sa treaca mult si o sa inceapa si acolo sa-si barfaesca colegii si sa-si sape sefii, pt ca el de altceva nu este in stare. Si asa or sa descopere cu ce s-au pricopsit: un sac plin ochi de bautura si grosolanie. Un Nimeni in chirurgie, un incompetent intrigant, generator de conflicte si care, pe deasupra, ii mai si plesneste pipota de pofta de-a fi sef.
    Sincer, pt binele angajatilor din spitalul nostru si pt viata amaratilor de pacienti, sper sa se care cat mai repede, unde a intarcat dracu copii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca toata lumea numara golaniile lui Teodoru, dar toti uita ca trebuie sa fie mai multi ca sa incinga o hora. Stim toti ca Teodoru nu a fost singur in ticalosia lui.
    Asa ca, normal este, sa le vina si lor, mititeii, randul sa-si plateasca pacatele. Asa este si frumos. La bine si la rau, parca asa se zice, nu?
    Si sunt cativa: Barbalata, Sima 1, Sima 2, si inca alti locotenenti, care se inghesuiau la pupat fundul lui Teodoru si care traduceau in fapt, fara cracnire, toate ideile fatate de mintea lui.
    De exemplu, Mihaela Sima. O femeie anemica si plapanda, care abia trece cu cateva kg peste suta, pe care iarna o vezi mereu invaluita intr-un poncho imens, care, chipurile, ar trebui sa-i ascunda formele rubensiene.
    Ei da, ea, persoana aceea, prea firava ca sa mearga pe picioarele ei de la serviciu acasa si invers. Ea, care se ducea la mare cu masina spitalului. Care se ducea cu masina spitalului la Kaufland, la cumparaturi. Cea care si acum vine zilnic la policlinica, tot cu masina spitalului, pentru nu stiu ce proceduri.
    Credeti cumva ca este mai nevinovata decat Teodoru si Barbalata? Pai cine semneaza de ani de zile, alaturi de cei doi, toate potlogariile, toate manariile, asa-zise contracte mosmondite de ei la achizitii, cine aranjeaza din condei actele contabile, pentru ca treaba sa iasa? Cine apare fara gres, in toate comisiile spitalului, alaturi de Barbalata-Manalunga?
    Ii este atat de devotata lui Teodoru, incat, se zice ca de curand, a luat-o urat de tot in freza, la Casa de Asigurari, tot pentru porcariile facute la ordinul sefului…
    Trio-ul Teodoru-Barbalata-Sima este atat de sudat, incat nici macar organele statului, alea insarcinate cu cercetarile si anchetele, nu i-au putut desparti si s-au vazut nevoiti sa-I aiba in vedere pe toti trei…. Asa ca, va rog, nu despartiti voi, ceea ce coruptia si hotia au unit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sa fie, mai sa fie......sa fie totusi un comentariu din partea unei persoane care n-a mai incaput si ea saraca la coruptie si hotie, ca nu s-a ales biata de ea decat cu o masina si un imobil !?

      Ștergere